31
okt
Seneste opdatering: 31/10-15 kl. 1620
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Greenfields påstand er, at fordi europæerne ikke vil give køb på deres idealer og konventioner, er vi ved at selvdestruere. Det er skåret ud i pap i Sverige: Hellere gå under end at gøre noget virkeligt for at redde landet, som kunne opfattes som kontroversielt eller et konventionsbrud. At dø som nation, det ved man, hvad er. Man har æren og sine principper i behold. Voksende dele af befolkningen er dog ikke med på den herskende klasses selvmordsplaner, men det må siges, at det er meget sent, de er kommet i tanker om det.

Glazov er lidt “loud” for min smag, men Greenfield er knivskarp og befriende fræk. I dag skriver han om Sverige: Hey, you know what country has food from your country? Your country. You should go back there. Artiklen samtalen drejer sig om, er THE DEATH OF EUROPE, How the Mohammed retirement plan will kill Europe.

Why should 23-year-old Mohammed work for four decades so that Hans or Fritz across the way can retire at 61 and lie on a beach in Mallorca? The idea that Mohammed would ever want to do such a thing out of love for Europe was a silly fantasy that European governments fed their worried citizens.

Mohammed doesn’t share European values. Nor are they likely to take hold of him no matter how often the aging teachers, who hope he gets a job and subsidizes their retirement, try to drill them into his head. Europeans expect Mohammed to become a Swede or a German as if he were some child they had adopted from an exotic country and raised as their own, and work to subsidize their European values.

The Muslim migrants are meant to be the retirement plan for an aging Europe. They’re supposed to keep its ramshackle collection of economic policies, its welfare states and social programs rolling along.

“Allah is great!” ISIS supporters celebrating Trudeau’s win

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Jeg har længe ment, at Daniel Greenfield formentligt er den skribent, der beskriver hele “islam-cirkusset” bedst. Jeg er i øvrigt en ivrig læser af han egen blog Sultan Knish. Når man læser hvad han skriver, ser man ret tydeligt hvor tåbeligt den vestlige verden egentligt gebærder sig for tiden. Hele vores handlemønster er alene båret oppe af et fromt håb om, at alle naturligvis vil tage vores værdier til sig, når først de åbner deres øjne. Men deres øjne er åbne – og selv hvis en stor del af dem ønskede at dele vores værdier, så kan de ikke gøre… Read more »

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

God beskrivelse af situationen

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

Der er jo den velkendte beskrivelse af frøen, som hvis der pludseligt tilføres kogende vand, vil springe op af vandspanden og overleve – mens frøen som tilføres gradvis varmere og varmere vand, ikke vil opdage den farlige temperaturændring, blive i spanden og dø.
Kan den nuværende bizare og dystopiske situation indeholde den makabre ironi, at der det næste års tid skabes et “open window” for første alternativ? og altså at Europa vågner op? – blot et lille og meget naivt håb en lørdag morgen…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x