30
dec
Seneste opdatering: 30/12-15 kl. 1319
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg bloggede forleden, at korsikanerne havde raseret en moske og brændt koraner efter at “racaille muselman” (muslimske bøller) havde overfaldet og såret en politibetjent og to brandmænd. De var lokket i baghold da folk i en ghetto med 1700 ikke franske selv havde tændt ild på stedet. Det er opførsel, vi genkender over hele Europa, ikke mindst i Sverige. Korsikanerne trodser demonstrationsforbuddet på tredje dag: Corsica: Third day mass protest over Muslim violence with arson, baseball bats and iron bars. Main-stream jornalisterne kaldet dette for ‘islamofobi.’ De skulle langt hellere stille spørgsmålet: Hvorfor angriber de os?

Over One Million Migrants Reach Europe by Sea in 2015: UN

Over one million migrants and refugees crossed the Mediterranean Sea to Europe in 2015, nearly half of them Syrians, the UN refugee agency (UNHCR) said Wednesday.The milestone marks an almost five-fold increase over 2014 figures, when UNHCR recorded 219,000 arrivals via the perilous sea crossing.

The massive movement of people this year in Europe, most of them seeking refuge from conflict, has exposed deep divisions among EU leaders on how to deal with the influx.In total, 1,000,573 made their way across the Mediterranean since January 1, while 3,735 people who attempted the journey died or went missing, the UN agency said.

Greece was by far the top landing spot with 844,176 arrivals, followed by Italy, a distant second with 152,700 migrants landing on its shores. Breitbart, Independent.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
David Bo Jensen
David Bo Jensen
6 years ago

Ok nogle muslimske bøller overfalder nogen brandmænd og en betjent. Et lignende mønster ser vi også i andre lande, men hvorfor skal alle muslimer undgælde for dette?

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

David – det forstås nok bedst på denne måde: Det her handler ikke om, at alle muslimer er kollektivt ansvarlige for handlinger, der begås af enkelte personer med en muslimsk identitet. Det handler derimod om nogle konfliktskabende mekanismer, som er opstået i vor tid på vores grund. Klankulturernes praksis med seksuel kontrol af kvinder og krav om “blodets renhed” (også Özlem Cekic’s første krav til hendes ægtemand og faren til hendes børn var, at hans “blod” skulle være “kurdisk” – men der er konsensus blandt politisk korrekte SFere om, at “det er ikke vigtigt”) skaber ikke nødvendigvis disharmoni på deres… Read more »

David Bo Jensen
David Bo Jensen
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Jo det er en uden mærket analyse, men du mangler stadig at godtgøre i hvilket omfang muslimer følger denne klankultur. Vi har trods alt mange forskellige muslimer fra Pakistan, Somalien, Syrien osv. Og hvorfor er der så muslimske unge der overholder lovene?
Jeg er i øvrigt bekendt med en muslimsk pige, der er gift med en dansk mand,, der arbejdede i Tyrkiet i øvrigt med faderens billigelse. Måske har han konverteret, men efter hvad du skriver, hjælper konvertering ikke, eftersom det er klankulturen der gælder, blodets bånd osv.

invernes
invernes
6 years ago

Korsika: Hvem er racisterne? svaret er muslimer ,EU og de tyranner av landssvikerpolitikere som holder på å ødelegge Europa.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x