15
okt
Seneste opdatering: 15/10-15 kl. 2151
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverigedemokraterne henvender sig til befolkningen efter at have udtømt alle parlamentariske muligheder. De syv partier skal holde endnu et vækkelsesmøde i morgen. hvortil SD ikke er inviteret. Den seneste prognose for asylsøgere i år, er 190 000, og det vil naturligvis fortsætte og eskalere og sende landet ud i en ren eksistenskamp.

Hvor længe den nuværende situation vil holde økonomisk, politisk og logistisk, kan man kun gætte om. Allerede i dag er den politikerfremkaldte krise mangehovedet. Et halvt eller maksimalt et helt år, vil jeg tro. Under ingen omstændigheder til valget i 2018, hvis det varer så længe. Ingen bortset fra SD har nogen interesse i at møde vælgerne i et valg, og de vil søge at undgå det med  alle midler. Jeg tror dog den parlamentariske situation, de selv har skabt, er alt for labil til at holde i tre år til.

For syvpariet er den også uholdbar, SD øger hele tiden og de gamle partier mindsker. De vil ikke kunne holde til det i længden, kan enhver se åbenbart bortset fra dem selv. Sjædent har man set et slæng politikere skyde sig selv sådan for panden. De har ikke sat én fod rigtigt overfor SD i tyve år. Da de havde pressens hjælp til censur og cover up, gik det ret godt, men efter internettets ankomst, oj, oj. Når politikere ikke engang  kan finde ud af at gribe og beholde magten, så er der ikke  meget de kan finde ud af. Desværre har de indtil videre Sverige som gidsel. SD lanserar ny kampanj för att rädda Sverige, SD tänker annonsera utomlands, Per Gudmundson: Polisen: Vi har inte kontroll på flyktingströmmen

Polisen har förlorat kontrollen över flyktingsituationen. Det framgår av den högsta polisledningens interna dokument (se fler här).

Sedan september betecknar polisen flyktingströmmen som en så kallad ”särskild händelse”. En av de prioriterade uppgifterna är inre utlänningskontroll. Men den fungerar inte.

SvD har tagit del av över 30 lägesbilder och promemorior från den Nationella operativa avdelningen (Noa, före detta rikskriminalpolisen), och de ger en samstämmig bild. Från mitten av september – bara dagar efter att flyktingströmmen blev särskild händelse – och framåt klarar polisen inte av att sköta den inre utlänningskontrollen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arbeideren
Arbeideren
6 years ago

Nu blir det hårda bud i Mellanrud.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

“Du och jag Merkel..du och jag Junker”…och Løfven slikker dom oppetter ryggen, alikevel får han det inte som han vil…at det skal være en kvote/fordeling av flyktningene innen Eu…
Då blir han besviken och furtar,…mens Sverige oversvømmes av dom….och båda han og svenskerna har blitt lurad
Tenk å bli lurad av sin egen statsminister…for et nek, som burde gå tilbake som sveisare igjen..best for landet och folket i Sverige i alle fall.

SamS
SamS
6 years ago

Det är intressant att se hur de svenska hatmedierna hanterar SD-utspelet. Det verkar som att man anför moraliska argument mot att SD använder sina partimedel för att bedriva kampanjen. Man har också invändningar mot att man underlåter att närvara i det parlamentariska arbetet i så hög grad som hatmedia anser nödvändigt. Konstigt, jag trodde hatmedia helst hade sluppit se SD i parlamentet. Anledningen till kampanjen är ju det parlamentariska läget i Sverige där alla övriga partier utestänger SD från all möjlighet till påverkan och inflytande. Nu får ju dock svenska hatmedia möjligheten att angripa SD på flera plan samtidigt som… Read more »

Anna Svensson
6 years ago

Jag hoppas innerligt att SD med sin nya offensiv kan åstadkomma en förändring, annars är det kört. Då kan vi bara hoppas att vi är välkomna någon annanstans.

eyvinddk
eyvinddk
6 years ago

Hold da fast!!!
Det svenske kollaps for åben skærm og så in Real Time!
Stor tak til Snaphanen – den bliver interessant at følge den nærmeste tid.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
6 years ago

Tyvärr har vi i Sverige politiker som inte lever upp till de krav som den svenska befolkningen är berättigade till att kräva,
Stefan Löfvén är en gigantisk katastrofför hela det svenska samhället.
En f d fackpamp har inte den intellektuella förmågan att styra ett land.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  OlofdeGothia

For Peter Sutherland i FN, och säkert många andra globalister, är Löfven kanskje världens duktigaste statsledare, tilsammans med Reinfeldt, så klart.

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Kan vi inte säga “nyttigaste idiot” istället?

Landsmannen
Landsmannen
6 years ago

Jag tycker SD är mycket skickliga på att marknadsföra sina idéer. Den politiska dramaturgin behärskar de och förvandlar den store fienden pk-media till ett redskap som lydigt får “äta ur deras hand”. Utmärkt. Idéerna är ju delvis testade av danska regeringen och har haft effekt. Till skillnad från Danmark kan SD bara upplysa om tillståndet i Sverige. Det hade varit bättre att kunna informera om halverade bidrag. SD har i alla fall visat att man ÄR oppositionen i Sverige och att man som enda parti i landet är beredda att använda signalpolitik med alla till buds stående medel och för… Read more »

ollipolli_2
ollipolli_2
6 years ago
Reply to  Landsmannen

Inget kommer att hända förrän vi går man ur huset

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Yougov oktober – SD störst
http://avpixlat.info/2015/10/14/yougov-oktober-sd-storst/

V 7,0 (+0,5)
S 23,2 (+1,4) [!!!]
MP 4,9 (-0,1)
SD 24,8 (-2,5) [!!!]
C 6,2 (-1,3)
FP 4,5 (+0,8)
KD 3,9 (-1,0)
M 21,8 (+1,8) [!!!]

Steinadler
6 years ago

Hvem tenker over at frem- og tilbakegang på under tre prosent for de største partiene i en meningsmåling ikke er statistisk signifikant, og strengt tatt uten nyhetsverdi? Endringen kan like gjerne skyldes tilfeldigheter. Minervanett.no 6. juni 2011. Hvordan formidle statistikk?

Psilly
Psilly
6 years ago
Reply to  Steinadler

Denne meningsmålingen er på den annen side ganske så klar, men det skriver man jo ikke om. http://sputniknews.com/europe/20151014/1028498091/ukraine-survey-poroshenko-low-confidence.html

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Steinadler

Det var nu også mest, fordi SD stadig ligger nr. 1, jeg citerede denne måling.

Tilfældige småvariationer, som ligger inden for konfidensintervallerne for de
enkelte partiers ressultat, skal man i modsætning til, hvad en hel del journalister
så gerne vil tro, ikke tilægge så stor betydning – ofte kan der endda være tale ‘
om en underliggende reel fremgang for et parti, selv om det går lidt ( 1 – 2 % )
tilbage i en måling. Men den slags statistiske finurligheder lærer man åbenbart
ikke noget om på journalistuddannelserne 😉

Markus Lindt
Markus Lindt
6 years ago

Skärpning Sven! Vakna Svea!

Sverigedemokraterna under 30% och marxisterna över 20% duger inte. Alle man till pumparna!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Australsk politi chokeret: 12-årig er blevet sat i forbindelse med terror http://www.jubii.dk/nyheder/udland/australsk-politi-chokeret-12-aarig-er-blevet-sat-i-forbindelse-med-terror/bc7a526374b947999dece7b3f3ef20a3 15. oktober 2015, 09:55 UDLAND: Australsk politi er ”chokeret” over, at en blot 12-årig dreng er blevet sat i forbindelse med terrorplaner i landet. Torsdag oplyser politiet, at landets antiterrormyndigheder har fået drengen på radaren i forbindelse med efterforskningen af et politidrab tidligere på måneden. … Listen af navne er blevet udarbejdet i kølvandet på efterforskningen af den terrormistænkte Ahmad Saiyer Nazimand.[!!!] Han menes at have haft en radikaliserende indflydelse på teenagere og unge drenge. Blandt andet har han været i kontakt med tre af fire teenagere, der… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

En muslimsk fanatiker med efternavnet “Nazimand” – hvem havde mon lige set den komme? 😉

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x