10
dec
Seneste opdatering: 11/12-15 kl. 0154
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den fornuftige og lidt mere sofistikerede øjenlæge Rand Paul, siger nogenlunde det samme. Rand Paul Stands With Trump: “We Need A Pause On Immigration From The Middle East”. I Norge er Fjordman “fascist” for at sige det samme. Selvfølgelig vil Vestens indtag af islam bremse gevaldigt op, der er bare mange flere uskyldige civile, der skal dø først. Bare vent, hvor meget det vil eskalere med fascismeetiketterne i Norge uhyre snart. Julen bliver en fest. Sker der endnu et muslimsk terrorangreb i Vesten i 2015, behøver vi ikke købe fyrværkeri til nytår.

“Forholdet mellem Danmark og Sverige er iskoldt”

Topsossen Morgan Johansson er ude i går og sige: “Sverige har nået sin grænse, Danmark har ikke.” Den danske regering er ikke begejstret for, at svenskerne blander sig i dansk indenrigspolitik. Jeg vil tro, det er gået op for dem, at det socialpædagogiske foranstaltning Riksdagen, er fuldkommen i panik over at se virkningen af det, der indtil for to måneder siden, var næsten alles politik gennem 40 år. Ikke så mærkeligt, de er rundtossede. Lars Løkke siger i en usædvanlig skarp kommentar:

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er ikke begejstret for den svenske regerings plan om at indføre id-kontrol i den offentlige trafik over Øresund. Det kan nemlig både koste vækst og velstand. “Svenskerne har haft deres egen udlændingepolitik. Den er de åbenbart ved at segne under, siger Lars Løkke Rasmussen. Det er et svensk problem. Det er skabt af Sverige, det er ikke skabt af os, siger statsministeren til politiken.dk. Flygtningestrømmen til Sverige har efterhånden udviklet sig til en folkevandring. Det har fået de svenske myndigheder til at reagere med id-kontrol ved grænsen til Danmark i form af et såkaldt transportøransvar.” Løkke: Flygtningepresset er Sveriges eget problem

Der er et iskoldt politisk forhold mellem Danmark og Sverige på det højeste, politiske niveau lige nu, siger Hans Engell.Det første udfald kom fra den svenske justits- og migrationsminister Morgan Johansson. Den socialdemokratiske svenske minister har tidligere kritiseret Danmarks integrationspolitik, blandt andet langede han kraftigt ud efter den danske integrationsminister Inger Støjbergs annoncer i mellemøstlige dagblade, der opfordrede flygtninge og asylsøgere til at fravælge Danmark som asylland. Forholdet mellem Danmark og Sverige er iskoldt

Apropos Riksdagen, som Jan Tullberg idag kalder “en samlig konfirmander”, så må jeg lige af med denne:

En bilförare sitter fast i en bilkö i Stockholm och ingenting rör sig.
En man kommer och knackar på bilrutan och föraren vevar ner den.
“Vad är det som händer?”, frågar föraren.
“Terrorister ockuperar Riksdagen. De begär en lösen om 100 milj. kr
för att släppa alla, annars häller de bensin över alltihopa och tänder på.
Vi går runt från bil till bil och gör en insamling nu.”
“Hur mycket brukar folk ge?”
“I snitt fem liter.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
39 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Det som Donald Trump säger om islam, innebär att den ljusskygga lögnaren nu måste fram i rampljuset. Dem som kommer fram ur sina hålor och brännmärker Donald Trump för sina uttalanden om islam. Dessa lögnare går att finna hos liberalisterna. I Sverige så behöver man bara nämna namnet Bengt Westerberg, för att girighet och lögner skall få sig ett ansikte. De önskar kaos för i kaos så köper dessa liberaler aktier billigt. Med islam så får de sitt kaos och därmed så skapar de själva framtida stora aktieavkastningar. De har inte tänkt på följderna utan girigheten har förblindat dem. Ett… Read more »

invernes
invernes
6 years ago

Trump: har helt rett i sine uttalelser ! de feige landssvikerne i Europa kan holde sin feige løgnaktige kjeft.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Donald Trump er en gave til den vestlige verden. I Europa sidder politikere, kulturpersonligheder og medier og lukker enhver debat om islam og indvandring ned. Folk som Wilders, Le Pen og hvad de ellers hedder alle sammen, kan tale for døve øren i årevis, uden der sker ret meget. Og i USA sidder Obama og hele etablissementet og gør det samme. Men så kommer Trump vadende ind fra sidelinien og starter med at sige “Jeg har masser af penge og jeg er ikke i lommen på nogen..!” Og så går det ellers bare der ud af. Han fyrer den ene… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Video: Politifolk drives ud af et område i London af muslimer, der råber ”Allah er størst!” http://denkorteavis.dk/2015/video-muslimer-jager-politiet-ud-af-deres-omrade/ … Trumps tale er først og fremmest blevet kendt og angrebet for hans krav om et totalt forbud mod muslimsk indvandring til USA. Men han kom også ind på forholdene i Storbritannien. Her sagde han: ”Der er områder i London og andre steder, der er så radikaliserede, at politifolk er bange for deres eget liv.” Det har fået Londons Politi til at rykke ud med en erklæring, hvor det hedder: ”Vi ville normalt ikke beære sådanne kommentarer med et svar, men i dette… Read more »

eurozone
eurozone
6 years ago

Som Mark Steyn nämnde, men Sverige i detta fallet- kan liknas vid Germanwings kraschen!

Sjuklöverpolitikerna har låst in sig i “cockpit” och styr medvetet mot kraschen, folket och de enda politikerna som vill styra rätt bankar på dörren för att hörsammas!

Lazze
Lazze
6 years ago

Det næste terrorangreb fra islamisk/muslimsk side i Europa/Nordamerika (Og det kommer snart, det kan vi være helt sikker på), vil få opbakningen til Trump til at stige som en hanelefants pik i brunst. Muslimer bør bo i lande, hvor Islam er herskende og hvor de dermed føler jeg hjemme. Selv kan jeg ikke forestille mig en kristen, agnostiker, jøde, hindu, bøsse, lesbisk eller ateist købe en flybillet til Saudi Arabien eller Iran og tro, at man kan få et godt liv dér! Lad muslimer bo hvor de hører til og føler sig hjemme, i teokratiske diktaturer, hvor Muhammed dikterer deres… Read more »

Jesper
Jesper
6 years ago

Som een sagde engang: når der kommer en Hitler, kommer der også en Churchill. Jeg vil sige, at Trump er vor tids Churchill.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Jesper

Her må jeg protestere! At sammenligne Trump med Churchill er en fornærmelse – mod Churchill …

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago
Reply to  MollyM

Churchill var mycket tydlig i sina ord mot Tyskland och Hitler. Så nog kan man säga att det finns en liten Churchill i Donald Trump. Sedan skall man veta att Churchill såg till att godkänna att Sovjet i samma veva som Tyskland fick tillåtelse att angripa Polen från Öster.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  MollyM

Churchill hadde lovpriset Trump ! var det noe Churchill hatet var det islam.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  invernes

Ja, det var vist Churchill, der engang sagde: “Islam in a man is like rabies in a dog”. Trump er modsætningen til den svage islamoleflende Obama, så jeg forstår sandelig godt, at mange amerikanere vil stemme på ham. Der mangler stålsatte ledere i verden nu. Putin og Orban er pt. de eneste, der har format.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  invernes

Ved du hvad: tænk, det tror jeg ikke! Churchill var en dannet, velbegavet, velopdragen mand af god familie, Trump har bare penge og er iøvrigt ikke den klareste stjerne på julgranen. At man deler visse anti- eller sympatier betyder altså ikke, at man “elsker ” alt ved hinanden. ! Churchill var ved gud heller ikke populist, det er Trump – også i den grad. Så jeg fastholder hvad jeg sagde: Churchill og Trump er IKKE politikere i samme klasse …

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  MollyM

Nåja, i ettertid kan man rose Churchill, som jeg også gjør, men Trump har nettopp børjat, så en sjanse bør han få…guts har han i alle fall..ikke mange av de i verden.
Hvem vet kanskje våre etterkommere vil omtale Trump som vi nå gjør med Churchill.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  sussebassa

Jaså. Det undrer mig virkeligt, at man her på Snaphanen nærmest kanoniserer en person som Trump. De fleste nogenlunde fornuftige mennesker mener ellers han er en populistisk gøgler. Men ok – hver sin fornøjelse … hvis det er DET, det drejer sig om ….

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

hehe…selv i Tyskland er Sverige berømt – næstmest læste artikel idag på på Welt: http://www.welt.de/politik/ausland/article149798112/Das-Musterland-Schweden-steht-vor-dem-Asyl-Bankrott.html “Sverige asyl bankerot” Men hvorfor fanden fortsætter vi andre ad samme bane så, når vi ved det ender i katastrofe???? nu hører man om 400enlige mænd i en teltlejr i Næstved…., det bliver nok morsomt…

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Regeringen har antydet, at hvis Danmark bliver helt fyldt op af unge, ærgerrige mænd med store forventninger, så vil man overveje at opsige Flygtningekonventionen. Men lad os nu se, som de siger. Måske hører det op. Måske kommer der ikke flere. Vi må se tiden an. Vi er ikke fyldt op endnu, så lad os ikke gøre noget overilet. Ingen kan jo vide, hvad vej det går. Måske rejser de, der allerede er her, ud igen, og dem i Afrika, Afghanistan, og Irak holder op med at rejse hertil. Det er skam også et muligt scenarie blandt andre. Ingen kan… Read more »

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Disse unge menn har selvfølgelig ingen kontakt med andre unge menn, i deres, på grunn av for mange “unge menn”, mislykkede samfunn..

River
River
6 years ago

Nilsv: godt set, godt formuleret. Til at dø af grin over.

Nilsv
Nilsv
6 years ago

Svenskerne har ret i deres evindelige mantra om, at Europa forlængst skulle have taget ansvar for flygtningesituationen: Jean-Claude Juncker burde have sat Sverige under administration og fængslet regeringen. Han burde have klædt Stefan Löfven og Åsa Romson af, bundet dem sammen med strips og ladet dem gå spidsrod på Vasagatan, men det forbyder den fordømte Genevekonvention jo nok… Langt nede i bunden af Sveriges dybe stat, tror jeg at kalkulationen har været, at Sverige ville blive tvunget af fælles regler til at standse invasionen inden situationen løb løbsk, så man kunne redde ansigt politisk. Der har man så regnet forkert.… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Nilsv

Jeg ser et mønster hos svenskerna.
At andra måste stoppa dom fordi dom inte sjelva Ser/vil se konsekvenserna for nabolandene ved Sine
handlinger.
WW2 historien berettar det samma, då dom fikk et ultimatum ifht nazismen.
Velg side, eller ta konsekvenserna…klare til å bomba Sverige.
Lærdom ser det inte ut for at dom tar pga sin arroganse som styr deras valg…Igjen.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago
Reply to  sussebassa

Dersom verden, og svenskene, skal lære noe av svenskene, burde det komme et etterspill, der de ansvarlige for denne udåd mot egen befolkning, som ramponeringen av den svenske velferdsstaten er, stilles opp og blir bedt om forklaring, – på hvorfor de tillot seg dette, med et samfunn som kunne vært god modell for andre i denne verden, før ødeleggelsen begynte.

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

En svensk kommentator har tidligere forklaret, med hvilket mandat, svenske politikere opererer: 87 pct. af de afgivne stemmer. Med så utvetydigt et tillidsvotum fra befolkningen, kan den svenske rigsdag ikke tillade sig at aflyse sin progressive udlændingepolitik, som er akkurat den, den er valgt ind på. Det er den svenske regerings og dens støtters simple pligt at fortsætte den udstukne kurs i overensstemmelse med folkeviljen, som den er kommet til udtryk ved valghandling efter valghandling i adskillige tiår. Hvis de svenske politikere svigter den opgave, som vælgerne har pålagt dem, svigter de selve demokratiet, og dermed grundlæggende svenske værdier. –… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Det er vel mere svenskene som burde ha tatt lærdom av konsekvenserna av sin dubbelrolle under WW2, som dom altså inte har gjort…når de nå ber Europa om hjelp…Igjen av sina tanketomma och egoistiska handlinger.
Ellers mener jeg alle lands ledere som prioriterer flyktninger på bekostning av den opprinnelige befolkningen er forrædere av land og folk, og bør straffas…Qusling ett eks.

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  sussebassa

Ibland blir jag så trött på dansk självgodhet. Som skåning/”halvdansk” är det lite sorgligt att betrakta den danska självbilden från WWII, som uppriktigt sagt är betydligt mer uppblåst än den svenska självbilden från samma tid. Båda två var neutrala länder, men Danmark råkade rent geografisk befinna sig i vägen för Tyskland (och Storbritanniens) ambitioner att kontrollera malmproduktionen i Norra Skandinavien. 1. Danmark avlossade knappt några skott i försvaret av sitt land (en vakt på Amalienborg fick väl sätta livet till). Ni agerade inte på något sätt mer heroiskt än Sverige hade gjort under samma förutsättningar. Nu ansåg Hitler att en… Read more »

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  Skåning

Se för övrigt denna online-undersökning. De flesta danskar verkar inte vara lika insnöade och besatta av en bitterhet som det svenska och skånska FOLKET, aldrig gjort sig förtjänt av.

http://ekstrabladet.dk/nationen/vi-maa-ud-af-det-konventionspis-hvor-asyl-trumfer-alt/5823879

Casper
Casper
6 years ago
Reply to  Skåning

“Det skånske folk”? Skåne har aldrig været en nation. Du må bestemme dig om du føler dig som svensk eller dansk, eller hvorfor ikke begge dele? Jeg er meget glad for både Skåne og Slesvig og deres regionale særpræg, men træt af at skulle være psykoterapeut for deres identitetsproblemer. Det er helt korrekt at der var mange danske frivillige i tysk tjeneste. En stor del af dem kom fra det tyske mindretal. (Sverige havde ikke et tysk mindretal). I Danmark kunne tyskerne drive hvervningspropaganda, det kunne man ikke i Sverige. Arbejdsløshed spillede nok også ind, også for officererne, hvorimod svenske… Read more »

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  Casper

Oh, sweet Jesus vilken präktig liten dansk du är. För det första så hävdar du att det inte finns någon “skånsk nation”. Så du menar att Nordens äldsta lagbok, den skånske lov, ursprungligen nedtecknad i latiniserad runskrift, saknar betydelse? Likaså det faktum att alla danska kungar skulle hyllas på tre ställen, Jylland, Själland och Skåneland. I själva verket var Skåne självständigt under flera perioder på sen vikingatid och tidig medeltid, tom så sent som 1368. Att den skånske lov dessutom innehåller nordens äldsta notrad, som dels är en modern snapsvisa och dels under decennier en pausmelodi på DR. Faktum är… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Skåning

Skåne – en selvstændig nation? Aldrig. Skåne var mere dansk end Jylland nogensinde har været det. Der var INGEN ikke-danske mindretal i Skåne, modsat i Jylland. Du gengiver svensk propaganda. Læs Palle Laurings bog i stedet. Svenskerne har ret så ihærdigt forsøgt at slette de danske, kulturelle spor i Skåne. Og demonstreret, at der findes en formel for, hvor mange mennesker, man skal dræbe og begå overgreb imod, for at få dem til at opgive deres nationale identitet. Så enkelt er det. Englænderne kunne have fulgt formlen i Irland, men gjorde det ikke, så Irland er fortsat irsk. Svenskerne, derimod,… Read more »

Casper
Casper
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg vil lige tilføje at danskerne tilsyneladende integrerer sig utrolig let, overalt i verden hvor de er draget hen. Danskerne er bløde og glider nemt ind i den nye nationalitet. Det er sket for de danskere der blev borgere i de norske byer, for danskere i USA (på én generation), og i Sydslesvig og Skåne. Det er gået langsomst i Argentina, men de er også ved at miste det danske sprog nu. Dette er et bevis på Skånes danske oprindelse – de har ladet sig forvandle til svenskere på den bløde danske måde. Der var ganske vist modstand i begyndelsen,… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Casper

Casper: At danskere overhovedet taler dansk er vel nok lidt af et mirakel, eftersom vi levede under et tysk dynasti, der i vid udstrækning undertrykte dansk kultur og sprog. Og ligeledes er det et mirakel, at nordslesvigere (og til dels sydslesvigere) taler dansk, når man betænker sprog- og kulturpolitikken i området som var intensivt tyskorienteret. Så jeg er ikke sikker på, man bare kan sige, at “danskere er smidige”. For det afhænger tilsyneladende også af ydre forhold. Den sidste kendte prædiken, der blev holdt på dansk i Skåne, holdtes i 1711 – godt 50 år efter afståelsen. Derefter var det… Read more »

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Vi glömmer inte och förlåter inte.

Casper
Casper
6 years ago
Reply to  Skåning

Skåning, jeg har ikke skrevet “I svenskere”. Jeg har søgt på denne side, men ingen har skrevet det, ud over i dit eget indlæg.
Jeg er udmærket klar over at det svenske folk formentlig ikke er enig i den førte politik, og at der ikke er fri debat (men de har dog stemt på politikerne alligevel).

Casper
Casper
6 years ago
Reply to  Skåning

Danskere og skåninge er lige “insnöade” og har meget til fælles i mentalitet. Man interesserer sig mest for hus, hjem og familie. Men det kan nu også være et godt værn mod højtflyvende ideologier.

Nilsv
Nilsv
6 years ago
Reply to  Skåning

Danmarks udlændingepolitik har i realiteten kun et mål for øjeblikket, nemlig at afbøde de værste virkninger af det svenske vanvid. Svenskerne har sat en mægtig folkevandring i gang og i panik har de nu sat klap i Øresundsbron og vi risikerer, at de lukker grænsen, så Danmark bliver endestation for folkevandringen mod nord. Det er Staten Sverige, der med rå djævlerøst taler ud af din uskyldige mund, Skåning: Andre skal redde aben, sorteper og kastanierne ud af ilden for svenskerne, og Danmark skal gå først med at opsige konventionerne, så den humanitære stormagt Sverige kan stå ren tilbage. Stefan Löfven… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago
Reply to  sussebassa

Jag vill hellre påstå att det som kommunisterna sade vid 1800-talets slut, när den socialistiska rörelsen splittrades i en del kommunism och en större del Socialdemokrati. ” kommunister skall göra allt för att ta över Socialdemokratin”, och därmed arbetarrörelsen. Man kan säga att de sista starka Socialdemokratiska partiledarna tog slut i Norden och Europa vid 1970-1980-talet. Därmed så fanns det ingen stark röst för demokraterna längre och därmed så kunde kommunismen infiltrera partiet ända upp i partitoppen. Det är det som man nu helt öppet ser hända i Sverige. Ett storskaligt angrepp på arbetarrörelsens demokratiska del. Får det fortgå så… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  GustaWasa

…Hellre påstå…
Jeg kan ikke se at det du skriver, och som jeg er enig i vil utelukke min mening.
Det ble slik, uavhengig av hvem som trekker/trakk i trådene.
Ellers merker man meget god i Sverige idag at DDR er et stort førebild.
Det enaste partiet som kan få Sverige på “rett kjøl” er SD.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  Nilsv

Glimrende synspunkt 😉

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago
Reply to  Nilsv

Jag skulle inte räkna Jean-Claude Junker som en demokrat utan han är en person som valts av ett slutet gäng i kommissionen. Man kan klaga på Ryssland och Putin, men i Ryssland så får i alla fall folket välja sin president numera. Det är annat än det som inte folket får göra med ordföranden, presidenter i EU-Bryssel. Den som belyser denna på bästa sätt är Nigel Farage i EU-parlamentet. Utan Nigel Farage så hade kommissionen sett till att både haft ett inrikesministerium som handhade soldater och en direkt länk till NATO:s krigsmaskineri. Men genom Nigel Farage, så har han lyckats… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Nilsv

Haha! Ja, ærligt talt.. det kunne de to have godt af! Bagefter en gang tjære og fjer og hjul og stejle 🙂

39
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x