26
dec
Seneste opdatering: 26/12-15 kl. 1927
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Næste niveau i den aldeles forudsigelige konflikt/krig, politikerne har anlagt: Europæerne slår tilbage. Derfra ruller bolden indtil ingen kan huske, hvem der startede. I dag føles det lidt som en “mand-bider-hund-historie”, men bare vent ti år, naturligvis vil der opstå en rationel Breivik, måske mange. De konflikter der bryder ud om ti år, er allerede installeret i dag og så er Fanden selvsagt løs for de skyldige, som er eneskyldige fordi de har kørt “multikultur” – ulykken igennem udenom befolkningerne. Politikerne har en egeninteresse i at skynde sig at besinde sig i en allerhelvedes fart.

Furious mob smashed glass and burned the Koran in the prayer hall attack. In response to two firefighters being wounded by ‘several hooded youths’. Up to 600 protesters gathered at the police HQ in capital Ajaccio on Friday Marched in the city chanting ‘This is our home’ ‘Arabs go home’ before last night’s violence. Corsica muslim prayer hall ransacked by Koran-burning demonstrators.VIDEO. Saccage d’une salle de prière musulmane à Ajaccio : les images des échauffourées.

I Spanien gik zigøjnere og afrikanere  løs på hinanden. I Tiergarten i Berlin gik tyrkere løs på tyskere og der er mange andre episoder fra julen. Så kender vi hverdagen igen.

Jean-Claude Junckers løn: 3.475.055 DKK

Er lig med 289.587 DKK om måneden. Så er hans cognac vist også betalt. Det er alt inklusive, hans grundløn er kun 2.5 mio DKK, men så han er blot nummer syv på “The EU Rich List”.

Scores of Brussels bureaucrats and EU Court of Justice judges receive more than Prime Minister Cameron’s annual salary of £142,500. And on average, they pay £50,000 less tax than they would if they lived in the UK.

In total, the investigation estimated that their cossetted lifestyles cost European taxpayers more than £50million [508 mio DKK] last year. The lavish salaries, pension pots and perks of the Brussels elite were laid bare in a dossier entitled “The EU Rich List” compiled by the UK Independence Party’s Parliamentary Resource Unit and released last night. ‘Outrageous’ pay of Brussels elite: EU officials earn more than David Cameron

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
6 years ago

Nu er Juncker ikke den aller værste i EU, det er hende her: http://ec.europa.eu/commission/2014-2019/mogherini_en

Hun er bindegal!

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Det er de fleste som får jobb i Eu parlamentet…ihht mitt innlegg…
til salgs.

Lawrence
Lawrence
6 years ago

Czech leader calls migrant wave in Europe an ‘organised invasion’

http://www.channelnewsasia.com

Marcus_T
Marcus_T
6 years ago
Reply to  Lawrence

He`s indeed right !

Anna Svensson
6 years ago

Hade det enbart varit Juncker som får så vansinnigt med pengar, men de andra inom denna EU-koloss får ju också oskäliga belopp medan vi pensionärer inte ska ha någonting alls. Äckligt!

Lars R. Hansen
Lars R. Hansen
6 years ago

Ja – det bør ikke komme bag på nogen.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Det er direkte motbydelig hvor mye denne Junker tjener. Samme gjelder politikere også med knappast folkeskole, som ofte er grunnen til at de velger politikken som levebrød, og vi får det vi fortjener…elendige og urettferdige samfunnsforhold. Det aller verste er når de høyner sine lønner, mens fattige pensjonærer, eldre, sjuke handikappede får nedskåret sin inntekt fordi disse politikerne ikke kan/vil legge 2 og 2 sammen…flyktningekostnadene ingen våger å snakke om.. avpixlat.se har en god art. Jeg tror også at et fåtall av disse høyt betalte politikere heller ikke ville få ansettelse innen privat næring fordi deres kunnskaper holder ikke mål.… Read more »

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  sussebassa

Hur kan ändå 2 av 10 ha förtroende för denne man?

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Evig hjernevasket…
Dom som fortfarande tror på folkhemmet.

invernes
invernes
6 years ago

Ahmed ”lekte med sitt könsorgan” – tog styptag när personalen sa ifrån , haha sandfolket hører hjemme i en dyrehage. .)

http://www.friatider.se/ahmed-lekte-med-sitt-k-nsorgan-tog-styptag-n-r-personalen-sa-ifr-n

Nilsv
Nilsv
6 years ago
Reply to  invernes

Åh nej, de må have glemt at give ham en iphone.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x