24
nov
Seneste opdatering: 25/11-15 kl. 1847
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vad bevittnade vi under denna presskonferens när Åsa Romsons tårar var nära att tränga fram? Vi bevittnade ett slags sorgsen realism och en del hyckleri….Varför miljöministern grät, om det var insikten om det egna eftermälets utveckling som spelade in eller något annat, insikten av ett misslyckande, får vi nog aldrig reda på.Politikers känsloliv är en outforskad disciplin och bör kanske förbli det även i framtiden. En politikers känsloliv

Sverige vedtog idag visse stramninger i den påståede udlændingepolitik – meget er jo simpelthen at overholde egne love – stramninger, der næppe heller dennegang er nok. Hvorfor de vælger en panikagtig chrashlanding” i stedet for for flere år siden have taget notits af advarslerne, må de afgøre med deres vælgere og samvittighed.: • ID-kontroller införs på bussar och tåg vid gränsen för att minska antalet flyktingar.• Skärpta försörjningskrav.• Ålderskontroller av ensamkommande barn och ungdomar.• Privatpersoner som tar emot flyktingar i hemmet ersättas ekonomiskt.

Hvad Romson i realiteten tuder over, er at opdage afstanden mellem hendes parties ideer og den konkrete virkelighed. Det har en tragikomisk effekt. Miljøpartiet har helt fri indvandring på programmet, så de må virkelig elske deres taburetter, at de ikke træder ud ad regeringen. I hendes martrede sind strides partiprogrammet med asylanter, der sover i frost på Sveriges gader. Här är regeringens nya flyktingplan – utan oppositionen. Sveriges statsminister kan iøvrigt ikke regne: Sverige strammer for at få flere til at søge asyl i andre lande

»Men vi har modtaget 80.000 mennesker i løbet af de seneste to måneder. På EU-niveau svarer det til, at 125 millioner mennesker kom til EU,« siger Löfven og understreger, at der er grænser for hvor mange flygtninge landet med godt ni millioner indbyggere kan tage imod. Derudover gentager han opfordringen til andre EU-lande om at tage imod flere end det er tilfældet i dag.

EU har 507,5 mio indbyggere. Sverige har 9,6 mio. Det at Sverige har fået 80.000 indvandrere på to måneder svarer til at EU havde taget 4,2 millioner – ikke 125. Han overdriver altså med en faktor 30.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
7 years ago

Nyeste ‘tweet’ fra Alice Teodorescu (politisk redaktør på GöteborgsPosten):

“Normaliserar regeringen SD nu? Skönt att inte vara pol red på Aftonbladet idag. En kappa har ju trots allt bara två sidor.”

Hans Christian Andersen
Hans Christian Andersen
7 years ago

Det har jeg aldring aldrig set før – en politiker på en pressekonference der slår over i gråd, når hun annoncerer at hun lige har været med i en beslutning der bremser af indvandringen. Hun er Sveriges største Hykler indtil nu.

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
7 years ago

Hendes ‘gråd’ er vel lige så meget et udtryk for at vælge mellem regerings/ministerposter eller såkaldte principper!

Lazze
Lazze
7 years ago

Selv “Hitler” er ved at gå i opløsning nu, he-he!

http://bit.ly/1IgJNKB

SamS
SamS
7 years ago

Hon är patetisk. Krokodiltårar. Vid Paris-massakern för en dryg vecka sen fällde hon den vedervärdiga kommentaren där hon befarade att klimatmötet i Paris inte skulle bli av. Hon beter sig som en psykiskt instabil människa. Miljöpartiet har i högsta grad medverkat till de sämsta migrationsuppgörelserna i landet någonsin. Dessutom har tydligen Maria Ferm, Mp:s gruppledare i Riksdagen, underlåtit att vidarebefordra uppgifter om de extremt stora vågorna av migranter på väg till Europa. Helt tydligt har Miljöpartiet blivit beordrade att gå med på denna förändring i migrationspolitiken och det visades ju tydligt när Romson infogade de flesta meningar med “som statsministern… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago

I går føre presskonferansen med Løfven och Romson hørte jeg rykter om at MP ikke ville støtte Løfvens forslag som innebar sterkere innstramninger enn de som ble foreslått. MP truet faktisk å gå ut av regjeringen om det ble tilfelle. Når Silverstein bekreftet dette på svt2 i går, vel da er det vel sanning. Synd for svenske folket dette ikke ble noe av, for naboene også… Da hadde det blitt nyval, och SD hadde overtatt styringen..Sveriges redning. Nå vet vi at Om Løfven må stramme inn ytterligere, vel da måste det bli nyval i Sverige…om MP holder sitt ord.. Kan… Read more »

niklasr
niklasr
7 years ago

Ingen har anklagat Löfven för att varken vara bildad eller kunnig. Matematik är inte en svetsares bästa gren. De brukar dra på så mycket det går.

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Hun står og tuder fordi hun tænker på alle de morgenprogrammer og feministiske underholdningsprogrammer hun nu skal sidde og forsvare den nye linje i..!
Ohly er også straks på banen og fordømme hende. Nogle af deres mænd kunne sikkert blive optaget i Dansk Kvindesamfund herhjemme..?!

Sebastian
Sebastian
7 years ago

Nu har jeg set denne korte videosekvens flere
gange, hver gang med en blanding af glæde og væmmelse.

Glæde over at se den politiske korrektheds facade krakelere, væmmelse over at det
ikke er det svenske folk, som den folkevalgte græder for, ikke engang for det folk,
som hun prøver at erstatte det svenske med.

Det er jo sjældent evident her, at hendes sorg udspringer af magtsyge.

ramonafransson
ramonafransson
7 years ago

Bedrövligt att se henne bryta ut i ett slags krokodiltårar över att hon informerat sina partikamrater om det elände Sverige hamnat i på grund av just desamma. Hade hon gråtit över hur landet slitits isär, över hur hatet bubblar, över hur cancersjuka inte längre kan få vård, och att det är hennes skuld, att hon bett om ursäkt, bett om förlåtelse, då kanske, kanske, jag hade tyckt synd om henne, även om jag aldrig kommer förlåta vare sig henne, hennes parti eller de andra sju partiernas ödeläggelse av Sverige. Men nu! Kändes falskt och ohederligt. Rent ut sagt löjeväckande!

Søren Petersen
Søren Petersen
7 years ago

og DOG! Sveriges ledende oppositionsparti som kunne få regeringsmagten ANYTIME hvis de selv vill, overhaler de facto Dansk politik – se blot her:
http://www.dn.se/nyheter/politik/anna-kinberg-batra-jag-ar-orolig-for-att-det-inte-racker/

Moderaterne foreslår ASYLSTOP, altså at alle som kommer fra sikre lande, hvord de “Burde” have søgt asyl, som de formuleres, sendes tilbage – ikke engang DF i DK plæderer for dette, hvilket viser at DF er blevet en skødehund, ligesom Løkke og Støjberg som kan lide at ligge på Merkels skød som en eller anden puddel…

Tillykke Sverige …. I skal sikker nok snart overhale DK – og Løkkes slappe regering…

MollyM
MollyM
7 years ago

Foreslår ….

Iq
Iq
7 years ago

Det varer ikke længe, så lukker Danmark grænsen.

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
7 years ago
Reply to  Iq

Jeg vil gætte på at samtlige grænser i Europa er lukkede om 3-6 mndr.

Og EU hænger i en tynd tråd. Det er bare lidt ærgerligt at valget d. 3. Dec. ikke bliver holdt i marts-april…

Men jeg tror og håber alligevel det bliver et NEJ!

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Danmark har jo gjort en dyd ud af at lurepasse. Lad os se hvor mange svenskerne og nordmændene tar’ – inden vi begynder på noget.
Så mon ikke en grænse-lukning vil kunne etableres ret hurtigt..?

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Norge strammer inn ved å stenge grensene, i morgen.
Det burde jo Danmark også gjøre, det enda vettuga.
Svenskene får bare fortsetta med sin egen utryddelse…selv om de nå påstår de har strammet inn, men ikke i praksis og egentlig ikke…som vanlig snakker de med 2 tunger.
Lite å stole på.

Søren Petersen
Søren Petersen
7 years ago
Reply to  sussebassa

Det eneste jeg ved er at kernen af dansk flygtningenævn bestemmes af 5 embedsmænd=jurister i Flygtningenævnet – for et år siden +/- nogle måneder var ALLE flygtninge – også de syriske – af sådan en type, at de kun kan få midlertididg ophold og familiesammenføring efter 3 år.
KUN – K U N .- personligt forfulgte – dvs. forfattere osv. kunne få permanent asyl,
dette blev ændret af 5 embedsmænd –
INGEN politikere tør røre ved dette, ej heller DF, hvorfor afskaffes Flygningenævnet ikke? vi har udlændingestyrelsen…

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Merkelig….så det er 5 embedsmenn, jurister som egentlig styrer flyktningekaoset/situasjonen i Danmark..
For meg som Norsk høres dette ikke bra ut, fordi det er jo en regjering som har det øverste ansvar, folkevalgte, og dermed skal de velge/avgjøre hva som trengs å gjøres.

Søren Petersen
Søren Petersen
7 years ago
Reply to  sussebassa

Her er dokumentation, hvis du “trenger” det, som man siger på norsk:

http://www.sameksistens.dk/nyhed/article/flygtningenaevnet-lemper-praksis-for-asylansoegere-fra-syrien/

Så ja, det er Flygtningenævnet=embedsmænd som tager de afgørende beslutninger – så kan politikerne hoppe og danse fra morgen til aften – de kan vel i princippet fyre hele bundtet i Flygtningenævnet, men det tør de ikke..

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Takk for linken..
Gjelder dette hele politikken/alle områder eller bare flyktningefrågar ?
Gir assosiasjoner til den engelske serien…”Ja takk statsminister”.. (som jeg elsker..har de på band) hvor det også var embedsmenn som styrte over politikerne.

Iq
Iq
7 years ago
latmask
latmask
7 years ago
Reply to  Iq

I Sverige spelar vi med en kortlek innehållande 52 st svarta Pettrar. För att vara säkra på att vinna spelet så spelar vi patiens med kortleken.

mjolly
mjolly
7 years ago

Stemmer det virkelig at innstramningen ikke starter før i april, isåfall kan den fort ha motsatt effekt. Galenskapens land.

Tor Hansen
Tor Hansen
7 years ago

Vi er mange som kan si “hva var det vi sa”, men det hjelper jo ikke noe.
Hvordan kan man få snarest skiftet ut disse virkelighetsfjerne, ekstreme og hadefulde politikere?
Generalstreik med krav om nyvalg?

Thomas Nydahl
7 years ago

Tragikomiskt sa Bull! Du har alldeles rätt Steen. Man ska vara en bra sönderpiskad själ för att detta spektakel ska göra intryck. Teskedsgumman har väl ändå gjort sitt nu? Eller menar verkligen statsministern att hon (och han) tillför något väsentligt för Sveriges möjliga räddning. Nej, jag tror inte det. Deras “åtgärder” är fikonlöv avsedda att dölja den bistra sanningen, och den är att allt egentligen fortsätter som förut. Alla vet också, inklusive de två statsministrarna, att alla som redan anlänt är ett gigantiskt problem som bokstavligt talat ingen förmår hantera, nu eller framöver. Tragikomiskt sa Bill.

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Bra skrivet.

Talibananas
Talibananas
7 years ago

Hahaha! Patetisk människa. Hjälpa hennes (!) “miljöpartistiska kommunalråd”… Du ska serva Sveriges medborgare och ha deras intressen i fokus, först som sist.

Förr eller senare kommer det ett stopp för drömmares och dilettanters lek och pek. Gränsen är med råge passerad. Enfald, hybris och folkförakt har “mångfald”, inkompetens och “humanitära” illusioner på myntets andra sida. Har polletten trillat ner? Jag är inte säker. Mycket möjligt att förtreten sväljs men illusionerna må vara tilltufsade men bestående.

s29
s29
7 years ago
Reply to  Talibananas

Som ett barn som inser att batteriet i I-Phonen har pajat.

MollyM
MollyM
7 years ago

Svenske ministre er sjove … 😉

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  MollyM

Inte så sjova for svenskar och europeère som bor i Sverige då.
Vi som varje dag kjenner på konsekvenserna av at dom er sjova.

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago

Aldrig förstått att det humant attack in så mycket invandrare. Så dom bor i ghetton och växer upp utan framtidsutsikter och ser bara brottsligheten som enda framtiden och blir mer o mer hatiska mot svensken. Sen undrar jag om det låg någon ärlighet bakom gråten. För hon bor väl invandrarfritt.

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x