5
jan
Seneste opdatering: 5/1-16 kl. 1917
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Henrik M. Jensen

Indspilning i fuld skærm 05-01-2016 160331

Sexoverfalds mistænkte ler af politiet efter at have været anholdt i en time

Mens tyske TV-kiggere nytårsaften sad foran skærmen og hyggede sig med “Stadlshow Sylvester”, det store direkte transmitterede nytårsparty med toppen af den tyske popmusik, blev billederne fra showet, blev billederne pludseligt formindskede for at give plads til en tekst, der rullede hen over skærmen i giftigt gule farver og ordene: “Terrorwarnung in München”. Det skete kort før klokken 12 og kastede en dyster stemning ind over årsskiftet.

Samtidig blev hovedbanegården i den bayerske hovedstad lukket og jagten sat ind på fem navngivne arabere, der angiveligt havde planlagt at begå et større bombeattentat.

Historien gik verden rundt, men de fem attentatmænd er ikke fundet, og om de virkelig fandtes og om attentatet virkelig skulle finde sted, er ikke bevist. Og måske var hele det bare en falsk alarm.

Men bedst som det angivelige terrorangreb var ved at blive glemt, dukkede der beretninger op om en anden terrorhændelse, som havde fundet sted samme aften. Og denne gang var der ikke tale om formodninger, men om den skinbarlige virkelighed: Masseoverfaldet ved banegården i Køln, hvor op til tusind unge *”fra det arabiske eller nordafrikanske område”, på åben gade havde berøvet og forulempet op mod hundrede tyske kvinder.

Men det var ikke det eneste masseoverfald den aften. Mandag kom det nemlig frem, at også i Hamborg ved Reperbahn havde hundredevis af unge “fra det nordafrikanske område” nytårsaften angrebet snesevis af unge tyske kvinder, begået seksuelle overgreb og frarøvet dem penge og værdigenstande. Og som i Køln skete det på åben gade.

Denise på 17 år, (navnet er ændret) siger:

“Nogle piger blev jaget som kvæg. At noget sådant er muligt i Hamborg er ufatteligt.”

Og formanden for det tyske politiforening, Wendt:

“Det er en ny dimension i graden af seksuelle overgreb.”

Desværre har politiet, der i forvejen er overbelastet af de mange asylansøgere, problemer med opklaringensarbejdet. Det er vanskeligt at samle beviser mod de skyldige, der jo kan gemme sig i flokken. Og på dette link fra Bild, ser man tre af de mistænkte, der står uden for politistationen og morer sig efter at være blevet løsladt.

Den tyske offentlighed er i oprør. Masseovergreb i denne størrelsesorden er ikke set i Tyskland i fredstid siden 1930’erne, da Röhms SA-tropper hærgede. Og de opførte sig næsten civiliseret i forhold til det IS og deres åndsfæller i Tyskland præsterer.

I øvrigt skal de tyske medier roses for åbent at fortælle, at forbryderne var af nordafrikansk herkomst.
Var overgrebene sket i Sverige, havde medierne “hinsidan” kaldt dem utilpassede unge etc. etc..

Se også Svensk kvinna här: invandrarmän trakasserar mig konstant

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Masseovergreb i denne størrelsesorden er ikke set i Tyskland i fredstid siden 1930’erne, da Röhms SA-tropper hærgede.

Arh, mon dog ikke Den roede Haers indtog i Preussen var ligesaa slem?

invernes
invernes
5 years ago

Det forbauser meg om europeere sitter stille og godtar dette ? nå kreves en handling.

Lenn
Lenn
5 years ago

Det er en sindssyg verden, men denne her fik mig til at grine højt! Det er en smule off topic, og så dog.. “Oh Noes, did another bacon crusader attack a Florida mosque! – http://www.barenakedislam.com/2016/01/04/oh-noes-did-another-bacon-crusader-attack-a-florida-mosque/#respond – se også de frejdige kommentarer.

visionaeren
visionaeren
5 years ago

Visar väl bara på en sak. För att värja oss, när nu vår politiska ledning stoppar huvudet i sanden, är det bara att ta till vapen. Grattis Reinfeldt, Lööf och ni andra till det kommande inbördeskriget.
V

Anna Svensson
5 years ago

Nu kommer reaktioner mot Merkel också från andra länder:

https://www.netzplanet.net/jede-frau-die-von-fluechtlingen-vergewaltigt-wird-geht-auf-ihr-konto-frau-merkel/

När ska vi äntligen bli av med henne? Och våra “ledare” också förstås.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Hun prøver å ta avstand ifra denne gruppesextrakkaseringen… friatider.se
For sent Merkel, du er historie…hoppas jag for hele Europa…kommunisten som hun er i sjel och sinn..
Løfven det samma.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, Sussebassa, jeg håber det samme, men jeg husker at have læst, at hun vil tage 3 mio. flere muslimer ind i år. De skal videresendes, mener hun, til hele Europa. Jeg forstår ikke, at tyske mænd ikke gør fysisk oprør og ruller hende i tjære og fjer – fx foran Kölner Dom.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

Merkels kontor er nå avsperret…mystiske brev er sendt henne…
Nåja Merkel, du har strukket strikken for langt….den sprikker som er din skyld..
Tyskerne har fått evindelig nok av din kommunisme…snart får du smake konsekvensene, som bare er rett og rimelig.
Motstanden imot deg er begynt og håper dette er startskuddet for andre undertrykte folk innen EU til å gjøre det samme…

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  sussebassa

Det är inte bara för sent, det är också halvhjärtat.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Som Norsk er det aldrig for sent…WW2…

Søren Petersen
Søren Petersen
5 years ago

Hvad sker der i de danske medier??? har nogen af jer set noget? har de danske medier lagt låg på??? denne historie har ryddet alle tyske avisers forside… !!!!

Søren Petersen
Søren Petersen
5 years ago

god video om kvinders rolle i Islam……. http://www.welt.de/politik/article150662393/Islamisches-Frauenbild-gegen-westliche-Kultur.html Lidt sjovt at se… hvordan WELT laver en helt tydelig sammenligning mellem muslimske mænds behandling af kvinder i CAIRO og I Tyskland. – det er lidt vildt – ville aldrig kunne ses i danske medier vil jeg tænke. Men omvendt – det er svært at forstå og blive klog på tysk presse – den er meget dobbelttydig – det er og det er altid den politisk korrekte stemme som vinder til sidst – det er som om pressen i Tyskland leger med læserne – det er som om de tænker at “hvis… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Ja, meget sigende optagelser. Flaget er vist kurdisk. Jeg tror, og håber, at tyske journalister er en del klogere end skabsjournalisterne i DK. De virker noget mere aggressive og afslørende, tyske journalister, og de lavede jo også et hånende billede af Merkel i burka, som de smækkede på tv i efteråret. Det kom der vist en sag ud af, for man må jo ikke håne ‘den Store Mutti’!

Marit
Marit
5 years ago
Reply to  Lenn

Flagget er kurdisk.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

“den store mutti”…ei kommunistkjerring som vil Tyskerne alt ondt, som heldigvis flertallet nå begynner å forstå…tar igjen…På tiden sier jeg..
Kle henne i burka og sende henne til et arabisk land..enveisbilett.
Mere tak i Tyske journalister..mere av dette.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

haha! Ja! For min skyld kunne de såmænd godt sende hende til Raqqah! Så kan hun måske lære det… Jeg tror ikke, at der findes én Daesh-forbryder, som ikke er massevoldtægtsmand og morder, og nu mangler vi jo blot at se, hvor mange Merkel har inviteret ind til os. Dansk politi tjekker ikke potentielle jihadisters iphones for billeder, som de har gjort i mange andre lande, hvor de efterfølgende har fanget og fængslet Daesh-forbrydere. Er det ikke groteskt, at danske pansere bare står og smilende modtager et krigsfolk – uden reelt at tjekke dem?? Jeg fatter simpelthen ikke, hvor stupide… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

Såå enig…
Svaret er deres fremtidige Stemmekveg…må slippe igjennom…beskjed ifra høyeste hold.

Marie Vov
5 years ago

Vi har kun set begyndelsen på asyl/migrations problemerne overfor de vestlige kvinder. Til næste år, har vi dobbelt så mange muslimer fra Afrika og de arabiske lande. Der er en grund til at de muslimske kvinder går med niqab. Det kan vi lige så godt vænne os til i vesten.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Marie Vov

Vi skal aldrig venne oss til en barbarisk kultur/islam i Europa.
Da er løpet kjørt for oss.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

Godt, Sussebassa! Jeg tænkte nok, at der var noget fædrelandskæmper i dig, og det er flott, at du har familje som kæmpede mod nazisterne. Sånnt skal man være stolt af.
At nazismen skulle genopstå igen blot lidt mere end 2 generationer senere – i en tysk husmorlignende kansler – dén er jammen svær at kapere! Tyskland skulle aldrig have haft Marshall-hjælp, men være blevet holdt nede i tid og evighed.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

..den siste setningen stusser jeg litt ved..samt “nazismen skulle igjenoppstå”..
kan du utdype..

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg mener, at Merkel baner vejen for, at Europa bliver Judenfrei og Kristenfrei. Ligesom Hitler ønskede at skabe et utopisk samfund bestående af den ariske race, så lader Merkel til at være lige så sindssyg og ond, når hun lader EU oversvømme med potentielle jihadister og laver underhåndsaftaler med Erdogan, samt betaler x antal mio. Euro til ham, for at han kan være med til at ‘kontrollere’ flygtningestrømmen. Problemet er jo, at Erdogan også er en gal diktator, som ønsker kalifatet, og han tømmer sine flygtningelagre og sender titusinder af flygtninge ind i Europa. Det virker jo dybt sygt, hvad… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lenn

Imponerende svar…takk.
Merkel er jo gammelkommunist..så
Jeg koker det ned til/komprimerer.. at igjen er det de PK/kulturmarxistene imot oss ikkePK…samme ulla overalt i Europa, Norge ikke noe unntak.
De er villige til å ofre oss for sitt fremtidige stemmekveg..Makta forenhver pris.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Marie Vov

Så synes jeg egentlig, at også mændene bør gå med niqab. Af solidaritet 🙂 Så bliver det også lidt vanskeligere for jihadisterne at udvælge sig de rigtige voldsofre, måske.

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
5 years ago

Dette er jo sanksjonert av eliten (vitende eller uvitende – det gjør ingen forskjell), og det vet selvfølgelig disse menneskene. De har instinkt for denslags.

Og hvor var Hamburgs menn? Hjemme på kjøkkenet?

sussebassa
sussebassa
5 years ago

…og hvor var Hamburgs menn? Hjemme på kjøkkenet?…
Et meget relevant spørsmål som gjelder for Alle menn i hele_Europa..
Hvor er mennene ?

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  sussebassa

En del af de der potentielt kunne lægge en dæmper på udfoldelser af enhver art er ikke tilstede, da fejring af nytår med flere af nævnte segment ikke synes dem fristende.

De er begavede nok til ikke at være tilstede, desværre er kvinder mere naive end mænd i min erfaring så ligeberettigelse på området er i virkelighedens verden- en illusion.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Mitt svar var en mere generell observasjon ifht : Hvorfor stiller ikke menn opp for å forsvare sine kvinner når disse blir utsatt for voldtekter/forsøk på..Ta igjen overfor disse muslimske neanderthalerne…f eks på mindre steder vet man ofte hvem det er…
Så begavelse har ikke noe med det å gjøre…mere feghet.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  sussebassa

Forsvaret sine kvinder…
Modisten, hattemageren.

Der er bredt og omfangsrigt, i alt fra statistikker til ganske detaljerede rapporter, skildret hvordan det kan gå, hvilke risici du tager ved at ville fejre nytår med de klaphatte.
Intet ondt er intenderet her ved brugen af klaphatte, ejheller får jeg udbytte fra klaphattefabrikkens aktiviteter.

Du vælger selvfølgelig selv hvor og med hvem du fejrer nytår.
Naturligvis.

Skåning
Skåning
5 years ago

De tror fortfarande på våldsmonopolet och de är dessutom numera i minoritet i “militär” ålder.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x