29
dec
Seneste opdatering: 30/12-15 kl. 0735
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og video Videreførsel af dansk kultur er det vigtigste

2016 bliver Die Wende

Hvis man tyder tegn i tiden, bliver 2016 året hvor Europa slutter selvskadeopførslen og holder op med at gøre allerede massive problemer større. Norge vil have Europas strammmeste udlændingepolitik. Danmark og Sverige bevogter sine grænser fra 4 januar, Schengen går imod opløsning, den svenske politiske dæmning bryder sammen og Moderaterna vil være mere fristet af magten end at holde virkeligheden (SD) ude. Spørgsmålet er, om de kan undlade at marginalisere sig, hvis de ikke griber magten med SD.

Støjberg vil stramme mere og Venstre vil under pres fra andre partier begynde at gøre os fri af Flygtningenkonventionen af 1951. Øresundsregionen vil komme under et utåleligt pres fra kontrollerne og kræve rigtige løsninger. I Tyskland bebrejder Ex-Verfassungsschutzpräsident Roewer Merkel & co., at de har forladt retsstaten. Pegida bliver en paneuropæisk bevægelse. I Holland og Frankrig kan Wilders og Le Pen sandsynligvis blive de næste statsledere. Dette ligner The End of the Beginning, eller hvad Per Ahlmark i en anden forbindelse kaldte slutningen på “Det Galna Kvarseklet.”

Nu går det den rigtige vej, og ikke ganske frivilligt, kan man roligt sige. Vi har haft årtier til at gøre det rigtige frivilligt, og vi har ikke valgt det. Bagefter skal der så vidt det er muligt ryddes op efter disse galninge, og jeg er glad for, at jeg ikke er ansat til det. Der er områder i Europa, der må anses for tabt, i Sverige skal en eksistenskamp vindes, og det tvivler jeg på, den længere  kan. Demografien har passeret sit tipping point. 2016 bliver dog også, kan man sige med stor sandsynlighed, året hvor Europa vil se en drastisk stigning i muslimske terrorhandlinger. Enhver af disse kan forrykke det politiske billede på et døgn.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
miaculpa
miaculpa
6 years ago

Tror Uhrskov har helt rett i sine “profetier”. Frp og Sylvi Listhaug er blitt vår nye dronning. Vår egen konge Harald er mer glad i multikultur.

achantus
achantus
6 years ago

Jeg er desverre redd for at dette ikke er “The End of the Beginning”, men snarere “The Beginning of the End”. Jeg er ikke optimist.

invernes
invernes
6 years ago

Europa må våkne opp.

https://youtu.be/eoBc4nIIgOg

invernes
invernes
6 years ago

Ja vi står overfor den mest truende ondskap som finnes ! islamister, hvorfor gjør ikke folk i Europa opprør ? det er deres fremtid som blir myrdet.

Lazze
Lazze
6 years ago

O/T, men faldt over dette engelske radioklip. En 3. generations muslim fortæller sandheden og den ellers politisk korrekte radiovært erkender åbent, at hun er overrumplet over at høre hvad han fortæller om det muslimske samfund i England i dag. http://bit.ly/1PuDGHM

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x