10
okt
Seneste opdatering: 11/10-15 kl. 1606
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Popstjernen Carola tog til Kos, og sørgede for at mobilfilme sin godhed i detaljer, så ingen skulle gå glip af den. Hun græd og var følsom. Jeg hævder jo, at Sverige er et matriarkat. Se et hvilket som helst tv program, og der sidder tre-fire kvinder og diskuterer med hinanden. Der kan sidde en enkelt alibibøsse, for selvom de også kun udgør en procent i Sverige, som i alle andre samfund, er de de rigtige mænd ifølge den svenske, statslige propaganda fra ikke mindst statsstøttede RFSU og RFSL. Det er ikke rigtig nogle mænd tilstede længere. Se på de feminiserede Morgan Johansson, Anders Ygeman og Stefan Löfven.

Normale mænd – og 99 procent må siges at være det normale, “normen” – er ligesom birketræer i Sverige, noget der bare er der. De går på jagt, dyrker landbrug og fælder skove, men de er ikke rigtige mennesker i elitens øjne. Mennesket er jo en hun, på svensk. “Hon, människa“, og rigtige hunner fælder ikke træer og skyder vildsvin og elge, de sidder i TV og fyrer ideologisk vås af.

Undtagen altså når alibibøsserne bliver myrdet af muslimer, så må de dø alene og er ikke længere matriarkatets helte. Så glemmer søsterskabet alt om dem i sin selektive solidaritet. Bøssen Daniel Nordström var et ubekvemt offer, matriarkatet burde svare på, hvordan de kan ignorere muslimske mord og mordforsøg på en svenske bøsser i Sverige.

Den svenske “jämställdhet” handlede i realiteten om, at kvinderne snuppede magten og hvad de har gjort med den, ser vi nu i den multikrise, der nu har ramt landet. Udover det kaos, vi ser nu, har de formentlig præsteret at sende deres børn i krig ved at forære en tredjedel af landet bort til voldskulturer. Ikke dårligt skuldret af det andet køn.

Alligevel tror mange svenske kvinder, de lever i et patriarkat. Det er skolens og mediernes propaganda, der slår igennem. Patriarkatet vil komme takket været deres egen indsats, og et helt andet patriarkat, end de har fantasi til at forestille sig.

Man kan med en vis ret sige, at kvinderne ødelagde Sverige så sandt som de støttede de feministiske partier, der gjorde det. Kvinder kan indrette gode samfund, men de har vist sig ude af stand til at forsvare dem. Når også mændene bliver kvinder, er  løbet kørt.

Dette er ikke sagt for at så splittelse mellem kønnene, for den splittelse har den svenske stat promoveret i mange årtier uden min hjælp. Det er bare en konstatering af fakta. Nu må svenske kvinder, der er bange for overhovedet at vise sig udendørs uden følgeskab, bevæbne sig. Dette er en følge af deres egen overtagelse af magten. “Afmagten” skulle man måske sige.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
DramernasDetektivbyrå
DramernasDetektivbyrå
6 years ago

Jag tror att Löfven är som en sådan där plåtgubbe som man förr i tiden skruvade upp med en nyckel i ryggen och som sedan förprogrammerad kunnat röra på armar och ben – och mun.
Feminister (främst inom S) har skruvat upp Löfven genom den där nyckeln i hans rygg sedan de först programmerat honom.
Löfven är ju ingen politiker. Just därför är han mycket lämplig för myglarna som knuffat in honom i politiken och vevat upp honom i ryggen. Nu måste han förhålla sig till myglarna fullt uppskruvad av tjugohundratalets nornor.

Margrethe
Margrethe
6 years ago

Sverige er lige så lidt et matriarkat, som USSR ikke var et “Proletariatets diktatur” og Enhedslisten ikke er et “Arbejderparti”. Det er muligt, de fylder sendefladen ud med XX-kromosomer. Ligesom Nordkoreas “Arbejderparti” fejrer sig selv med tusinder og atter tusinder af arbejdere, der marcherer forbi og jubler over al deres lykke. Det gør bare ikke Nordkorea til arbejdernes magtbastion. Det gør kun arbejderne til en legitimering af den selvudråbte magtelite. Alle disse -ismedyrkere har blot udvalgt en faktisk undertrykt gruppe, for at legitimere egen magtsyge, og skabe en uangribelig bastion for det edderkoppespind, hvor de sidder i midten som en… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Egentligt er det vel bare nemesis, vi taler om.
Når det en dag går op for matriarkatet, at de står overfor det værste patriarkat, der nogensinde har set dagens lys, får vi underholdning på højt plan.
Hvis jeg var en svensk mand, ville jeg lade dem rode med det selv – og læne mig tilbage i læderstolen.

Lenn
Lenn
6 years ago

hehe! Godt skrevet, Steen! Grinte højt ved især sidste afsnit 🙂 Jeg har det efterhånden sådan, at man ligeså godt kan grine ad det hele, for Vesten er ét stort galehus nu.

Landsmannen
Landsmannen
6 years ago

Om du som man i Sverige tar på dig en låååång tröja, målar dina naglar, gärna lite läppstift och du har någon form av akademisk examen (helst fr Södertörns högskola) då får du garanterat tv-tid och möjlighet att sitta och tycka om ämnen som ligger långt från ditt kunskapsområde. Det gör inget om du har skägg. Bara du säger “hen” i tid och otid.

lyb
lyb
6 years ago

Goda människor som vältrar sig i sin godhet.
Motbjudande.

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  lyb

Ja det är det faktiskt. Man står knappt ut med förljugenheten.

Lotta
Lotta
6 years ago

Jo det är ett “kärringvälde” i Sverige. Och det är sjukt. Även männen som styr har blivit “kvinnor”. Känslomässiga argument körs ner i halsen på folk som vågar sig på att vara förnuftiga och eftertänksamma. Det är som om man vill kväva alla som inte inordnar sig. Feministerna brukar hylla Lilith och just Lilith är känd för att kväva sina offer. Klimatet har länge varit oerhört kvävande hos oss. Men jag anar mitt i misären nu kommer frisk luft så smått inströmmandes. Men priset kommer bli högt för tillfrisknandet. Förljugenheten, hyckleriet, skenheligheten har länge styrt och det kommer en nota…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Dette program er fra maj 2015, hvor SD lå omkring 15 % i målingerne.

Det kunne jo være interessant at høre deres panikreaktioner nu,

hvor SD ligger helt oppe på 23 – 26 % i flere uafhængige målinger.

Oscarsson: Därför fortsätter SD att öka – Nyhetsmorgon (TV4)

https://www.youtube.com/watch?v=JwzWhMikqew

Lotta
Lotta
6 years ago

Panik är det nog allt nu. Sänder med den senaste Marcus Oscarsson om DÖ ifall någon vill se
https://m.youtube.com/watch?v=LGdUPCeynmE

MollyM
MollyM
6 years ago

Herregud – hvilket kvalmende, sirupsdrivende interview med denne popstjerne! Så god, så god hun er …..jeg har sjældent set noget frastødende. Selvfedmen, selvglæden, hykleriet har endnu engang triumferet

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  MollyM

selvfedme + hykleri + gloriepudsning på andres bekostning = godme 😉

MollyM
MollyM
6 years ago

Nemlig 😉

ollipolli_2
ollipolli_2
6 years ago
Reply to  MollyM

Vi har hur många som helst av samma kaliber. Vill ni ha några?

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  ollipolli_2

Nej tak – vi har så rigeligt af dem selv 🙂

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  ollipolli_2

Kan de vaske op?

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  MollyM

Du kanske vill se den här också med Carola 2:07 börjar det….det är mycket religiöst och kanske kan förklara en del… Bli inte rädd bara. 😉
https://m.youtube.com/watch?v=r_8Qh_ohgH4

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Lotta

Tak for linket – ja, hun er i al fald ikke “min kop te” som vi siger i Danmark 🙂 lidt overspændt, eller hur!?

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  MollyM

Eller hur! När hon börjar “demon- skrika” i klippet blir man lite rädd…
SÅ nej inte “min kop te” heller 🙂

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  MollyM

Ja, hon gråter nästan när hon tänker på sin godhet.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x