16
okt
Seneste opdatering: 16/10-15 kl. 2344
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gunnar Sandelin: PGA (Patologisk Global Altruism)

Man spørger sig selv, hvad i alverden der foregår. I årevis tog Sverige otte gange så mange asylsøgere som EU gennemsnittet og klagede ikke over det. Folk der ikke kunne identificere sig og ikke havde noget dokumenteret asylbehov overhovedet. Ingen svensk journalist spurgte dem nogensinde, hvorfor det var nødvendigt. Måske ville de bare skiftet en lille oprindelig befolkning ud hurtigere end nogen kunne nå at protestere.

Nu har statsministeren været i Bryssel og klaget til andre lande, at de “skal tage deres ansvar”, hvad de naturligvis heller ikke vil denne gang. Det har ikke strejfet ham, at Sverige er hans ansvar, ikke Eritrea og Afghanistan. Hvorfor er det pludseligt ikke så godt, at Sverige nu får seksten gange flere asylsøgende end alle andre? Hvad er det svenske politikere vil, – andet end at udslette Sverige, vi har kun vores øjne, vi er ikke synske –  og hvorfor skal det være et dybt mysterium? Hvorfor er der ingen, der spørger dem? Gunnar Sandelin skriver om den svenske selvskadeopførsel: Moder Svea och PGA (Patologisk Global Altruism)

Sverige är nu definitivt inne i en aggressiv fas av självskadebeteende, som riskerar att leda till ett nationellt självmord eller någon form av självstympning, om förloppet inte hejdas. Likt de tonårsflickor som inte kunde låta bli att skära sig själv i armarna när jag jobbade på Bris, fortsätter landet att sarga sig självt i ett stigande tempo. Vi lever i något som kan liknas vid en dysfunktionell familj, där vi alla uppmanas att hålla ihop och reda ut situationen, trots att far super och slår oss och mor inte förmår att skydda sina barn. Förnekelsen inom kretsen är så stark att familjen istället, med hjälp av droger, flyr in i ett patologiskt lyckorus och tror att de är världens bästa familj och att alla omkring dem ser på dem med avund och beundran.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Patologisk Global Altruism kallar Gunnar Sandelin det. Låter det bekant, jag har själv varit inne på samma idéer de senaste åren. Det är en självutplånande altruism som driver politikerna att föra denna vettlösa asyl- och flyktingpolitik. Man har drivit det kristna budskapet om medmänsklighet till en gräns där Sverige offrar sin egen befolkning på altruismens altare. Detta får naturligtvis konsekvenser, byggnader som tagits i beslag av staten för att bli asylboenden bränns ner. Vi kommer att se en dramatisk ökning av civilolydnad och även utomparlamentariska metoder. Sverige är en nation utan styrning, landet har en handlingsförlamad inkompetent regering bestående av socialdemokratins… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
6 years ago

Sverige och de övriga europeiska länderna släpper in en massa unga män från mellanöstern och Afrika och man vet inte vem de är. Det är mycket farligt och det kan ha leda till tragiska följder i framtiden.
https://www.youtube.com/watch?v=silF8UT4mTE

Landsmannen
Landsmannen
6 years ago

EU har på ett alltför tydligt sätt visat oförmåga att hantera den stora folkvandringen. Ungern är det enda land som följer regler och har stängt gränserna. Övriga länder släpper igenom folk så länge de inte stannar. Vad är det? Slovenien släpper igenom folk så länge Tyskland och Österrike tar emot. Kroatien släpper igenom till Slovenien. Tyskland släpper igenom till Danmark och Sverige, som fortfarande släpper igenom till Norge och Finland. Alla bär sig åt som idioter och man har ingen kontroll över vilka som befinner sig i dessa strömmar. Man vet att den absoluta majoriteten är vuxna män i militärtjänstålder.… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Det är teknokraterna i Bryssel som sett till att detta helvete har fått fortgå och samt alla dem som jublar över och fortsatt jublar över ett ja till Bryssel och ett överstatligt odemokratiskt ministerråd. Se hur det första landet teknokraterna slog sönder -Grekland. Och i detta nav så sitter förbundskansler Angela Merkel och det är hos Merkel som statsminister Stefan Löfven hämta sin politiska plattform.

Det är som att i nutid öppna upp Stasi rapporterna och läsa Merkel och Löfven bland namnen.

ramonafransson
ramonafransson
6 years ago

Hela Sveriges regering inklusive de fyra så kallade oppositionspartierna, vilket de naturligtvis inte är, är inte bara oförskämda mot en stor del av Sveriges befolkning. De ljuger hela tiden! Det är ingen överraskning att efter ord som ” alla syrier får PUT” och vi ska öppna våra hjärtan, och att det öppnas asylmottagningar flera gånger per dag, som kostar oss skattebetalare skjortan … kommer hundratusentals nya flyktingar till Europa, och den här strömmen av människor SOM INTE FLYR FÖR SINA LIV, UTAN HELT ENKELT SÖKER ETT BÄTTRE LIV kommer fortsätta att strömma in i Europa på sin väg till Sverige… Read more »

Margrethe
Margrethe
6 years ago

“PGA”. Heureka! Det var jo det Jesus led af.

jacques_dbiann
jacques_dbiann
6 years ago

Én sætning: arketypisk kvindesindet selvmordsaltruisme som udslag af statsfeminisme.

MollyM
MollyM
6 years ago

“Patologisk” er det rette ord – en sygdom til døden 🙁

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Glöm Snowden och Assange. Dane Wigington är mycket viktigare. Om ni bryr er om framtiden så kolla in detta föredrag.

https://www.youtube.com/watch?v=zt_RQ7o7U_s

Sanningskommision
Sanningskommision
6 years ago

Jag brukar aldrig titta på såna här videor men denna var onekligen mycket intressant.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Om inte totalinvandringen dödar oss så kommer förgiftningen att göra det. Eftersom förgiftningen även kommer drabba dom själva så kan det inte finnas någon annan förklaring än allvarlig sinnessjukdom. Hade kunnat leva med att människan försvann men detta drabbar ju även djur och växtliv.

Steinadler
6 years ago

Nu har statsministeren været i Bryssel og klaget andre lande, at de “skal tage deres ansvar”, hvad de naturligvis ikke vil. Hvorfor er det pludseligt ikke så godt, at Sverige nu får seksten gange flere asylsøgende end alle andre? Hvad er det svenske politikere vil, – andet end at udslette Sverige, vi har kun vores øjne, vi er ikke synske – og hvorfor skal det være et dybt mysterium? Hvorfor er der ingen, der spørger dem? Gunnar Sandelin skriver om den svenske selvskadeopførsel: Moder Svea och PGA (Patologisk Global Altruism) Svenske politikere ønsker åpenbart ikke bare å utslette den svenske… Read more »

Pluto
Pluto
6 years ago
Reply to  Steinadler

Takk, Steinadler, for klarsynte ord! Det du framfører her er så sant som det er skrevet. Hadde de fleste forstått denne faktuelt-elementære visdom, så hadde vi kunne løst alle de store problemer i morgen den dag!

Pluto

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  Steinadler

Enhver idiot kan komme ind over en grænse. Det der så bare skal til er, at stoppe mulighederne for opholdstilladelse og ethvert økonomisk incitament. Desuden skal straffen for lovovertrædelser skærpes kraftigt. Så er der sgu ingen af dem der gider, at opholde sig i det kolde nord.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x