8
dec
Seneste opdatering: 8/12-15 kl. 1302
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 08-12-2015 090308

Timingen er måske heller ikke den bedste og mon ikke kommunen – big mother – nu vil slutte, at dem der ikke klistrer sedlen på brevkassen, er “racister”? Dem er der så mange af i landet, at SVT kører en hel serie med Soran Ismail, der skal gøre svensken uracistisk.

Öppenhet – Ja tack! Alla hushåll i Karlstads kommun har fått en dekal hemskickad, med texten ”Öppenhet – Ja tack!”. Sätt upp dekalen på din dörr eller brevlåda för att visa att du vill bidra till ett öppet Karlstad. Vår förhoppning är att dörrar och brevlådor ska lysa röda och signalera ”varmt välkommen till Karlstad”. Var med och hälsa varmt välkommen.

»Alt hvad vi elsker, vil forsvinde«

I Sverige, hvor processen er mest fremskreden, er der indtil 1 november kommet 149.028 asylsøgere. SVT Aktuellt kaldte igår Front National for “højreekstreme” fra landet, der er ved at forsvinde hurtigere end alle andre. Hvem er egentlig ekstremisterne? Den venstreorienterede historieprofessor, tidligere kommunist Jörg Baberowski, siger i dag:

“Everything that was dear to us, what we have been given all our lives must change because people come from a different cultural background and have other ideas about how we should live. “Germany now has to – like the US – find a common denominator to which can put the lives of the many. How this should be done, I do not know. I just know that it will not be easy.”

He criticised the government’s immigration system, stating: “It is absurd that a Russian academic has trouble obtaining a visa, but Pakistani migrant workers, who come without a passport to Germany, have all options open. We do not control immigration.” “You can not just open the borders and let the immigrants move in,” he said. “For this we will have to pay a high price”. Left Historian: ‘Christian Germany… Everything Dear To Us… Will Disappear Because Of Mass Migration’, German Migrants Hits 1 MILLION This Month, Four Times 2014 Rate

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] havde fat i professor Baberowski for fire dage siden – Alt hvad der er kært for os, vil forsvinde på grund af masseindvandringen – og igår havde Weekendavisen et længere interview. Hans pointer ses tydeligst i Sverige. […]

Anna Svensson
8 years ago

Jag sätter inte ens upp en magnet på mitt kylskåp, än mindre skulle jag förstöra dörr eller brevlåda med ett dylikt klistermärke. I min ungdom hade jag ett klistermärke med “Free Tibet” på brevlådan, men inte har det gjort någon nytta heller.

invernes
invernes
8 years ago

Folk må våkne opp i Europa og bekjempe disse politisk korrekte demonene !

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  invernes

Jeg tror der er flere end man skulle tro som snart ikke vil tåle mere. Hvis man følger mainstream medier ville det ikke synes at der var mange svenske mænd der er ved at have fået nok, men se for eksempel ham her. Jeg ved ikke hvem han er, men han har vist startet et nyt parti, og han er gal! Svensken kan blive gal! Hvem skulle efterhånden have troet det, men rart er det da at se..

https://www.youtube.com/watch?v=7Q2xP1jei1c

invernes
invernes
8 years ago
Reply to  Lawrence

Veldig bra 🙂 flere burde heve sin røst i Skandinavia.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Nu trædes der for alvor på speederen. Glem Øresundsbroen. Glem visumkontrol i tog og på færger. Sandelig, sandelig… alt, hvad vi elsker skal forsvinde. Mennesker med de smukkeste motiver – nemlig at hjælpe deres folk (som ikke er svenskerne og ikke er danskerne) og uegennyttigt fremme dets interesser – synes at have fundet en måde at omgå transportøransvaret på. Tænk om vi havde lige så klarøjede og renhjertede mennesker til at hjælpe vore folkeslag:

Som en engel kommer ud af skyen … Refugee Air

– – –

S Pdlr
S Pdlr
8 years ago

Man begär att dumskallen Svenne Svensson skall sätta upp skriftlig bekräftelse att han är hjärntvättad? Tja varför inte? 87 procent av befolkningen röstade på 7klövern, gammelpartierna, i senaste valet.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  S Pdlr

Netop. 87 procent. En overvældende og -bevisende majoritet. Vælgerne har talt. Herefter er det politikernes pligt ikke at skuffe så stor en tillidserklæring. De har ikke ret til at standse tilstrømningen stik imod folkeviljen, som den så massivt er kommet til udtryk gennem de afgivne stemmer.

– – –

latmask
latmask
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Tvivlar dock på att 75 % av bostadsentrédörrarna kommer att förses med denna missprydnad. Nu kan Svensson äntligen få visa mod genom passiv olydnad.

invandrare1957
invandrare1957
8 years ago

Det fantastiska Sverige med svenskarna som förintar sig själva i den massiva negativa mediepolitiken. Utryck från svensk yngre tjej. Varför föda barn när jorden ändå är överbefolkad. Bättre att ta in invandrare. Bara att gratulera media o politiker om har lyckats med världsmedborgarskapet.

latmask
latmask
8 years ago
Reply to  invandrare1957

Den tjejen är inte helt korkad om hon inte vill föda barn. Hon inser att det är bättre att låta bli.

Nilsv
Nilsv
8 years ago

I de svenske s-tog kører en video, der viser, hvordan man skal anvende sit toilet: Kun tis, lort og toiletpapir oplyser tegnefilmen med tydelige og letforståelige billeder, som man kan se ti gange mellem Eslöv og Malmö. Det er til at brække sig over, nånej, det må man ikke. Den veksler med en anden tegnefilm, der oplyser befolkningen om, at man skal komme til stationen inden toget kører, ellers kommer man ikke med. Lad de andre passagerer gå ud, og gå så ind i toget gennem døren. Tak fordi du viser din billet til togføreren. Svenskerne må kunne lide at… Read more »

Lawrence
Lawrence
8 years ago

Hermed et alternativ til at sætte på dørsprækken:

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  Lawrence

Da jeg i aftes læste “Nils Holgersens Eventyrlige Rejse Gennem Sverige” for min ældste, stødte jeg på denne, helt fantastiske, nærmest profetiske passage, der, set som allegori, viser at selv kvindelige forfattere i fordums Sverige var så jordbundne og dannede, og havde indsigten som nu er forduftet, ind i denne verdens hårde natur, og hvad der sker hvis man ikke forstår evolutionens mest basale præmisser; læs selv: Fra kapitlet “Sort rotterne og grårotterne”, som beskriver hvordan det gik til at den oprindelige sortrotte bliver udyret af den indvandrende grårotte: Naar et Dyrefolk uddør, plejer Menneskene som oftest at være Skyld… Read more »

gregwerle
gregwerle
8 years ago
Reply to  Lawrence

Det er vel derfor den grå rotte heder Rattus Norvegicus, den norske rotte…

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  gregwerle

Det er den brune rotte der kaldes Rattus Norwegicus, som dog ikke stammer fra Norge overhovedet, men ligesom så mange andre invasive arter er indvandret fra østen og fortrænger de oprindelige arter…

Og læg mærke til hvordan det også i fortællingen er vores tyske naboer som leder invasionen igennem. Og hvordan de beskrives som stakkels fattige indvandrere. Visse ting ændrer sig aldrig 😉

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  Lawrence

Ja. Specielt den sidste del er så rammende:

“Det er slet ikke til at forstaa, hvorfor Sortrotterne ikke samlede sig
til et stort, fælles Ledingstog og gjorde det af med Graarotterne, mens
disse endnu kun var faa. Men de sorte var vel saa sikre paa deres Magt,
at de ikke kunde tænke sig den Mulighed at miste den. De sad stille paa
deres Godser, og imidlertid tog Graarotterne den ene store Gaard efter
den anden fra dem, den ene Landsby efter den anden, den ene By efter den
anden. De blev sultet ud, jaget ud, ryddet ud.”

sussebassa
sussebassa
8 years ago

Gir meg skremmende assosiasjoner til en gruppe mennesker som også Måtte “ha på seg” merkelapper, men da På seg…for å skille disse klart ut ifra “oss andre”..
“De gode og de dårlige”.
Fortsetter tydelig i dagens Sverige.

MollyM
MollyM
8 years ago

Ak og ve – er Sverige da gået helt bananas?! Endnu et sæt at marginalisere de Karlstadboere, som IKKE sætter denne mærkat på døren ….

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago
Reply to  MollyM

Men, et eller andet sted tror jeg sgu ikke der er ret mange der gør det.

MollyM
MollyM
8 years ago
Reply to  Peter Zichau

Tja … man kan altid håbe det, men med alle disse pk’ere så har man jo vænnet sig til at frygte det værste …

Lawrence
Lawrence
8 years ago
Reply to  MollyM

På den anden side en fremragende måde at få folk til at inkriminere sig selv, hvor det er let at tage et billede med sin smartphone af både mærkat og navneskilt, så det er nemmere at skille fårene fra bukkene når kort huset falder.

MollyM
MollyM
8 years ago
Reply to  Lawrence

Ja, DET er aelvfølgelig også en mulighed – smart 😉

ramonafransson
ramonafransson
8 years ago

Inom samtliga Sveriges kommuner, landsting och riksdag finns en oerhörd skräck för islam. Islamisterna har inte behövt utföra ett enda “lyckat” terrordåd i Sverige och kommer inte heller att behöva göra detta eftersom samtliga anställda och politiker gör allt för att tysta ner varje uns av kritik mot islam. Detta trots att islam INTE är en folkgrupp eller etnicitet, utan precis som judendomen och katolicismen, en religion. Detta är den största skandalen i Sveriges historia som jag ser det och jag kommer aldrig acceptera islam i dess nuvarande form. Koranen och dess utövare som inte är sekulariserade är inte bara… Read more »

S Pdlr
S Pdlr
8 years ago
Reply to  ramonafransson

En religion som dessutom inte är en religion, utan en kommandodoktrin sen medeltiden. Som anser sig ha överhöghet över ALLA på jorden, och dessutom kräver att deras stenåldersliknande vanor, ända in på toaletten, MÅSTE respekteras, och tillåtas utövas i ALLA länder där muslimer (olyckligtvis) finns, en underkastelse är inskriven i ideologin. Ingen annan religion vänder sig till andra än sina egna sympatisörer och trogna. Islam är en sjuk företeelse, säga vad man vill om Donald Trump, men men jag delar hans uttalande att “INGA” muslimer, oaktat deras status, är välkomna till USA; vare sig som besökare eller emigranter”. Vill musslorna… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  S Pdlr

Islam är ingen religion utan en grav sinnessjukdom med massor av schizofrena felaktiga föreställningar.

latmask
latmask
8 years ago
Reply to  ramonafransson

Detta beror på en ohelig allians mellan islam och kulturmarxism. Den kommer snart att upphöra och då blir det krig.

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
8 years ago
Reply to  latmask

Jeg er alvorligt bange for at kulturmarxisterne først vågner den dag deres egne døtre bliver ‘kulturberiget’.

De (kulturmarxisterne) reagerer jo ikke en gang nå de selv bliver beriget. Det er ikke længe siden jeg læste om en (svensk?) kvinde som blev udsat for fuldbyrdet voldtægt, men selv syntes at det var synd for gerningsmanden (som selvfølgelig var endnu en ‘beriger’), samt at hun ikke ville fremstå som ‘racist’! Jeg kan desværre ikke finde linket.

Det korte af det lange, der går nok desværre en rum tid endnu før disse ‘godhjertede’ vågner af sin Tornerosesøvn.

latmask
latmask
8 years ago

I Sverige finns det gott om manliga (?) feminister och vita antirasister. Dessa är bortom all hjälp och kan offras. Däremot månar jag om Sverigevänner, och då ska jag vara snäll och räkna med alla SD-sympatisörer fast de börjar bli väl vänstervridna.

River
River
8 years ago

“It is absurd that a Russian academic has trouble obtaining a visa, but Pakistani migrant workers, who come without a passport to Germany, have all options open. We do not control immigration.
Det faldt mig ind at det viser hvilken vej rascismen vender.

River
River
8 years ago

Fascismen har mange grimme ansigter. Dette er et af dem.
Vore dages heil Hitler.

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

De første mange år af den muslimske indvandring, talte vi slet ikke om islam. De næste mange år var man racist eller islamofob, hvis man talte om det. Så nåede vi ind i en fase hvor islams sælgere prøvede, at overbevise os om hvor fredeligt det hele var og hvor forfærdeligt vi for øvrigt selv havde båret os ad. Efter det kom så en tid hvor islams mange voldsspiraler blev undskyldt med, at mange jo talte nedsættende om det. Og til sidst er vi nu kommet til, at selv muslimer, såvel som ikke-muslimer, simpelthen har misforstået hele lortet. Med andre… Read more »

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x