20
okt
Seneste opdatering: 20/10-15 kl. 1044
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En enorm forsamling på over 40 000 på Theaterplatz i Dresden fejrede Pegidas etårsdag. Der var talere fra Holland, Italien og Tjekkiet, Tommy Robinson taler min. 2:27:00 (man kan også læse den her) og en af mine yndlingstyskere forfatteren Akif Pirincci min. 1:34:36. Daily Mail har en stor fotoreportage: Do not let Germany be dragged back to chaos and destruction’: EDL founder Tommy Robinson speaks to 40,000 strong crowd at the Pegida anti-immigrant rally in Germany

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lazze
Lazze
6 years ago

Når lokummet er beskidt, så rykker rengøringsdamerne ind! De skrubber og skurer for dem der har pisset og skidt, fjerner rester af deres fækalier i WC´et og ordner både håndvask, gulv og vægge. Men Europas lokum er nu så stopfyldt af politisk lort, pis og papir, at ingen længere kan trække skidtet ud af det forbandede hvide kloset og vandlåsen er dagligt fuldstændig proppet til. Og hygiejnen i lokummet er blevet så ulækker, at ikke engang politikerne selv vil smække røven i sædet om eftermiddagen og forrette deres nødtørft, der i sædet som de plejer. De snupper blot en gratis… Read more »

Steinadler
6 years ago

Merkel-regimet har, ikke overraskende, allerede iverksatt rettforfølgelse av Akif Pirincci for “Volksverhetzung”. Påskuddet en enkelt setning der han antyder at disse politikerne like gjerne kunne sende “innfødte” tyskere i konsentrasjonsleir om de ikke aksepterer denne folkemorderiske masseinnvandringen uten motstand. Noen “hets mot folkegruppe” dreier jo dette seg åpenbart ikke om. Reises det sak så blir det vel evnt pga “retorisk misbruk” av det historiske minnet om konsentrasjonsleirene. Denne setningen kommer mot slutten av en passasje der Pirincci tar utgangspunkt i en hendelse i Lohfelden, hvor de 3000 innbyggerne brått fikk beskjed om at de skulle motta 800 asylsøkere, og der… Read more »

invernes
invernes
6 years ago

Helter må reises i Europa !

http://vigrid.net/bilder/breivik/church04.jpg

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Nogen der ved, hvad det er for et flag de vifter med? Design som det norske, men i tyske farver.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Pluto

Tnx.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x