29
okt
Seneste opdatering: 29/10-15 kl. 1636
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 29-10-2015 025807

Lucify:The flow towards Europe. og This Map Shows How Large Europe’s Refugee Crisis Really Is. Man ser, at Tyskland har modtaget flest pr. oktober 2015, men pr. capita har Sverige modtaget betydeligt flere. Vesteuropa har endnu ikke bestemt sig for, om det vil leve eller dø. Kun Sverige synes at have besluttet sig nemlig for at dø så hurtigt som overhovedet muligt. At gøre sig selv til en failed state.

Den svenske regering vil formentlig ikke gribe ind det første års tid. Det er lang tid for en svensker at se passivt til. Mit staldtips for det kommende år vil være, at nogle vil foretrække at lade svenske politikere undgælde personligt – måske pårørende til et af de hundredetusindvis af volds- og voldtægtsofre – i stedet for at sætte ild til tomme bygninger.

Efter en sandsynlighedsberegning og mavefornemmelse, kan politiske attentater i Sverige ske nu. Er de mon selv klar over det, eller har de tabt enhver føling med befolkningen? Det er ikke raketvidenskab, stemningen i landet er ond og vred, og den er labil. Der gøres intet for at komme den i møde, tværtimod.

Politikere kritiserer: DF’er kalder svenske asylbrande »forventelige«. »Når hun kalder det en forventelig reaktion, er hun med til at blåstemple det, der foregår,« siger Trine Bramsen (S). Det er en bøvet politiker, der siger sådan noget. Mindst 25 % af den svenske befolkning er sat udenfor demokratisk indflydelse, mens deres land forsvinder hurtigere end nogensinde. Naturligvis kan der ske noget dramatisk, der næsten. At Jens Rohde også skal ud og være et fjols, er jo bare rutine.

Skal jeg  bebrejdes, at jeg frygter at noget værre en afbrænding af tomme huse vil ske? Bifalder jeg nu endnu et svensk ministermord? Skal man være idiotisk for at være socialdemokrat? “Et demokrati fungerer ved argumenter, ikke ved ildspåsættelser,« siger Trine Bramsen. Tænk engang! Fortæl det til de umyndiggjorte svenskere, der mister deres land i disse måneder. I den forgangne uge kom der 8.900 asylsøgere, der siger de er fra Syrien,  selvom der er lige så mange fra Afghanistan.

Tony Abbots anti-immigration speech in London

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Landsmannen
Landsmannen
6 years ago

Man har udelukket en fjerdedel af de svenske statsborger fra samtale og demokratisk indflydelse. Man har også lukket ind den vigtigste samfundsspörgsmål fra all mulighed til påvirkning. Trine Bramsen(S) må ikke tale om “argumenter”. De fungerer ikke i Sverige idag. (språklig danskträning)

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Landsmannen

Inte ens papegojans talträning har varit speciellt framgångsrik (jag kände en papegoja som var mycket mer elokvent än vår s k statsminister, betydligt roligare också!), ofta förstår man inte ens vad han vill ha sagt – men, det är klart, hans mantra är “vi måste ta ansvar” – utan att säga varför just vi måste ta ansvar.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Ofte synes jeg, at den svenske statsminister taler “sort” – d.v.s., man fatter ikke havd det er, han egentlig vil udtrykke. Og “sort” (svart) er ikke ment som en vittighed 😉

Landsmannen
Landsmannen
6 years ago
Reply to  MollyM

Han får t o m “svenske kocken” i the Muppet show att verka vältalig.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Landsmannen

Ha ha ha – “The Swedish chef ” – det vil jeg kalde ham fra nu af ;))

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  MollyM

Det är nog så, ofta verkar han inte heller veta vad han egentligen säger.

Kirsten
Kirsten
6 years ago
Reply to  Landsmannen

En undersøgelse i juni 2015 viser, at 63% af svenskerne ikke har noget fremtidshåb! Det er mere end tankevækkende….

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Kirsten

Og dybt tragiskt også …

Kirsten
Kirsten
6 years ago
Reply to  Landsmannen

!!! 😉

invernes
invernes
6 years ago
Anna Svensson
6 years ago
Reply to  invernes

Jag lider med de stackars Hannoveranerna och känner inte igen staden.

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
6 years ago

“Vesteuropa har endnu ikke bestemt sig for, om det vil leve eller dø.”

Vesteuropa har bestemt seg for å dø for lenge siden; det er bare vi litt eldre som ikke våger å innse det. De yngre europeere har ingen begrep om hva Vesteuropa er og har vært, og heller ingen følelser for det. Det som gjenstår for oss er å velge måten Vesteuropa skal dø på. Der har vi fortsatt mulighet for innflytelse.

invernes
invernes
6 years ago

Folkevandringen ? dette er en islamsk okkupasjon ! om ikke folk i Europa våkner opp, blir det kontinentets undergang.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  invernes

Jag kallar det för invasion.

Kirsten
Kirsten
6 years ago
Reply to  invernes

Tidligere: EU = Europæisk Union
Nu: EU= Europas Undergang

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  invernes

De sover Tornerose søvn … vågner først om 100 år, og så er det for sent

Kirsten
Kirsten
6 years ago
Reply to  MollyM

Molly! Heldigvis er vi mange, der har haft besøg af prinsen og er blevet vækket… men jeg tror, han skal skynde sig nu! 😉

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Kirsten

Ja, han har også været her 😉

Rune Hansen
Rune Hansen
6 years ago

Jeg forventer flere idiotiske udtalelser fra Trine Bramsen.

Men det er ikke det samme, som at jeg er ansvarlig for hendes udtalelser, eller at jeg blåstempler dem.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Steen.
Nej, du skal ikke bebrejdes.
Så vidt jeg kan se er der tre med navnet Trine Bramsen http://www.dst.dk/da/Statistik/emner/navne/HvorMange.aspx men om de andre to også er socialdemokrater og har samme holdninger som den ene af dem, er endnu uvist…
Muligheden er til stede, det er vel så langt vi teoretisk kan mene det hænger sammen.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x