16
okt
Seneste opdatering: 17/10-15 kl. 0009
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Weekendavisen har et meget langt interview med Tino Sanandaji, der vil være et sund bekendtskab for avisens læsere. Viser det ikke andet, viser det dog at dansk presse er i stand til at lave et neutralt interview i modsætning til den ideologiske, magttro svenske presse. Der er han en mand med dårlige nyheder i et habituelt optimistisk land, der har mindre og mindre at være optimistisk over. Dissens er en slags højreradikalimse i konsensuslandet. Et par klip fra Weekendavisen log in forsiden. Sanandaji er også interviewet i Deutsche Welle om velfærdsstatens økonomi.

Den høje indvandring vil ikke få Sverige til at bryde sammen, men der vil opstå en ulighed så enorm, at landet vil minde om latinamerikanske samfund. Den kurdisk-svenske økonom Tino Sanandaji advarer landets »ideologisk revolutionære« elite mod konsekvenserne af de åbne grænser.

Statsminister Stefan Löfven har bebudet, at der vil komme op til 150.000 inden årets udgang. Tino Sanandaji vil næppe bryde sig om at få betegnelsen alarmist, skønt mange vil have svært ved at opfatte hans forudsigelser som andet end alarmerende. For nylig sagde han, at hvis myndighederne lader det nuværende antal af flygtninge og immigranter fortsætte på dette niveau, vil svenskere med to svenskfødte forældre være et mindretal om 10 til 15 år.

Selv tager kurderen udfaldene mod hans forudsigelser med ro. Sanandaji replicerer, at den svenske presse har en »faktafjendtlig holdning«, og at alt, som er ideologisk ubekvemt, affærdiges – ofte som racisme. Desuden taler tallene for sig selv, forklarer han: For øjeblikket ankommer der 1.000 til 1.500 flygtninge og immigranter om dagen. Gang det med 365 dage og derefter med 15 år. Da omkring 77 procent får asyl ved første ansøgninger (tallet er højere, for man kan søge igen, men lad det ligge), lander man på mellem 4,2 millioner og 6,3 millioner asylmodtagere. Det er påvist, at hver asylmodtager får én yderligere asylmodtager med sig gennem familiesammenføring (lidt over en, men lad også det ligge). Gang med to, altså. Voilà: mellem 8,4 millioner og 12,6 millioner indvandrere i år 2030.

Der vil ikke opstå borgerkrig – det er en barnlig prognose. Det vil stadig være et samfund af højt kvalificerede arbejdere, og der vil fortsat være store virksomheder. Men der vil opstå en kæmpe underklasse, som man vil kunne se, ligesom man kan i Latinamerika. Det er Sveriges fremtid.«. Se også Nima Sanandaji: Sweden’s unsuccessful immigration strategy at breaking point

Sök er ej till Sverige

av Kjell Håkansson

Det har på nätet inom arabvärlden spridits uppgifter om att i Sverige får man eget hus, en blond flickvän och massor med pengar, vilket förmodligen orsakar besvikelse hos många migranter när de till sist hamnar i Sverige. Nu planerar Sverigedemokraterna att lansera en annonskampanj med motsatt budskap i syfte att avskräcka migranter från att välja Sverige som resmål. Jag föreslår att man återanvänder den här gamla affischen som Stockholms Stads Stadsbyggnadskontor lät sätta upp runt om i landet strax efter andra världskriget. Det enda man behöver göra är att byta ut ”Stockholm” mot ”Sverige”, multiplicera siffran 21000 med en lämplig faktor och översätta till arabiska!

Sök_Er_ej_till_Stockholm_1946

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
6 years ago

Nordens Mexico ? dummeste jeg har hørt på lenge ! Mexico blir et paradis i forhold til det helvete Sverige kommer til å bli.

Casper
Casper
6 years ago

Interessant profeti fra Tino Sanandaji. Kan nogen, der har læst artiklen, svare på hvem der kommer til at udgøre den nye underklasse? Er det indvandrerne, de fattigste etniske svenskere, eller begge dele? Jeg må indrømme jeg ikke tror så meget på dommedagsscenariet om mellemøstlige tilstande. Så tror jeg mere på en gradvis nedgang, som den han forudsiger. Det er jo allerede godt på vej og har været det i 15-20 år. Det skyldes flere ting, men indvandring er helt sikkert en af dem. Selvfølgelig kommer der mellemøstlige områder og islamiserede zoner, for det findes allerede. Men der vil også være… Read more »

hylle4ev
hylle4ev
6 years ago
Reply to  Casper

När det väl börjar gå utför kan det accelerera snabbt. Det är förstås de på den nedre halvan av samhället som kommer att få betala det högsta priset för det som pågår, invandrare såväl som etniska svenskar. Den svenska attraktionskraften som ett land att investera i har varit att det var ett ganska välordnat och fungerande land med ganska god utbildning och köpkraft. Med ökad misär och oro i samhället minskar attraktionskraften för att investera i ett litet perifert beläget land på nordkalotten. Under Reinfeldt stod BNP/capita still, ska det som många vill nu omvandla till ett lågproduktivt låglöne-samhälle kan… Read more »

Mike E
Mike E
6 years ago

Sammenlignelsen med latinamerika holder slet ikke. De fleste der tilhører underklassen i latinamerika er kristne. Sveriges underklasse består primært af militante muslimer. Disse udgør allerede en stor minoritet og denne minoritet vokser sig større for hver dag.

Anna Svensson
6 years ago

En stor ekonomisk underklass har Sverige redan, 225000 pensionärer lever på en pension som ligger under EU’s fattigdomsgräns. Det skulle kosta 4,5 miljarder att ge dem en dräglig standard, men det har inte Sverige råd med. Om man nuförtiden kommer till svenska städer så är det inte sällan man ser svenska pensionärer gräva i papperskorgar för att leta efter pantflaskor och -burkar. Visst kan de ha detta som hobby, men det har de inte. De behöver helt enkelt dessa fattinga kronor för att dryga ut sin eländiga pension på cirka 7000 sek netto.

Suzy
Suzy
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Tyvärr är det allför många fattigpensionärer som inte ens har 7000 kr netto /mån. De lägsta pensionsnivåerna ger bara ca 4600-6500 netto/ mån.Det går inte att klara sig på så låg pension,Sverige är ett mycket dyrt land att leva och bo i .Sett till inkomsten så betalar fattigpensionärer högre skatt än arbetare gör. Tex brutto pension 9500 skatt 3000 kr .I Österrike tex behöver inte pensionärer som har låg pension betala skatt alls.Gapet mellan inkomst och prisstegringar blir bara större och större för varje år.Invällarnas bidrag påverkas inte av någon broms eller prisbasindex ,så dem får högre bidrag varje år,medan… Read more »

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Suzy

Jag vet, själv har jag 7200 kr netto.

Jens Chris
Jens Chris
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Det må snart være på tide at vi i stedet for at “adoptere” børn fra eksotiske lande begynder at
adoptere Svedistans fattige pensionister, hvem starter en forening ?
mvh jens Chris.

torstein
torstein
6 years ago

Jag tânker bögarna på Söder är glada för den massiva invandringen av unga potenta män samma var dom kommer från?

Mike E
Mike E
6 years ago
Reply to  torstein

Det blir nog bara inte så skojigt för bögarna när de unga potenta männen börjar kasta ner dem från hustak.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x