21
okt
Seneste opdatering: 21/10-15 kl. 1058
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Eksempel på det svenske hykleri: “Alle fra Syrien får asyl.” Der er bare det, at de ikke får visum, så de skal rejse til Sverige ilegalt for ellers ville der komme flere millioner i stedet for 200 000. I det svenske “humanisme” ligger altså også et helt bevidst tilbud om at drukne, hvilket forties af politikere og journalister. Den svenske debat er fuld bevidst af løgn og fortielser, og Sanandaji afslører dem en efter en. Problemet er bla, at Europas ydre grænser ikke længere findes, invasionen af Europa er det nye normale og den vil fortsætte indtil den stoppes eller til Europa ikke findes længere. Så enkelt er det. Vi burde naturligvis melde os ud af Schengen, indtil EU har besluttet med sig selv, hvad de vil. Foredrag i den borgerliga tankesmedjan Den Nya Välfärden, 7 oktober

Hvad foregår der egentlig i Riksdagen?

Mange danskere har svært ved at finde ud af det. Man skal forestille sig, at Anders Fogh i årene op til 2001 valget havde kaldt DF for “fascister, brunskjorter og nazister”, og derfor havde malet sig op i et hjørne og invalideret samarbejdet i Folketinget frem til idag. Norge har ikke begået en lignende dumhed med FRP. En klog politiker sig aldrig “aldrig”, men de svenske har ikke bestilt andet. De tror, problemet vil gå væk mens de bare gør det værre. Riksdagen vil altså gradvis sande til efterhånden som SD bliver større og større. Professor Anne Marie Pålsson, der selv havde den desillusionerende oplevelse at sidde i RD, beskriver her glimrende hvad disse amatører og moralister har afstedkommet:

Fredrik Reinfeldt (M) gjorde det omöjliga. Han flyttade sitt parti in mot mitten och vann två val. Han gjorde det på egen hand. Det är i vart fall så han beskriver det i boken Halvvägs. 2011 gjorde han ännu en förflyttning – den största eftergiften i Moderaternas historia, för att använda hans egna ord. Och på nytt utan att förankra den i partiet.

Reinfeldt kom överens med Miljöpartiet om att göra de grönas extrema invandringspolitik till regeringens. Ett vägval som enligt Reinfeldt själv ”var unikt för Europa”. I utbyte fick Reinfeldt MP:s stöd i riksdagen. Læse videre “SD kan inte ges monopol.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Man rejser ikke flere tusind kilometer til Sverige pga. krig..!!! Hvis man skulle flygte til Sverige, skulle der være krig i nærområdet.
Men hvis der sidder en flok feminister i Sverige og siger “Her får du alt” og svenskerne derefter giver dem magten – ja, så kommer folk jo..!

invernes
invernes
6 years ago

En Skandinavisk motstands rørsle må opprettes ! siden politikere og media er blitt folkets fiender må folk ordne opp selv, vi har ingen valg lenger, våre land er under okkupasjon.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x