4
dec
Seneste opdatering: 5/12-15 kl. 0541
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er mig bekendt første gang der er blevet filmet, at muslimer afliver bøsser i Vesten. Det burde være på forsiden af ehver homovenlig, lyserød avis som The Guardian, Dagens Nyheter og Politiken, men det er det ikke af den enkle grund, at de er hyklere.

Der har været en stening i Frankrig, men den er ikke filmet. Vi taler om mandlige homoseksuelle, for de kvindelige har de Abrahamitiske religioner aldrig lagt nogen særlig vægt på. I klansammenhæng er de uden betydning. I dem kan kvinder fjolle seksuelt rundt med hinanden, som de vil, hvilket nok vil falde svenske betonfeminister for brysterne. Det er der så meget der gør, til stor moro for det udland, den provinsielle, svenske presse helst ikke dækker.

Det eneste der er mere tabuiseret, er muslimers voldtægter af svenske mænd, hvoraf der er omkring 400 om året, hvilket allerede fortæller en, hvor patriarkalske svenske feminister er. Voldtagne mænd er dog værre end 6.700 voldtagne kvinder, mener de. Om det er muslimer, er der selvfølgelig et komplet røgslør over, og det er røgsløret selv, der fortæller en, at her lyves.

Men det er forekommet før, blandt andet i Malmø i 2008, hvor dygtige, svenske HBTQ journalister dog fik tysset det ned. Der er muligvis nogle, der lægger blomster på Daniel Nordströms grav, men der er ingen i Sverige der taler om, hvorfor han døde. ”Som en hund døde han”, som Kafka skriver. “Som om skammen skulle overleve ham,” og det var lige hvad den gjorde. Sådan så den myrdede, fornedrede og glemte ud. Kvällsposten rapporterer en kvart sandhed.

Fra 1980 til 1994 blev næsten 20 svenske bøsser myrdet, artiklen her fortæller ikke, hvor mange af de mord, der var begrundet i islam. Islam og ‘community cohesion’ trumfer nogle enkelte bøsseliv. Alt har sin pris, og dette er deres. Mere behøver jeg ikke vide om svenske journalister, de værste løgnhalse i hele Europa.

Islamic extremist Milad bin Ahmad-Shah al-Ahmadzai has pleaded not guilty to five charges, including shooting with intent to murder, after he and another man were allegedly involved in the shooting outside Rydalmere’s Aarows nightclub in May 2013.

In video played during his trial in Parramatta District Court, the 52-year-old victim can be seen crawling away from two masked men who kick him before shooting him at least seven times. The victim was captured on video running through the car park of the complex, leaving a trail of blood as he scrambles for safety. Captured on security camera: The moment a Muslim extremist shoots a man seven times outside a Sydney gay sex club, Shocking CCTV footage shows extremist shoot man outside gay club

Helsinki: Udlændinge bag alle overfaldsvoldtægter

I Helsingfors kommun har det skett hittills 14 överfallsvåldtäkter (puskaraiskaus) i år, varav 3 har begåtts av en asylant och 11 av andra utlänningar, skriver Yle på finska. Polisen höll nyligen en krispressträff angående detta.

Att GM var utländsk i alla 14 fall beror på en annan kultur där kvinnans ställning i samhället är lite annorlunda, säger Helsingforspolisen. Även Yle har tidigare gjort ett TV-program (textat på svenska) om kulturella orsaker bakom överrepresentationen.UTLÄNNINGAR BEGÅR SAMTLIGA ÖVERFALLSVÅLDTÄKTER I HELSINGFORS

Calais: Lastbil sikret med grisekød

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] associated with Islam. In Sweden rapes have gone up by 1472%since the country became multicultural. In Helsinki , Finland, 14 out of 14 rapes were committed by foreigners “with another view on women´s status”. What […]

trackback

[…] with Islam. In Sweden rapes have gone up by 1472% since the country became multicultural. In Helsinki , Finland, 14 out of 14 rapes were committed by foreigners “with another view on women´s […]

Observant55
Observant55
6 years ago

När det gäller våld mot homosexuella så är det just högerextremister som utmärker sig: http://www.svd.se/lang-rad-rasistiska-mord-och-valdsbrott#sida-4

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Observant55

“Högerextremister” er det nok ikke i egentlig, politisk forstand, men jeg forstår, hvad du mener. Unge, vrede mænd fra arbejderklassen eller i det mindste fra lavere sociale lag. Til “højre” er de vel ikke. Sverige er nogle tiår bagude i udvikling i forhold til Danmark. Så det kan meget vel være, at I har sådan et problem i dag. Det havde Danmark nemlig førhen.

Kungssten
Kungssten
6 years ago
Reply to  Observant55

Jan, din lista innehåller 4 mord sedan 1990. 4 mord är väl vad en god muslim hinner med på en förmiddag i Raqqa? Vi har minst 300 sådana “goda” muslimer från Sverige som är nere i levanten och mördar homosexuella just nu. Jag förstår att du måste vara stolt över ditt indirekta stöd till dessa bestialiska mord genom dina försök till relativisering. Ur mitt perspektiv är ni lika vidriga allihop; högerextremisterna, islamisterna och apologeterna.

Observant55
Observant55
6 years ago
Reply to  Kungssten

Jag förstår att det är frustrerande för dig att läsa om hur dina vänner bland de svenska raskrigarna beter sig. Att du sedan försöker flytta fokus från det artikeln handlar (Bøssemord i vestern) genom att skriva om inbördeskriget i Syrien kan kanske tyckas vara lite desperat men är naturligtvis samtidigt förståligt. Sanningen om vem som mördar svenska homosexuella måste döljas till varje pris!

Kungssten
Kungssten
6 years ago
Reply to  Observant55

“Fakta om vem som mördar svenska homosexuella måste döljas till varje pris!” Jag förstår att du tycker det. Tyska media tyckte samma sak om massövergreppen i Kökn, Frankfurt, Hamburg och Stuttgart. Det gick inte i längden men du är antagligen stolt över att Köln “öppnade sitt hjärta” på bekostnad av kvinnornas säkerhet. För er som vill ha mångkultur är det ju bara fint att araberna tar med sig sin kvinnosyn hit. För egen del tycker jag att fakta om vem som begår ALLA former av våldsbrott ska avslöjas. Det gäller de som begår brott mot homosexuella såväl som de som… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x