22
dec
Seneste opdatering: 22/12-15 kl. 2343
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wuppertal Gericht: “Scharia-Polizei”-Auftritt war nicht strafbar, Kein Prozess: “Scharia-Polizei” nicht strafbar. Prøv at se Merkel grafisk her. Hver prik er beboelse for asylsøgere.

EU tænker: “Luk dem allesammen ind”

Tænkeren er Roderick Parkes, “senior sikkerhedsrådgiver for migration og asyl” i EU. I denne uge passerer invasionen af Europa 1.2 mio personer, eller man skal nok sige “mænd i krigsfør alder.” Det er dette Jens Rohde må mene med, at “EU skal ordne og fordele asylpresset.” Næste år kommer der to millioner, så fordeler vi os ud af det, må man formode. Læg dertil ISIS infiltration af Europa, der allerede er ude af kontrol. Det vil koste mange menneskeliv i 2016, og politikerkasten vil være eneansvarlig.

Man går ud af dette år meget  modløs i masken, og Løkke og Støjbergs små virkningsløse fiksfakserier gør ikke humøret bedre. Ved nytår holder Danmark kursen mod ‘svenske tilstande’, langsommere ganske vist: Den demografiske katastrofe er plantet i 90 erne, og først nu indser nogle af dem det. Femogtyve år for sent. Til Sverige kommer stadig over 3000 – om ugen. Det føles som det, det er: Årets mørkeste dag.

AN EU adviser today effectively admitted defeat in its battle against people smugglers as it unveiled its grand plan to beat the criminal gangs profiting from people’s misery – let EVERYONE in.

Brussels bureaucrats were told that they cannot beat the human traffickers and that the only way to stop their vile trade is to open the floodgates to an unlimited number of migrants. In a stunning admission of incompetence Brussels pen-pushers said opportunistic rabbles of migrant traffickers operating out of Middle Eastern hideouts have outwitted their own £200,000-a-year borders boss.

They were made by senior security analyst Roderick Parkes, who told a stunned meeting of the EU parliament’s Security and Defence sub-committee that the only way to tackle people smuggling was for Europe to more openly welcome in migrants. He told MEPs that the only way to reduce demand for people traffickers is to make sure migrants arriving in Greece and Italy “trust” the authorities to “get them to the right member state”.

Mr Parkes, whose position has an advertised £65,000-a-year-salary, also openly admitted that gangs of petty criminals had proved “smarter” than his own colleagues. He told the meeting that the Black Sea could become the next major smuggling route for migrants, adding that there have been “one or two ships coming in via that route”, but then admitting: “We haven’t been looking very hard.” EU adviser unveils flawless plan to beat the evil people traffickers – let EVERYONE in.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Til Felix Krull og andre, der diskuterer DF’s rolle i det her spil: Der er to anklager, man med føje kan rette mod DF. 1. De har ikke især tænkt i begrænsning af asylstrømmen. DF har endda været villige til at tage kuglen for Sverige ved at overtage en betydelig andel af Sveriges gæster i fuld bevidsthed om, at dette ville føre til en gigantisk stigning i antallet af asylanter. Dette har jeg dokumenteret tidligere. Hvis nogen benægter det, dokumenterer jeg det igen, men jeg vil ikke diskutere det, for jeg finder det diskvalificerende at benægte kendsgerningerne. Benægter man dem,… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Kommunismen i Tyskland under 1930-talet understödde Sovjets kommunism. På 2000-talet så understödjer den Tyska kommunismen, islamismen.

Det är faktiskt inte konstigt att Angela Merkel rycker den Tyska flaggan ur handen på personen. Denna flagga för Angela Merkel är den “Västtyska” flaggan. Hade personen kommit upp med den “Östtyska” flaggan så hade nog Angela Merkel tagit flaggan och viftat med den där uppe på podiet.

Anna Svensson
6 years ago

Det är ofattbart att denna Merkel fick 9-minuters applåder nu på CDU/CSU mötet. Hur tänker de?

Erik Eriksson
Erik Eriksson
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Merkel en usa/israel lakej,kasta ut kärringen från Tyskland

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Erik Eriksson

Dessutom Stasiagent. Hon lär redan ha köpt sig egendom i Panama. Hon borde sitta i fängelset eftersom hon har brutit så många lagar vid detta laget.

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Som Hitler!

Erik Eriksson
Erik Eriksson
6 years ago
Reply to  jasminum

har du alla knivar i lådan?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

En rigtigt “kulturberigende” nordmand – set via Uriasposten 😉 Årets Osloborger: «Jeg har en fortid som jeg ikke er stolt av» http://www.osloby.no/nyheter/Arets-Osloborger-Jeg-har-en-fortid-som-jeg-ikke-er-stolt-av-8293488.html Henrik Arneberg Andreas Slettholm Hilde Lundgaard Trond Strøm Oppdatert: 22.des. 2015 12:28 Publisert: 21.des. 2015 19:11 Debatten har rast etter at Mohsan Raja ble kåret til Årets Osloborger. Nå beklager han at han ikke har vært åpen om sin fortid. Vinneren av utmerkelsen Årets Osloborger for 2015, Mohsan Raja, har blitt kritisert for tidligere Facebook-uttalelser det siste døgnet. «Mobbing og sjikane er ikke ytringsfrihet, de som gjør det burde være forberedt på at folk kan reagere, og folk… Read more »

Anna Svensson
6 years ago

Det är som i Sverige, här kunde han med dessa “meriter” också ha blivit årets svensk.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Årets utenriksvensk 😉

invernes
invernes
6 years ago

Det finnes ikke håp for Europa om ikke folket gjør opprør mot EU ! EU vil kneble hele befolkningen i Europa og frata alle meningen med livet.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invernes

Du har helt rett.
De som ikke I dag ser konsekvenserna av EU`s destrutive politikk, må være blinde og utrolig innskrenket…
flyktningekrisen er et keyord.
De har totalkollapset når man skal prøve å være enige, finne felles beslutt for EU landenes besta…som vi opplever dagligen..ikke eksisterer.
Da er hvert land for seg.
Norge bør snarest gå ut av Schengen også.
Sverige er helt ute og sejler, ikke håp for de med nåværende regjering…SD den eneste redning.
Danskene skal revurdere sine avtaler slik at ikke de blir lurt av EU. Regjeringen tapte folkeavstemmingen, men skal forhandle bedre avtaler…håper jeg..for Danskernes skyld.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

I dansk perspektiv er dette mere end noget andet DF’s ansvar. At de andre partier var bona fide islamofile, vidste vi godt, men DF bildte folk ind, at de var paa danskernes side. Jeg vil hellere gifte min foerstefoedte bort til Marianne Jelved end jeg vil have Kristian Ulfeldt-Dahl indenfor min doer.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Jeg trodde også DF var på danskernes side, derfor jublet jeg når de fikk så mange stemmer.
Har i ettertid da sett danske utsagn/aviser/media uttalelser av Dahl som har fått meg til å stusse.
Jeg har også begynt å tenke om han har litt vel “høg sigarføring”…at hans ego har overtatt istedenfor å tenke på Danskenes beste, som han lot oss tro i alle fall.
At pensjonister f.eks får verre livskvalitet ved at de må betale større egenandeler.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Jamen lad os da endeligt give DF skylden for det hele. De skulle selvfølgelig bare have taget regeringsmagten, lukket den danske grænse, meldt os ud af EU og sat ældrechecken op..?! Hvor svært kan det være..? Og når nu vi er i gang, ku’ de sgu også godt have gjort lidt ved vejret…
Nej, så foretrækker jeg også Jelved…

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Akkurat.
Så hvorfor gjorde de ikke det…

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  sussebassa

Altså, hvis jeg kunne stemme på DS eller Ny Borgerlige, så ville jeg da gøre det. Men vi har kun de partier vi har – og jeg tillader mig bare lige så forsigtigt, at analyserer hvorfor DF gør som de gør. De sidder nu som det største borgerlige parti – og forsøger sikkert at finde den bedst mulige måde at bruge de mandater på. Både Venstre og Socialdemokraterne hader dem – og venter kun på én åndssvag udmelding, de kan hænge dem til tørre på. Men samtidig går landet jo lige så stille op i limningen. Tror du ikke DF… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Håper du fikk med deg mitt innlegg om Frp i Norge…klare likhetstrekk, men de valgte altså å være Med i regjering. Politikk er spillenes verden/taktikk. For det Danske folkets skyld, de som stemte på de, håper jeg DF er verdig deres stemmer…ivaretar de på beste måte. Jeg leser en del kritikk nettopp ifra deres velgere… Et parti må ikke bli så taktisk at de dermed fjerner seg ifra lovnadene…før valget, at de ender opp som skrivebordsteoretikere. Så kanskje de skulle bli mere aktive/gå ut i media mere og forklare hvorfor de er så tause..tilbakeholdende..eks pensjonister ble påført større egenandeler. Hørte… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  sussebassa

Og jeg er fuldstændig enig i, at et parti ikke må flytte sig fra sine vælgere.
Jeg anser bare den nuværende migrantkrise som force majeure, fordi hele EU-systemet er krakeleret. Og det højredrejede parti, der roder alt for meget i dette grumsede vand lige nu, vil have alt for meget at tabe.
DF gør det ikke, PVV gør det ikke, UKIP gør det ikke og ikke engang FN spiller for meget på det lige nu.
Der er nemlig også en dag i morgen, hvor vi forhåbentligt skal snakke hjemsendelser.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Forse majeure…naturkatastrofe…
Nope, styrt av politikerne.
Både EU og FN har bevist de ikke duger lengre med sine gamle konversjoner/avtaler..satt seg selv ut av spillet.
Dermed blir det det enkeltes lands regjeringer som må Ta grep for folkets og landets beste…De som våger…som ser svart ut nå.

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, du har selvfølgelig ret. Force majeure, i den forstand at hele vores elite har været totalt fra snøvsen i tredive år. Det véd vi jo alt om – ellers sad vi ikke hér.
Men tingene kan selvfølgelig ændres, med et andet flertal.
Glædelig Jul sussebassa..!

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

En Gledelig jul ønskes til deg også Peter…
Vi ikkepk Må holdes sammen utover grensene i hele Europa.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

DF stod som det stoerste parti i blaa blok efter valget, en position der traditionelt har givet adgang til statsministeriet. At de takkede nej til statsministeriet forstaar jeg godt, da de ingen ministererfaring har, men at de takkede nej til ministerposter overhovedet, kan jeg ikke se nogen gyldig grund til. At faa graensen lukket burde vaere en smal sag, isaer da Loekke inden valget lovede os en ‘straksopbremsning’ for asylansoegere. I stedet har vi faaet en raketaccelleration, naermest uden at DF har ytret et pip i protest – ja Kristian Ulfeldt-Dahl har faktisk direkte LOVET at graenserne bliver holdt aabne… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Frp i Norge hadde heller ingen regjeringserfaring, men valgte å sitte i mindretallsregjering sammen Høyre, ..støttepartier Krf og S.. Resultatet er at vi ikke har en PK regjering lengre, og at flere saker har gått igjennom av ikkePK politikk…spes. ifht fyktninge/krim politikk. Skal heller ikke legge skjul på at Frp har tapt oppslutning ifht i begynnelsen i regjering, og det er de i parttiet som mener de aldrig skulle ha satt i regjering pga det. Jeg mener de tross alt har vist seg ansvarsfulle ved at de gjorde det, og har fått igjennom en god del av sin politikk, som… Read more »

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago
Reply to  FelixKrull

altså vi kan takke DF =Pia Kjærsgaard for at islamiseringen ikke er kommet så langt i DK som i Sverige. Så langt så godt.

MEN…Peter Zichau..Der er INGEN undskyldning for at DF ikke nu hver dag italesætter at et brud/nyfortolkning af konventionerne! Det er det som skal til, der er INTET andet – kom nu igang!! – når vi har opsagt konventionerne eller fortolker dem som visse af verdens lande gør(…) jamen så kan vi begynde at tale pænt om og forkæle de få som kommer til landet…-

få fingrene ud DF!

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Der er vel ingen i kongeriget der er i tvivl om, at DF gerne vil opsige konventionerne? Men der kan vel heller ikke være ret megen tvivl om, at skal DF fastholde momentum, så må mange af deres holdninger pt. holdes inden døre. Bare se hvordan Støjberg omtales af div. venstrefolk i øjeblikket. Der er desværre stadig en vis skrøbelighed over tingene, og den skal DF ikke sætte over styr med alt for skrappe udmeldinger lige nu. Lad nu bare de konservative, socialdemokraterne og LA komme med lidt udmeldinger, som Venstre så må forholde sig til. Så kan DF slå… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

At grænsen ikke er blevet lukket, beror nok også på taktik. Den ‘taktik’ har saa kostet skatteyderne en lille snes milliarder eller to, alt efter hvordan man regner, og der er ingen udsig til at asylinvasionen stopper, tvaert imod. Ret beset kunne man, i overensstemmelse med Dublin-forordningerne, bare sende hele banden tilbage til Tyskland, der jo er et sikkert land, som man derfor ikke kan soege asyl fra. I stedet har horder af omstrejfende banditter frit kunne passere graensen, de har endda faaet venlig politieskorte, gratis togbilletter og uhindret stoette til deres kriminelle forehavende af en ulaekker blanding af statskunstnere,… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Felix Ja, så læser vi to altså hele situationen forskelligt. Den situation, som jeg føler jeg er vidne til er, at HELE Europa bliver overrendt i mega-skala i øjeblikket. Og derfor kunne KTD heller ikke sige “fede svin” eller “op med vindebroen” lille Lars. Det ville ikke engang have givet dem flere mandater, men bare have efterladt dem pænt latterlige i de flestes øjne. Ikke i dine og ikke i mine – men vi ville sikkert heller ikke stemme DF, hvis der var bedre alternativer. Men jeg garanterer dig, at hele FT og selv den højredrejede presse ville have rystet… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

Nu mente jeg naturligvis ikke at han helt bogstaveligt skulle kalde LLR ‘fede svin’, og naturligvis ville hele koret af kommunister i statsmedier og Folketing hyle op, men det goer de jo uanset hvad. I befolkningen ville han have modtaget staaende klapsalver, hvis han havde insisteret paa at sende asylturisterne tilbage til Merkel, der jo er hovedansvarlig for miseren. Og jo, jeg er rimelig sikker paa at en saadan politik ville give bonus til naeste valg, saerligt hvis LLR naegtede at parere ordre og DF foelgeligt fremtvang valg mens asylinvasionen endnu ikke var blevet business as usual i folks bevidsthed.… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Felix
For bare lige at ende det her, så kunne KTD ikke gøre alt det du siger, uden det ville have givet bagslag. Det véd både du og jeg.
Det limbo jeg taler om indebærer, som jeg ser det, at den nationale højrefløj sidder med foden lige ved bremsen og tænker taktisk lige nu. Det kan man så mene er dumt – som du gør – eller klogt – som jeg gør.
Under alle omstændigheder handler det om, at komme ud af dette morads på bedst mulig vis. Og her kan vi vel godt være enige..?
Glædelig Jul Felix..!

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Peter Zichau

For bare lige at ende det her, så kunne KTD ikke gøre alt det du siger, uden det ville have givet bagslag. Det véd både du og jeg. Nej, det ved jeg intet som helst om, og givet at jeg har lige brugt et par A4-sider paa at forklare hvorfor jeg tvaertimod tror det modsatte, synes jeg aerligt talt det er en noget flabet udgangsreplik. Du har ikke forklaret hvad bagslaget konkret vil bestaa i, du har ikke forklaret hvad formaalet med Nydansk Folkepartis ‘taktik’ er, og du har ikke forklaret hvad de har faaet for deres parlamentariske stoette til… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago

EU tenker…Lukk de alle sammen inn…
Jeg tenker…Lukk de alle sammen UT.

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x