19
okt
Seneste opdatering: 20/10-15 kl. 0105
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Død over jøderne’, ‘Knivhug soldaterne’, ‘Beskyt Al-Aqsa’, ‘Fedayeen, fortsæt kniv-slagtningerne’… En video fra Hamas-organet Shehab Agency offentliggjort på Facebook, dokumenterer at palæstinensere også sang arabiske slagord. Opfordringer til mord på er åbenbart lovlige i Malmø. Måske politiet skulle få oversat denne video fra Møllevångstorget.

“Palesriska kulturföreningen tillsammans skåne baserade arabiska och muslimska föreningar ‘Hörsammar Al-Qouds/Jerusalem:s Anrop’ på Malmö Möllevångstorget nu på söndag 14:00. Så alla är hjärtligt välkomna till denna manifestation där det kommer och bjudas på båda bra politiska tal och palestinsk kultur, till stöd för hela Palestina och dess tappra befolkning.” Palæstina-demonstration i Malmø, søndag: ‘Død over jøderne’, ‘Fedayeen, fortsæt kniv-slagtningerne’ (Judehat på manifestation med S- och V-riksdagsledamöter, Rasar mot hyllning av knivattacker i Israel,)

I Danmark har det kostet dyrt at beskytte jøder mod muslimer: Politiet har brugt knap 200.000 timer foran jødiske institutioner efter Krudttønden. Alligevel indtager den uansvarlige Venstreregering flere muslimer, en trafik der skulle være stoppet definitivt efter Krudttønden.

9 200 asylsökande kom senaste veckan

Flyktingströmmen till Sverige fortsätter att ligga på rekordnivåer. Under den senaste veckan har 9 179 personer sökt asyl. De största grupperna kommer från Syrien och Afghanistan, 2 982 respektive 2 961 personer.

2 441 av dem som kom senaste veckan är ensamkommande barn. Av dem kommer 1 919 från Afghanistan, och 214 från Syrien. Hittills i år har 95 430 personer sökt asyl i Sverige. Av dem är 19 381 ensamkommande barn. VK SE

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MollyM
MollyM
6 years ago

Tja, en akademisk dialog ved du i hvert fald ikke hvad er – det ar jeg længe anet

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Merklin toget må af banen.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Peter Buch
Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Jep! Og Löfven må også. Jeg forstår på en måde godt, at svenskerne griber til at ødelægge asylcentre (dog ikke, når der er folk inde på centret, da de så risikerer anklage for mordbrand), for det er et desperat forsøg på at råbe psykotiske politikere op. Löfven og hele hans kriminelle bande bør afsættes fra magten – det gør Merkel også – og man burde indklage dem for menneskerettighedsdomstolen.

Lenn
Lenn
6 years ago

Men det er jo opfordring til folkedrab?! Er det virkelig lovligt i Sverige, eller gælder det kun, når det er muslimer, der opfordrer til drab på jøder?? Hvad hvis svenskere opfordrede til drab på muslimer? Så ville vi se et ramaskrig af en anden verden, lige fra Timbuktu lokal-tv til Al-Jazeera! Svenske jøder: Forlad Sverige snarest, og tag jeres viden og uddannelser med jer til Israel!
Skam dig, Löfven! Hitler ville have elsket dig!

Landsmannen
Landsmannen
6 years ago

Det är helt sinnessjukt att palestinier kan få stå på ett centralt torg i Malmö och skandera att man ska döda judar och inte bli arresterade och dömda för hets mot folkgrupp!
Dan Park har suttit i fängelse två gånger för hets mot folkgrupp efter att ha gjort satiriska teckningar!!

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Landsmannen

Helt enig, det er fuldstændig uantageligt og sandelig også uforståeligt! Hvorfor bliver disse vildførte mennesker simpelthen ikke arresterede? Gælder svensk lov og orden ikke mere? Jeg væmmes!

Landsmannen
Landsmannen
6 years ago
Reply to  MollyM

Läste för en stund sen att den israeliske ambassadören polisanmält föreningen i Malmö som naturligtvis är finansierad med bidrag från Malmö Stad. En socialdemokratisk och en vänsterpartistisk riksdagsledamot var närvarande vid manifestationen. Hillevi Larsson (S), som tidigare poserat med en karta där Israel var bortraderat, samt Daniel Sestrajcic (V) som är under polisutredning för att ha försökt sparka ned två polismän i samband med en avhysning av demonstranter i Malmö för en vecka sedan. Så ser verkligheten ut i Malmö.
Politiker eller terrorister?

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Landsmannen

Tja – båda, kanske? Som jeg ser det, bevæger mange af dagens svenske politikere sig i hvert fald i den “grå zone” af loven. Ofte er det en fordel, at man kan se det hele lidt udefra for at kunne bedømme en situation. Som dansker (og tidligere MEGET svensk venlig!) oplever jeg den svenske virkelighed som en frygtelig tragedie. Og måske ovenikøbet en uafvendelig tragedie … jeg funderer over, hvordan sådan noget kan ske, men finder ikke et svar. Og dog …. det var jo en majoritet af svenskerne, der stemte den nuværende regering ind i Riksdagen, glem ikke det.… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  MollyM

Jeg er ret enig, men ikke i, at de er ‘vildførte’. De er ondere og mørkere af natur end andre mennesker; vi har alle mulighed for at vælge mellem at gøre godt eller ondt. Det har de vilde fra Barbarien også, men de vælger ondt. De vælger mord for at hævde sig selv, og for at få sex. Sygt! Så sygt, at jeg vil mene, det er tid til, at Israel snart bør hive de største kanoner frem… https://www.youtube.com/watch?v=2kQhinPyeI0 – se denne mindevideo om de 123 jødiske børn, der blev dræbt af muslimer ml. 2001-2005. En af dem en køn… Read more »

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Lenn

Jeg tror nu ikke på, at nogen mennesker er “onde af natur.” Det er snarere deres kultur, religion, samfund der har en ganske anden opfattelse af, hvad VI i den vestlige verden opfatter som godt, ret og rimeligt.. Med “vildført” mener jeg, at de er vildført af disse faktorer – hvad vi ville kalde miljø, ikke arv. Og det er jo set ud fra VORES synspunkt, idet jeg går ud fra, at muslimer da mener, at de selv er gode og at deres måde at leve på er den rigtige. Den harmonerer så ikke med den vestlige verdens ideer, og… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  MollyM

Jo, mennesket er ondt af natur. Romerne 3:12: “All have turned away, they have together become worthless; there is no one who does good, not even one.” (det er nemmest at finde de engelske versioner, derfor gør jeg det). Nogle er ondere end andre, og deriblandt er helt klart araberne! De var såmænd også nogle grusomme bæster før muhammed. Igen vil jeg give et bibelvers, som netop omhandler araberes barbariske natur: 1. Mosebog 16:12: “He will be a wild donkey of a man; his hand will be against everyone and everyone’s hand against him, and he will live in hostility… Read more »

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Lenn

Det er så DIN mening, fair enough – jeg har nok et lidt mere nuanceret syn på sagen

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  MollyM

Molly, det har du jo netop ikke, når du forsøger at forstå problemerne med islam ud fra dit demokratiske verdensbillede. Det er netop hele Vestens problem, at man tror, at man qua demokrati kan forandre islam; man forstår ikke, at muslimer sætter en ideologi (‘religion’) over alt andet. Det er en kæmpe fejl, at Vesten ikke fatter det, og det kan få Europa til at bukke under.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Lenn

Hør nu her … jeg er i DEN grad imod islams hærgen, men jeg er ikke enig i dit udsagn om, at mennesker er født onde. Og da slet ikke i, at man kan henvise til Bibelen for at finde beviser der, det er jo ganske enkelt ikke seriøst. Ja, islam er modbydelig, islamisters indretning af verden er modbydelig – og gid de ville holde sig væk fra vores engang så velfungerende lande. End of discussion!!!!

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  MollyM

Det er også et modbydeligt emne MollyM. Men der er nu noget i det Lenn siger – hvor utroligt det, for os, end måtte lyde. Fredelige kulturer som de persiske zoroastrianere, de afghanske buddhister eller hinduerne i Indien, blev i stort omfang overrendt og smadret af denne arabiske dødskult. Man kunne indvende, at det alt sammen byggede på islam, men det er nok nærmere den anden vej rundt. Disse kulturer skulle ikke først og fremmest underkaste sig islam men derimod araberen. Derfor de arabiske navne, fra Marokko til Indonesien. En mere udtalt imperialisme og racisme er aldrig før set. Men… Read more »

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

I hører jo ikke, hvad jeg siger : hvis jeres, din og Lenns, antagelse skulle være rigtig, så skulle “ondskaben” altså ligge i generne – og selv et adopteret barn af islamistiske forældre, ville udvikle denne “ondskab.” i så fald er vi jo ude i noget meget ubehageligt …. og DET kaldes racisme. Den ægte uforfalskede racisme, som jeg var så naiv at tro, at de fleste “gode” mennesker tog stærkt afstand fra.

Jeg er i den grad ikke enig og vil derfor “rest my case”

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  MollyM

Det har du ret i. Ondskab ligger ikke i generne. Der findes da også både kristne og jødiske arabere, omend de anses som laverestående.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Tak

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  MollyM

Du blander begreberne sammen og misforstår vist med vilje. Ondskab er en egenskab, vi alle har iboende i os. Ligesom egoisme. Hvis du kan sige dig fri fra det, så tillykke da. Så kan du blive optaget i Pavens helgenregister, vil jeg tro… 🙂 Læs evt. op på def. for ‘racisme’. Dit ex. er ‘søgt’. Men skidt være med det. Diskussionen er nyttesløs!

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Islam siges at have myrdet 270.000.000 mennesker siden ideologiens opståen. Ca. 2 MILLIONER siden 9/11, men det taler ingen politikere om, for man må jo ikke udhænge ‘fredens religion’. Prøv at læse denne: http://www.faithfreedom.org/infidel-lives-matter/

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  MollyM

Nu taler du om noget helt andet, end det jeg oprindeligt ‘svarede’ på; det om demokrati, ‘vildfarelser’, etc. Men din opposition ligger vist reelt i, at jeg refererer til Bibelen! Det kalder du for ‘ikke seriøst’!? Måske skulle du læse Esajas og Jeremias – blot et forslag. Der står fx, at jøderne skal få deres land igen, kz-lejrene er beskrevet (jødinders smykker vil blive erstattet af skaldet isse osv, står der fx), og at hele verden vil samle sig mod Israel. Det sker nu. Der står også, at Guds udvalgte folk, jøderne, skal komme hjem til Israel, ‘flyvende som duer… Read more »

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Lenn

Du er jo helt ude i hampen og aldeles immun over for normal ræsonneren. Jeg deler ikke dine agressive meninger om dette og hint, ej heller dine pseudo-henvisninger til Bibelen. Det svarer jo til, at islamister retfærdiggør deres handlinger med henvisning til koranen, og DET plejer vi jo naturligvis ikke st godtage men bare afvise som værende idiotisk. Endvidere kan jeg ikke billige din ofte meget voldsomme ordflom og uartikulerede sprog, det medvirker ved gud ikke til større forståelse af det tilgrundlæggende problem (læs: den overvældende indvandring af primært muslimer/islamister) – og stik så venligst piben ind m.h.t. teologisk viden… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  MollyM

Hold da helt fast! Du drager en parallel ml., at jeg henviser til Bibelen med ‘islamisters retfærdiggørelse af deres handlinger (her menes vel terrorhandlinger) med henvisning til koranen’. “Klog” kommentar, synes du selv??
Du har teologisk bagage i din uddannelse, siger du, – og bander lige efter! Og du kalder andre ‘uartikuleret’… 🙂 hmmm….
Det her er jo spild af tid, som jeg skrev…

Armadillo
Armadillo
6 years ago

Helt sanslöst at två svenska rikdagsledermoter talar vid ett sådant möte och att det inte får varken politiska eller mediala konsekvenser.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Armadillo

Ja, fuldstændig uforståeligt – og for Sverige: beskæmmende!

invernes
invernes
6 years ago

Sverige er en skam for hele Norden.

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x