10
okt
Seneste opdatering: 14/10-15 kl. 1014
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 10-10-2015 182824

Interview min 44:37. Hvad  Lars Hedegaard siger om vor tids politikere, er værd at lægge mærke til. Vi har ikke haft politiske mordforsøg i Danmark siden det på Estrup i 1885. Men nu har vi pludselig de to på Kurt Westergaard og Lars Hedegaard i 2009 og 2013. Samt naturligvis cirka 10 muslimske terrorforsøg, hvoraf et lykkedes i år, men flere vil. Er de stolte, politikerne?

Tror de, at de med deres egne personer vil gå fri af bølgen af deres selvskabte politiske vold, og hvis de gør, hvorfor skulle de gå fri, når de rammer så mange andre?

I disse måneder arbejder svenske politikere på helt at afskaffe den svenske befolkning. Fyrre års arbejde gøres nu færdigt. 30 procent af befolkningen er indvandrere og efterkommere, 40 og 50 procent ligger ikke fjernt. Befolkningen tager det indtil videre pænt, men det er en befolkning med 2 mio. lovlige våben. Hvem siger, de vil blive ved med at tage det pænt, at blive afskaffet?

Hvordan kan nomenklaturaen tro, de kan foretage en historisk, revolutionær handling uden at blive mødt af den samme vold, de udsætter den svenske befolkning for? De kan formentlig kun tro det, fordi de er fredskadede, de ved ikke gennem århundreder, hvad konflikt er. Den konflikt, de nu påfører landet, kan ændre skakspillet helt. Hidtil har modstanden været demokratisk gennem SD, men ved deres fremturen risikerer de føre den ud over det demokratiske forum til: Vold.

Der var ingen som helst ræson i at myrde Olof Palme og Anna Lindh, men et mord på dagens politiske ledere ville vække mindre forundring end dem på Lindh og Palme. Svenskerne ville ikke være overraskede eller chockerede. Det vil ikke komme bag på dem, som da Palme blev myrdet i 1986. Det er ledere, som på enhver måde har vist, de er befolkningens fjender. De skal forberede sig på, at kigge sig over skulderen resten af deres tid. Jo værre konsekvenser for befolkningen, desto værre for dem.

Interview with German Police union chief

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
7 years ago

Denne polischef är lite annorlunda än den vi har i Sverige. Han har inga problem med att kalla en spade för en spade.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

Abs framgong ifrån dom vanlige sorta telten iallafall.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  invernes

Så de også kan bruges som trafikafmærkning? ;o)

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  invernes

comment image

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Fröken Sverige anno 2025 😉
comment image

MagnusH
MagnusH
7 years ago

Sieg heil, Merkel!!!

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

Det er Lars Hedegaards suverænt bedste interview siden attentatet.

Snaphanen DK København
Reply to  Polka Charlie

Ja, det er vældig godt. Jeg håber, nogen lægger det på You Tube inden det forsvinder. Jeg har ikke selv kunnet downloade det

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x