26
dec
Seneste opdatering: 26/12-15 kl. 0702
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

DS = Dansk Samling. Morten Uhrskov forklarer her lidt af partiets lange historie.

Nanna og volden politikerne påfører os

De fleste husker sagen om Nanna Skovmand, der for et år siden blev umotiveret overfaldet af fire indvandrere med cykelkæder på Vesterbro. Her er en grundigt opfølgende artikel, der i realiteten viser et ødelagt menneske. Man bør holde politikerne direkte ansvarlige. Man bør lades kold af, når de står og synger efter to terrorofre, der skulle have været tres, og også bliver det næste gang. De har skylden, og vi bør alle pege på dem personligt.

Ansvar vil og bør få konsekvenser, og de skal allesammen vide, at de er i færd med – ikke at påføre sig selv politiske modstandere – men personlige fjender. I Sverige er der 6.700 voldtægtsofre anmeldt og  82.685 ofre for “grov misshandel” om året (anmeldt). Man ser stort set aldrig en sådan artikel. Svenske politikeres ofre kan passe sig selv og slikke deres sår i tavshed. Hvad der vil vokse ud af den nedtystning af så mange tusinde mennesker, kan man jo gisne om. (Se Lars Bern: Migration utan integration orsaken till våldsutveckling.)

De første måneder efter overfaldet var slørede. Chok og smertestillende medicin fik dagene til at flyde sammen. Hen mod sommeren gik det bedre. Psykologsamtalerne hjalp. Men efter dommen mod de unge mænd faldt i slutningen af juni, begyndte parret at lægge mærke til nogle ansigter i gaden, de kunne genkende.Ansigter, der tilhører de fire gerningsmænd.De unge mænd begyndte igen at hænge ud på hjørnet ved Nanna Skovmands gade. Præcis som de havde gjort inden, de blev varetægtsfængslet. Hun så dem ikke bare på gaden, en enkelt gang fik hun også øje på den ene gerningsmand i Netto. Der havde han bare kigget tilbage på hende. Hun følte sig fortabt.

Da hun for et par måneder siden sammen med sin kæreste var på vej hjem fra en familiefødselsdag og drejede rundt nede ved hjørnet, kiggede hun over mod kælderen. Drengene stod der igen. Præcist de samme drenge på præcist den samme måde som den nat.

Gensynet rykkede noget rundt i hovedet på hende. Den PTSD, hun havde fået konstateret efter overfaldet, udviklede sig også til en depression. Samtidig vurderede hendes læge, at samtaler med en psykolog ikke længere var nok. Hun fik derfor også ordineret nogle piller.

»Jeg kæmper rigtig meget med det. Jeg taler meget med min psykolog om, hvorfor jeg ikke bare kan komme videre. Nogle gange slår jeg mig selv i hovedet med det og siger: ‘Værre var det jo heller ikke, så hvorfor kan du ikke bare komme videre og starte på det liv, du havde før?’ Men det bliver bare ved med at hænge i mig,« forklarer Nanna Skovmand.

»Det skal jeg kæmpe med. Og jeg skal kæmpe med at acceptere det. For jeg synes, det er hårdt, at mit hoved ikke bare kan fikse sig selv. At jeg alligevel er så syg. Det er så hårdt at erkende. Ikke at jeg er svag, men at jeg måske ikke er så stærk, som jeg troede. At jeg ikke kan holde til så meget, som jeg troede,« tilføjer hun. Husker du overfaldet på Nanna julenat? Et år senere er intet helt, som det burde være

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GHjo
GHjo
6 years ago

Kunne ikke noen dansker skape den rettferdighet,som rettsvesenet unndrar seg,ved å la disse fire muslimske drittsekkene få smake den samme medisin som de selv foreskrev?

Siri Kleiven
Siri Kleiven
6 years ago
Reply to  GHjo

Vi får ta det som nyttårsønske.

Lawrence
Lawrence
6 years ago

Czech leader calls migrant wave in Europe an ‘organised invasion’

http://www.channelnewsasia.com/news/world/czech-leader-calls/2379160.html

ullanoertoftthomsen
ullanoertoftthomsen
6 years ago

Dansk Samling er ikke så bange og logrende som vi er vant til at forvente det fra politiske partier. De er imponerende kolde for de sædvanlige trusler om udskamning. Tiden er nok så småt ved at løbe fra den isnende frygt for landsbytossen og rædslen for SIAD-rygter etc. Udmelding af konventioner har i øvrigt været på programmet i hvert fald siden 2010, hvis man slår efter. Nye Borgerliges formand forsøgte forgæves at blive valgt ind for Konservative så sent som 2015. Her er Kasper Mejlhede i debat med en Venligboer efter demonstrationen i Nyborg. Det er ikke ham, der fremstår… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Det er godt, at Dansk Samling består af frygtløse mennesker. Men i dag er det ikke så stor en kunst at være lige præcis frygtløs, som det engang var. Jeg er – og har altid været – tæt på Venstrefløjens kadre, og jeg kan tydeligt se, at den er på hælene. Det er ikke længere nok for den at trække sig fra diskussionerne. Den kan ikke som før “vinde tavsheden”. Tavsheden – den tavshed, der er mere interessant at “lytte” til, end til mange talte ord – har fået en ny ladning. Mod og trods ser vi overalt, nu da… Read more »

ullanoertoftthomsen
ullanoertoftthomsen
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg er egentlig ret optimistisk. Alle partier med en smule sund sans forstår efterhånden problemet og bevæger sig i den rigtige retning. Pernille Vermund følger blot strømmen, og det er jo fint. Der bliver noget for enhver at stemme på, og det er kun positivt for Nye Borgerlige, at de kan gå til urnerne i bevidsthed om, at de ikke sidder alleryderst på bænken. Der er stadig Dansk Samling at positionere sig i forhold til. Hun kan appellere til kvinderne og ja – de “nye borgerlige”, der med deres tankeløshed har skabt dette morads. Hun er et tegn på, at… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Det er jo sådan set også lidt dét, jeg siger. Men det er stadigvæk et kapløb med tiden og med to andre bevægelser, som nogle med en vis ret tror kan vinde. For er det ikke sådan, at Tyskland og Sverige står for fald? Og er vælgere ikke lette at forføre med fagre ord?

Tiden er og bliver på modpartens side. Render vi ikke længere i alle retninger, går vi dog stadig baglæns. Skønt nu med fældede bajonetter.

– – –

ullanoertoftthomsen
ullanoertoftthomsen
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Det du siger er “Stem på Nye Borgerlige” etc.

http://snaphanen.dk/2015/12/16/endnu-et-asylcenter-braendt-ned/#disqus_thread

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Tysklands udenrigsminister: Europa må kontrollere grænserne.

http://www.timesofisrael.com/german-fm-europe-must-reassert-control-of-borders/

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Nesten tragikomisk…
Han skulle kanskje først snakke med sjefen sin, Merkel som var den som ville fylle opp Europa, fylte opp, for så snu 360 grader…ombestemte seg…
Hennes skyld…man blir ganske så målløs…

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

DS-støtter: Læs hvad jeg skriver. Det er godt, at DS vil opsige konventioner m. m. Men hvis DS vil tages seriøst, skal der være den samme styring i DS som tilforn i DF. Lige fra starten! For DS’ vilkår er vanskeligere end DFs. Og det er de, fordi DF var ene om at repræsentere mere end halvdelen af befolkningens syn på indvandringsanliggendet. Så derfor var det en broget skare, der søgte til DF, og DF kunne uddestillere nogle politikere med fingeren så nogenlunde på pulsen af aspiranternes skare. Således ikke i dag. Med DS på banen er der en overhængende… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x