10
okt
Seneste opdatering: 14/10-15 kl. 1014
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skĂŠrm 10-10-2015 182824

Interview min 44:37. Hvad  Lars Hedegaard siger om vor tids politikere, er vÊrd at lÊgge mÊrke til. Vi har ikke haft politiske mordforsÞg i Danmark siden det pÄ Estrup i 1885. Men nu har vi pludselig de to pÄ Kurt Westergaard og Lars Hedegaard i 2009 og 2013. Samt naturligvis cirka 10 muslimske terrorforsÞg, hvoraf et lykkedes i Är, men flere vil. Er de stolte, politikerne?

Tror de, at de med deres egne personer vil gÄ fri af bÞlgen af deres selvskabte politiske vold, og hvis de gÞr, hvorfor skulle de gÄ fri, nÄr de rammer sÄ mange andre?

I disse mÄneder arbejder svenske politikere pÄ helt at afskaffe den svenske befolkning. Fyrre Ärs arbejde gÞres nu fÊrdigt. 30 procent af befolkningen er indvandrere og efterkommere, 40 og 50 procent ligger ikke fjernt. Befolkningen tager det indtil videre pÊnt, men det er en befolkning med 2 mio. lovlige vÄben. Hvem siger, de vil blive ved med at tage det pÊnt, at blive afskaffet?

Hvordan kan nomenklaturaen tro, de kan foretage en historisk, revolutionÊr handling uden at blive mÞdt af den samme vold, de udsÊtter den svenske befolkning for? De kan formentlig kun tro det, fordi de er fredskadede, de ved ikke gennem Ärhundreder, hvad konflikt er. Den konflikt, de nu pÄfÞrer landet, kan Êndre skakspillet helt. Hidtil har modstanden vÊret demokratisk gennem SD, men ved deres fremturen risikerer de fÞre den ud over det demokratiske forum til: Vold.

Der var ingen som helst rÊson i at myrde Olof Palme og Anna Lindh, men et mord pÄ dagens politiske ledere ville vÊkke mindre forundring end dem pÄ Lindh og Palme. Svenskerne ville ikke vÊre overraskede eller chockerede. Det vil ikke komme bag pÄ dem, som da Palme blev myrdet i 1986. Det er ledere, som pÄ enhver mÄde har vist, de er befolkningens fjender. De skal forberede sig pÄ, at kigge sig over skulderen resten af deres tid. Jo vÊrre konsekvenser for befolkningen, desto vÊrre for dem.

Interview with German Police union chief

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
8 years ago

Denne polischef Àr lite annorlunda Àn den vi har i Sverige. Han har inga problem med att kalla en spade för en spade.

invernes
invernes
8 years ago
sussebassa
sussebassa
8 years ago
Reply to  invernes

Abs framgong ifrÄn dom vanlige sorta telten iallafall.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago
Reply to  invernes

SÄ de ogsÄ kan bruges som trafikafmÊrkning? ;o)

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago
Reply to  invernes

comment image

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Fröken Sverige anno 2025 😉
comment image

MagnusH
MagnusH
8 years ago

Sieg heil, Merkel!!!

Polka Charlie
Polka Charlie
8 years ago

Det er Lars Hedegaards suverĂŠnt bedste interview siden attentatet.

Snaphanen DK KĂžbenhavn
Reply to  Polka Charlie

Ja, det er vÊldig godt. Jeg hÄber, nogen lÊgger det pÄ You Tube inden det forsvinder. Jeg har ikke selv kunnet downloade det

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x