27
dec
Seneste opdatering: 27/12-15 kl. 2034
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

On the rampage in Calais: Shocking footage shows hundreds of migrants stealing from lorries and threatening motorists as many more attempt to storm the Eurotunnel on Christmas Day , – AVALANCHE: Migrant Invasion Could See EVERY Port in Northern France Fenced Off at UK Taxpayers’ Expense

“Løkke klar til opgør med flygtningekonventioner”

“Der kommer et tidspunkt, hvor vi må diskutere”, siger Lars Løkke. Helt forkert. Der er kommet et tidspunkt, hvor Løkke må handle, og det er ankommet for efterhånden adskillige år siden. Politikerne er ti år bagud. De indbilder sig at være avantgarden, men de er bagtroppen. De indbilder sig, vi har en “krise” og at den skyldes Syrien. De indbilder sig, det går over, hvor det vil tage til. De mangler selv det mest rudimentære overblik.

Der skal ikke ventes på “et tidspunkt” eller EU, Danmark skal gå foran og det kan kun gå for langsomt. Nu tikker uret for Løkke og Venstre, der vil blive et endnu mindre parti, hvis der ikke kommer realiteter på bordet meget snart. 2016 vil givetvis byde på flere terrormord af ISIS i Europa. ISIS taber, de er vrede, og de kommer til EU. Vil Løkke møde op og synge til mindehøjtidlighederne, vil han vove at vise sit ansigt til bisættelserne for mennesker, hvis død hans regering har på samvittigheden?

Der kommer et tidspunkt, hvor man bliver nødt til at diskutere, om vi skal justere spillereglerne, siger statsministeren.

Men nu kan det internationale samfund ifølge Lars Løkke Rasmussen blive nødt til at “justere spillereglerne”. Konventionerne er ifølge statsministeren ikke længere tilpasset en moderne globaliseret verden.Det siger han i et længere interview med TV 2 News søndag.

– Hvis det her fortsætter eller tager til, så sidder vi ikke kun med en dansk udfordring. Så sidder vi med en endnu tungere europæisk udfordring. Så kommer der et tidspunkt, hvor man bliver nødt til at diskutere – og det kan Danmark ikke gøre alene – om man skal justere spillereglerne, lyder det fra Lars Løkke Rasmussen. Løkke klar til opgør med flygtningekonventioner. Video: Løkke klar til opgør med flygtningekonventioner, DF efter Løkkes pludselige ko-vending: Hvorfor slog du ikke til for tre uger siden?Danmark vill inskränka i FN:s flyktingkonvention

Den norske professor Gunar Skirbekk skriver, at “asylretten bør omprøves og tilpasses vor tid.” Desværre på nynorsk. Alle der er inde i problemerne ved det. Nu er det bare at gøre det.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago

Dessa kvinnor med godhetsröta i hjärnan! Omvårdnadsinstinkten hos dessa medelålders kvinnor hindrar deras konsekvenstänkande.

Landsmannen
Landsmannen
6 years ago

Det krävs ett stort politiskt mod att som Danmark gå ut och ifrågasätta FN:s konventioner som är ålderstigna och inte skyddar mot det missbruk vi ser idag i hela Europa. Det är stort av Danmarks politiker att sticka ut hakan och visa att FN är till för medlemsstaterna och inte ett organ som aldrig får ifrågasättas. Sverige lyder FN som en hund lyder sin husse. Sverige lyder FN för vi har alltid önskemål om att placera ytterligare värdelösa svenska politiker i framstående positioner i denna tveksamma organisation vars första reaktion på pedofilistiska våldtäktsanklagelser var att tysta kritiska röster och sparka… Read more »

Snaphanen DK København
Reply to  Landsmannen

Det er den vej det går, hvor lang tid det tager, er svært at sige. Måske det sætter skub i dem, når the rush kommer igen til foråret.
Flere kronikører har skrevet om det i et års tid. De tre borgerlige søtttepartier er ivrigere end Venstre. Det skal nok komme

Lenn
Lenn
6 years ago

EU deporterer HELE 7 afviste asylansøgere om dagen – og derfor vil det ta’ små 143.000 ÅR at sende alle okkupanterne retur! Det er jo ikk noget at snakke om 🙂
http://www.express.co.uk/news/world/629068/EU-deports-migrants-143-000-years-to-send-everyone-home-refugee-crisis-Europe

invernes
invernes
6 years ago

Invandrargäng med islamist-sympatier terroriserar danska ungdomar

http://avpixlat.info/2015/12/27/invandrargang-med-islamist-sympatier-terroriserar-danska-ungdomar/

invernes
invernes
6 years ago
Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

Tysk presse=offentlighed er en speget affære… svær at aflæse, men på trods af diverse artikler som redegør for de katastrofale konsekvenser af kulturberigelsen, så er der en mega stærk understrøm – patetisk i al sin vigør – se blot her – http://www.welt.de/politik/ausland/article150364535/Europa-wankt-in-seinen-Fundamenten.html Alt i alt må et godt råd til Løkke Rasmussen være: GÅ SOLO – DU FÅR ALDRIG MERKELS NIK TIL AT OPSIGE KONVENTIONERNE!!!

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

glemte lige begrundelsen: Tyskerne slagtede millioner af jøder mm.ystematisk under WW2, og at dette har givet dem et supertraume som de først bliver kvit om 200 år, kan vel ikke være en overraskelse(vi er i DK stadig præget af 1864 som ellers var en parentes i forhold til holocaust) – så derfor: Glem Tyskland – JA – EU´s nr. 1 land i betydning, men Løkke må på sigt vælge mellem 1. at gøre Merkel tilfreds og 2. gøre danskerne tilfreds og dermed beholde magten, og mon ikke han vælger det sidste… ????

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Det var Merkel som presset de øvrige land til å åpne sine grenser, for så å snu, stramme inn…som hun selv nå gjør.
Nei, Merkel tror ikke jeg vil sitte så lenge, håper jeg, de trenger en leder som stiller opp for tyskere, ikke å bli mint på jødeutryddelsen. som generasjonen før var skyldige i…

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago
Reply to  sussebassa

Socialdemokraterna kansler Werner Faymann i Österrike, vicekansler Sigmar Gabriel i Tyskland och statsminister Stefan Lövfen i Sverige var helt eniga vid mötet i Wien att öppna gränserna för massinvandring av muslimer – 85% unga män i vapenför ålder! En programmerad utplåning på sikt av den egna etnien.

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

haha… se nu her… :

Özlem Cekic mener, at der nærmest er gået sport i, at man som dansk muslim skal undskylde for de mest latterlige og åbenlyst groteske handlinger.»Det er som om, at vi var en undtagelse. Altså at muslimer generelt er jødehadere, demokratihader og terrorsympatisører, MEN så sidder vi der en håndfuld og er undtagelser.«

baggrundsinformation:
http://www.bt.dk/film-og-tv/dr-program-faar-heftig-kritik-hvis-jeg-havde-vidst-det-havde-jeg-sagt-nej-tak

men come on….! er sagen ikke at langt de fleste muslimer hader jøder, bøsser, demokrati og har sympati for terror???? – så Özlem Cekic´s kommentar viser virkelig “how ignorant she is” som man ville formulere det i USA.

Snaphanen DK København

Cekic argumenterer sjældent med konkrete fakta. Som nu igår: Næsten igen muslimer tipper engelske myndigheder om muslimske fanatikere http://www.breitbart.com/london/2015/12/26/muslims-boycotting-key-anti-terror-scheme/. Det må man da tolke som tavst bifald til deres vold

Lukas
Lukas
6 years ago

Hvorfor rydder ikke de feige myndighetene området ? arrester pakket og send svineriet tilbake til Afrika.

torstein
torstein
6 years ago
Reply to  Lukas

De er beheftet med ukrenkelige menneskerettigheter alle som en, og må beskyttes som den etniske minoritet de er mot all diskriminering og forfølgelse fra samfunnets etablerte majoritet.

invernes
invernes
6 years ago
sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invernes

“Ulv i fåreklær”…gamalt gullkorn.

Marie Vov
6 years ago

Hvorfor vente, sig dog de konventioner op pr. dags dato og luk grænserne for flere muslimske analfabeter.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Marie Vov

Det våger inte dessa såkalte godhetsapostlene, som dom gillar kalla seg sjelva…helt forskrudde i hjernen.
Idioter och fegisar er mere passande beskrivning tycker jag…for dom alra flesta.

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago
Reply to  Marie Vov

Du står alligevel alene Løkke – så opsig dem nu! det tager 15 år at ændre dem! og langt før da, er Danmark udslettet som nation – og du færdig i politik!- hvis du ikke handler alene – du kan muligvis få Sverige med under SVDs ledelse i 2018 efter det svenske valg…

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x