26
okt
Seneste opdatering: 26/10-15 kl. 0225
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I piskende regn og iskald vind vandrer tusenvis av flyktninger inn i Slovenia. The long march: Stunning pictures show thousands of migrants who brave mud and rain for days in bid to get through the Balkans to western Europe.

Belgium: Refugee crisis could lead to EU collapse, says Slovenian PM

Residents of Austrian border town shocked by behaviour of muslims

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Mere “kulturberigelse” i Belgien – gad vide, hvor han mon kommer fra? 🙂 Maskeret person anholdt efter angreb på belgisk kaserne http://ekstrabladet.dk/112/maskeret-person-anholdt-efter-angreb-paa-belgisk-kaserne/5796944 26. okt. 2015 – kl. 13:32 En mand med elefanthue påkørte afspærring foran kaserne, hvilket fik vagt til at affyre skud Belgisk politi har pågrebet og anholdt en formodet gerningsmand, som mistænkes at stå bag et angreb mod en kaserne i udkanten af byen Namur mandag morgen. Den mistænkte er identificeret og anholdt, oplyser den offentlige anklager i Namur, der ligger syd for Bruxelles. … Politiet mistænker ifølge belgiske medier, at der er en bombe i bilen, og… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago

Jf. den uhyggelige video af barbarerne, der vælter ind i Europa, så bør denne artikel af Ibrahim læses af alle. http://www.raymondibrahim.com/islam/direct-experience-the-one-benefit-of-accepting-muslim-migrants/
Igen læser jeg det uhyrlige tal, nemlig at muslimer menes at have myrdet og massakreret op til 270.000.000 mennesker i tidens løb! Og disse blodtørstige vilde kommer for at fortsætte myrderierne i Europa.

invernes
invernes
6 years ago

Putin vet hvordan disse islam bastardene skal gjetes !

https://youtu.be/lS_eB6g3kz4

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  invernes

Fedt!! Russerne lader til at være Rigtige Mænd og ikke en samling sølle kastratsangere som i Sverige og Frankrig. Go, Russia!

kroniker
kroniker
6 years ago
Reply to  invernes
Lenn
Lenn
6 years ago

Den dér footage gav mig seriøst myrekryb!! Det ligner en aliens-invasion…
Merkel burde afsættes snarest! Hun har ophøjet sig selv til en slags præsident for EU. Løsningen er simpel: returnér alle flygtninge til Libyen de næste dage, så holder de op med at komme.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Jubii, tænkte jeg, da jeg hørte, at de vandt valget. Det kan være med til at sætte en stopper for vanvidet. Uanset om journalisterne igen og igen påstår, at de kun tænker på sig selv dvs. Polen. Jo flere “flygtninge” tyskerne og svenskerne selv hænger på, jo mere gør det ondt på dem – og det skal det, hvis der skal ske ændringer.

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

Den store nyhed idag er valget i Polen , hvor den natinalkonservative lejr har sikret sig regringsmagten . Med lidt held vil det ikke vare ret længe før Polens nye ledere indser , at den eneste måde de kan rede sig selv fra EUs eksport af selvdestuktion , er ved SELV at LEDE modstanden mod Immi-Vasionen …..helt klare paraleller til 1680’erne , hvor Polen Og Ungarn redede resten af europa fra den tyrkiske indvasion !

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago
Reply to  Ole Burde

Du har ret – der er en chance…, men det er ikke til at vide om PiS tænker på sig selv eller hele Europa, jeg tror at Orban fra Ungarn er helt ekseptionel på den måde, at han virkelig er alvorligt bekymret for Europa og forsøger at tage sin del af ansvaret – jeg er ikke sikker på at PiS i Polen har dette overblik-jeg tror de er mere DF agtige – Men vi kan håbe. I Politiken var én af deres toppolitikere forleden citeret for at sige: “Men Lov og Retfærdighed betragter den beslutning som »ulovlig« og »værdiløs«(Merkels EU… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x