7
dec
Seneste opdatering: 8/12-15 kl. 1901
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Malmøs jøder er flygtet til Stockholm, hvor det fungerer fordi byen er mere etnisk opdelt end Malmø. Dér har man smidt jødehaderne ud i forstæderne for enden af en toglinje, så multikulturalisterne kan leve etnisk rent.

Det er en god artikel, men jeg har skrevet om dette i over ti år, og må konstatere at skaden er sket for et godt stykke tid siden. Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses,” siger Niccolo Machiavelli. Der er ingen grund til at tro, at Stockholmsløsningen er langtidsholdbar, for om tyve år er Stockholm ligesom Malmø. Den såkaldte “islamofobi” er et politisk propagandanummer af agressorerne, det ses at Jews Are Still the Biggest Target of Religious Hate Crimes

»Antisemitismen fra det yderste højre har det jødiske samfund bred støtte til at gå op imod. Men når antisemitismen kommer fra visse muslimske grupperinger, mangler vi fuldstændig opbakning fra både den antiracistiske bevægelse og samfundet som helhed. Det er, som om man ikke kan forholde sig til, at en minoritetsgruppe kan blive udsat for racisme fra medlemmer af en anden minoritet.«

Som svensk jøde føler Petra Kahn Nord sig stadig tryg i store dele af Stockholm. Men der er områder, hvor det forholder sig anderledes. Hun fortæller om et besøg i Stockholm­forstaden Rinkeby, hvor lidt under 90 procent af indbyggerne har anden etnisk baggrund end svensk.

Situationen i Malmø står som et skræmme­eksempel. Petra Kahn Nord fortæller, at man i Stockholm har oplevet en massiv tilflytning af jødiske familier derfra. Særligt de yngre og børnefamilierne fra Malmø, dem som ellers skulle være samfundets fremtid, er flyttet. Ikke kun, men i høj grad på grund af den stigende antisemitisme, som de har oplevet i byen. Mikkel Andersson i Berlingske

Ned til ét års ophold for alle flygtninge

DF, S og V er ufatteligt kreative, når det kommer til ikke at gøre det fornødne. Hvor mange trin på raketten er der ned til en opsigelse af Flygtningekonventionen? Nogle hundrede endnu? De bliver ikke arbejdsløse foreløbig. Det er som om halvdelen af al politik går med at reparere på egne brølere, den anden halvdel med at tøve med at gøre nye. Et liv i unyttig ørkesløshed.

Samtlige flygtninge må fremover regne med et meget kortvarigt ophold, inden de igen skal søge om tilladelse til at blive i Danmark.Regeringen og Dansk Folkeparti er klar til at stramme i stramningerne på asylområdet.

I dag får langt hovedparten af alle flygtninge en opholdstilladelse på fem år, og i udspillet til de igangværende forhandlinger om de nye asylstramninger lægger Venstre-regeringen op til, at de fem år skal reduceres til to-tre år.Men nu åbner både Dansk Folkeparti og Venstre for, at samtlige personer, der får asyl i Danmark, i første omgang blot skal have et enkelt års ophold. Berlingske

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
6 years ago
KSD
KSD
6 years ago

Der kunne ikke opnås enighed om en aftale om stramninger af udlændingepolitikken. Nu bliver DF’s svigt meget tydeligt.

https://ksdha.wordpress.com/2015/12/07/asylstramninger-nu-bliver-dfs-svigt-meget-tydeligt/

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  KSD

Må si meg undrende til DF`s taktikk/tenkande..
“Skjønner” heller ikke varfor dom inte valte å danna regjering, bli med i…som jag inte er ensam om.
Har dom valt eget partiprogram føre dom som valgte de…och hva oppnår de med det…deras bakenliggende årsaker viktigare…

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
6 years ago
Reply to  KSD

DF’s svigt?

Mig bekendt blev det ikke til en samlet ‘asylpakke’ fordi DF ikke kunne få sine ‘flygtninge’landsbyer!

Resten af forslagene i pakken skal nu behandles enkeltvis i folketinget, og dem er der stort flertal for da selv S stemmer for dem.

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

Ja, hvornår kommer der et parti som har som hovedsag at opsige asylretten??? Hvis det kom – ville det få en dominoeffekt – for så ville DF også blive nødt til at kræve det og så…….. Hvor svært kan det være: O P H Æ V A S Y L R E T T E N så bliver vi også fri for alle de pinlige og smålige manøvrer som sker lige nu og som man gør i et håb om at skræmme folk væk – lavpunktet må være den med at tage flygtninges værdigenstande – helt ærligt. Hvornår sætter de… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x