10
jan
Seneste opdatering: 11/1-16 kl. 0008
60 kommentarer - Tryk for at kommentere!

P1010140

Foto ©- Snaphanen, klik f. helskærm

Min udenlandske ven og jeg var inviteret til middag i Skåne, og det var festligt. De nordiske flag på bordet- og det skånske – masser af snaps fra alle tre lande. Desværre forbyder min diskretion mig at fortælle hvem mine svenske værter var, men vi fik oplevet hvordan det er at krydse grænsen den 9 januar 2016. Man ankommer til Kastrup og går op i ankomst- eller afgangshallen – jeg ved ikke hvilken, for jeg har ikke fløjet siden 1973. Jeg har i al fald  én fobi.

Det var med det daværende BEA til Singapore, hvilket dog var hurtigere end at sejle. Det tog over en måned fra Rotterdam eller Antwerpen, men at stirre på bølgerne i den tid, er en god meditation. At glemme sig selv og i virkeligheden, at glemme hele den eksalterede omverden på land. Først når man kommer til Manilla, griber uroen alle søfolkene igen. Kvinderne og den amerikanske sømandsklub med bevæbnede vagter. I Sverige er roen forbi. Sverige er nu som det evigt eksalterede Mellemøsten. Jeg knepper din mor og den slags. Freden og meditationen over Sverige kommer aldrig tilbage, derfor forlod jeg det for tolv år siden.

Der er allerede lidt undtagelsesstemning på grund af polititilstedeværelsen. Dog ingen af de efterhånden kendte maskinpistoler. Man går så ned på en anden perron, og der står 25 af den gule denne lørdag. De hedder “security” på ryggen. Mange af dem er “perkere”, et ord min ven har forelsket sig i, for i hans land har de ikke et tilsvarende. Svenskerne har det.

Jeg er selv begyndt at bruge det, for også sprogligt er vi abekatte, det kan man se på nettet hver dag. Det er lidt i ironi og protest. Hvad jeg siger til politikerne er, at det er jeres landsmænd, ikke mine. I glemte at spørge mig. Ved næste terrorangreb må I stå sammen med jer selv, og dem der er dumme nok til det. Jeg hæfter ikke for ikke-demokratiske beslutninger, som Udlændingeloven af 1983 var. Punktum.

Jeg viser mit pas, det er så sjældent man har brug for det. “Det er udløbet i 2006,” siger perkeren. “Jamen dog.” – “Du har jo selv skrevet det,” siger han så. Jeg kigger ned i dokumentet og spørger ham, hvorfor han ikke kan se forskel på politiets sirlige blokbogstaver og min store, ukontrollerede skråskrift. Man skulle jo skrive sit pas under i 2006. Jeg ved selvsagt ikke, hvad man gør idag, men jeg må jo til at finde ud af det.

Han svarer ikke, men tilkalder en “gammeldansker.” De kigger på det og fotograferer det. Så producerer jeg mit kørekort, og efter de har set mig an, får jeg lov at passere. Hvis han ikke kan identificere et fuldstændigt lovligt dansk pas, hvordan bærer han sig så ad med at med at identificere et af de 177.000 svenske pas, som er solgt og befinder sig ude på verdensmarkedet?

P1010136

Ankommet til svenskesiden er der paskontrol igen. Polis, polis, potatisgris. Hvorfor de ikke bare kontrollerer det hele i Sverige i stedet for at Danmark betaler en mio om dagen, forstår jeg ikke helt. På Trelleborg-Sassnitz/Swinoujscie er der ingen kontrol i dag.. Ingen aner hvorfor. Adgangen til Sverige er helt fri fra Tyskland. En masse åndeligt mindrebemidlede kvinder stod i Kastrup om demonstrerede lørdag. Hvorfor stod de ikke i Sverige?

På tilbagevejen er der heller ingen kontrol. 2.2 mio svenske “blattar” kan frit rejse til Danmark, hvad de givetvis vil gøre, når den svenske velfærd bryder sammen. Det vil den gøre, når Sverige ikke længere har lyst til at låne til den i udlandet. Sidste år skønnedes udgiften til den “investering”, svenske politikere bilder folket ind indvandringen er, at beløbe sig til 250 milliarder eller 7 % af BNP.

Den regning vil stige i de kommende mange år. Så er det slut, ikke bare med Schengen, men med den nordiske pasunion. Sverige vil glide mod isolation og en uvis skæbne. Der bliver aldrig nogen fri passage mellem Sverige og Danmark mere. Norge vil indføre paskontrol, selvom de ikke har en jordisk chance for at kontrollere 1500 km grænse mod Sverige. Alle vil skulle beskytte sig mod Sverige, de må finde ud af hvordan. Over 2.2 mio indvandrere, der allerede har begået betydelig kriminalitet i Danmark.

“No borders, no nations, asyl til alle”

P1010145

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
60 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
6 years ago

Hahaha! Grinte højt, da jeg læste din artikel her, Steen – På kanten af den humanitære stormagt! Godt skrevet! Din fobi forstår jeg til fulde, og de sproglige ‘blomster’ er vi mange, der har adopteret for længe siden. Jeg har en – desværre – venstreorienteret veninde – som er ved at flippe, når jeg siger ‘perker’ (hvad skal man ellers kalde dem??), men så gentager jeg det bare 4 gange i træk og siger, at dét bliver jeg ved med at sige. Mht gul-jakkerne, så er det jo galimatias, at man ikke indfører profilering med det samme! Det er jo… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Er de tyske politikere mon ved langt om længe at vågne op til den barske “kulturberigede” virkelighed – eller er det som sædvanlig bare løs snak og alt, alt for lidt – 30 – 40 år for sent? For 5 år siden sagde den selvsamme Merkel, at “Multi-kulti is tot”, men det hørte vi så desværre ikke rigtigt mere til i praksis … Merkel vil stramme flygtningekurs efter overfald i Köln http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/merkel-vil-stramme-flygtningekurs-efter-overfald-i-koln/5901877 9. jan. 2016 – kl. 14:19 Også flygtninge med en betinget dom skal kunne udvises, siger tysk kansler efter masseoverfald på kvinder Af: Ritzau /Nyheder Den tyske forbundskansler,… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Snacka om att Sverige har målat in sig i PK hörnet. Sanningen börjar komma fram hur svenska flickor blir halvt våldtagna på festivaler. Liknande saker sker i Europa. Dom kulturella skillnaderna börjar märkas fullt ut så jag kan bara se det på ett sätt kvinnor får våldtas det ska tystas så det inte blir fördel för SD. Eller att man skapar främlingsfientlighet. Så den korkade Alice Bah Kunke har ju helt rätt kulturen förändras med invånarna. Om 10 år så kan inte en svensk kvinna gå ut utan att ha en manlig vän med sig. Ser man på Europa så… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Bor 30 meter fra tysk flygtningelejr: Vi flytter nu – vi tør ikke mere http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/bor-30-meter-fra-tysk-flygtningelejr-vi-flytter-nu-vi-toer-ikke-mere/5903059 10. jan. 2016 – kl. 22:46 Uro i døgndrift: En asyllejr med 500 flygtninge har forringet pensionist-tilværelsen for hr. Schlee i en forstad til Hamborg Af: Christian Kloster HAMBORG (Ekstra Bladet): I Hamborg-forstaden Jenfeld var flyttefolk i går eftermiddag ved at fjerne det sidste inventar fra hr. Schlees underbo, et ungt tysk ægtepar, som havde givet op på grund af gener fra en asyllejr i parken kun 30 meter væk bebyggelsens dagligstuer. – De har kræfter til at flytte. Men min kone og jeg bliver… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago

Forfærdeligt! Muslimer og islam bringer sygdom, ondskab, elendighed, fattigdom, seksuelle overgreb og myrderier med sig. Man bliver så rasende på politikerne over dette her!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Surprise, surprise 🙁 Mørkelagt af svensk politi: Massevis af piger udsat for overgreb på festival http://ekstrabladet.dk/112/moerkelagt-af-svensk-politi-massevis-af-piger-udsat-for-overgreb-paa-festival/5903163 10. jan. 2016 – kl. 22:57 Svensk politi skulle i flere år have skjult, at mange unge piger systematisk blev seksuelt krænket, chikaneret og antastet på en populær festival i Stockholm Af: Pernille Obelitz Grupper af mænd skulle have omringet, antastet, chikaneret og seksuelt krænket en lang række unge kvinder og piger på en populær svensk ungdomsfestival i Stockholm ved navn ‘We are Sthlm’. Det er først kommet frem nu, beretter det svenske medie Dagens Nyheter, efter at svensk politi har mørkelagt oplysningerne i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Övergreppen på festivalen i Stockholm rapporterades aldrig vidare

http://www.dn.se/nyheter/sverige/overgreppen-pa-festivalen-i-stockholm-rapporterades-aldrig-vidare/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Köln-overgreb er et kendt arabisk fænomen http://www.jyllands-posten.dk/premium/briefing/ECE8357139/koelnovergreb-er-et-kendt-arabisk-faenomen/ 11.01.2016 kl. 07:29 Over 500 tyske kvinder udsat for “taharrush gamea” nytårsaften. SØREN MUNCH, nyhedsvært Prøv engang at slå udtrykket »taharrush gamea« op. Så får du en fornemmelse af, at der blev tilføjet et nyt kedeligt afsnit i den europæiske kriminalitets historie nytårsaften på banegårdspladsen i Köln. Betegnelsen dækker seksuelle overgreb mod kvinder, begået af mænd i fællesskab i det offentlige rum, og fænomenet har længe været kendt i flere arabiske lande, skriver Welt am Sonntag. [!!!] Forbundskriminalpolitiet (BKA) i Tyskland er bekendt med fænomenet, skrev Jyllands-Postens korrespondent i Tyskland, Michael Kuttner, i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Mikael Jalving: Eksperter i underkastelse http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE8351069/eksperter-i-underkastelse/ 07.01.2016 kl. 14:42 Fra akademi over medier til politik og myndigheder breder der sig en styg underkastelseskultur – først i Sverige, så i Tyskland. Det var en vigtig tekst, JP bragte som kronik i går. Kronikøren var Tina Magaard, lektor ved Aarhus Universitet, emnet var islam. Magaard er ikke hvem som helst, men en af de toneangivende islamkritikere fra 00’erne, som var med til at inspirere flere andre, og hendes virkelighedsnære observationer og fortolkninger lyste op som fakler i den danske islamforsknings mørke, præget som den var af mudret romantik og sløret relativisme. …… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Tina Magaard: Alle må med i opgøret med jihadister Kronik 06.01.2016 kl. 06:00 Det er en myte at tro, at religionskritik kun virker, når den kommer ”indefra”. Derfor er det ikke mere islamforskning, der skal til, men religionskritik fra et verdsligt og pluralistisk synspunkt. Tina Magaard, lektor, Aarhus Universitet Professor Jakob Skovgaard Petersen efterlader i sin kronik 9/12 ”For jihadisterne er krig et mål i sig selv” det indtryk, at den islamiske fortolkningstraditions forskellige strømninger er sammenlignelige med for eksempel kristne og jødiske fortolkningstraditioner. Med udgangspunkt i års indgående studier af islamiske tekster samt feltarbejde i danske moskéer og blandt… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Morten Uhrskov Jensen: Når man har taget monumentalt fejl http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE8355017/naar-man-har-taget-monumentalt-fejl/ 08.01.2016 kl. 22:46 Er brøleren stor nok, reagerer man ved at benægte alt. Det er nemt at indrømme småfejl. Også større bommerter tager man normalt på sig og stikker en undskyldning. Men hvad nu hvis fejltagelsen er af monsteromfang? Og hvis den oven i købet har stået på i årtier? Så sker det modsatte. Man benægter, at man har taget fejl. I stedet fremturer man. ”Errare humanum est sed perseverare diabolicum”, sagde de gamle romere. At fejle er menneskeligt, men at fremture i fejltagelsen er djævelsk. Og alligevel fortsætter fortalerne… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Svensk kvinde oplevede masseovergreb: ‘De tog på os overalt’ http://ekstrabladet.dk/112/svensk-kvinde-oplevede-masseovergreb-de-tog-paa-os-overalt/5903232 Den 17-årige svenske pige Fanny på udsat for et overgreb på festivallen We Are Stockholm i 2014 11. jan. 2016 – kl. 12:15 Af: Emil Ingvorsen Skandalen ruller netop nu i Sverige, hvor det søndag kom frem, at politiet har mørkelagt en sag om masseovergreb på unge piger til den populære ungdomsfestival ‘We are Stockholm’ i den svenske hovedstad. Dette kunne Dagens Nyheder afsløre efter de havde fået fat i en intern politirapport. ‘Problematikken går på unge mænd, der gnider sig mod unge piger blandt publikum ligesom i foregående år’,… Read more »

pica_pica
pica_pica
6 years ago

Stefan Löfven har rest jorden runt och presenterat sig själv som fullblodsfeminist. Därför är det mycket märkligt att han inte har sagt ett ord om alla sexövergreppen på flickor och kvinnor på nyårskvällen.

GustaWasa
GustaWasa
6 years ago

Humanisterna sitter på podiet under fredstid och kan bara framföra sina stela uttryck som “alla människors lika värde”. Men när det blir oro i samhället så har inte humanisten längre några ord som kan hjälpa folket. Humanisterna talar om “stormakt” men de har inte ens styrkan att försvara några yngre tjejer ens. Jag säger inte att humanism är av ondo men jag säger att humanism är som en fredsdrog, som inte har bäring när det blir oroligt i samhällena. Då är de tysta som små möss. Det enda som kanske hörs från deras munnar är det fortsatt enkla önskningen om… Read more »

Mogens
Mogens
6 years ago

Mange mener, at det allerede er for sent at redde Sverige. Jeg kan kun få øje på én ting, der kan forhindre
Sveriges undergang, og det er at indføre tvangssterilisation af muslimske kvinder efter de har født første barn…

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Mogens

Meget umenneskeligt.

Alle mennesker har ret til et liv i værdighed hvor de kan mangfoldiggøre sig, og leve i overensstemmelse med deres traditioner og udsyn. Sterilisation er en forbrydelse, ligeledes er assimilerings krav eller integration – intet folk bør afskaffe sig selv og opløse deres egen etniske, religiøse eller kulturelle identitet. Det gælder selvfølgelig også de europæiske folk. Ergo: det eneste humane og rigtige for alle er repatriering.

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  Lawrence

Du får välja: Förökar folk sig som kaniner, får de också leva som kaniner.
På 1920-30-talet genomförde dåtidens socialdemokrater massteriliseringar på personer som inte borde föröka sig. Det bidrog avsevärt till Sveriges välstånd på 50-60-talet.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  latmask

“Förökar folk sig som kaniner, får de också leva som kaniner.” Så hvis etniske svenskere begynder at få 5 børn pr kvinde skal de steriliseres? Eller kun de fremmede? Eller kun hvis de fremmede får mere end et barn? Er det fint hvis Sveriges etniske befolkning udskiftes, hvis bare det går langsomt? Hvorfor ikke lade alle folkeslag leve som de vil, og formere sig som de vil, så længe de gør det på deres eget territorium? Det er uden betydning for os om Afrika overbefolkes de næste hundrede år, så længe vi frigør os fra ideen om af vi på… Read more »

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  Lawrence

Ett barn per svensk kvinna vore bra i Sverige. De övriga skall vänta med förökningen tills de är fullständigt assimilerade. Allmänt föreslår jag max ett barn per kvinna överallt.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  latmask

“…tills de är fullständigt assimilerade”..

Du lever i en drømmeverden hvis du håber på assimilering. Hvis nogen bliver assimilerede er det i svenske. Tag skeen i den anden hånd og repatrier. Ellers er der snart bare 23 arabiske lande i stedet for 22. Og svenske blondiner vil være gået samme vej som Dodo´en. Tag dit ansvar, svenske mand.

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  Lawrence

Vi kan jämföra med zigenarna: De har funnits i Sverige i 500 år och de är inte märkbart assimilerade ännu. Om deras fruktsamhet följde deras assimilering vore de inget problem.

Mogens
Mogens
6 years ago
Reply to  Lawrence

Mener du frivillig eller tvungen repatriering? Men det er vel egentlig ligegyldigt, da de fleste af dem kommer hertil som bekvemmelighedsflygtninge og ikke ønsker at vende tilbage.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Mogens

Mener du at ikke-europæere i Europa er kommet frivilligt? Er det et reelt praktisk spørgsmål eller filosofisk? Der er nogen forhold der har gjort at de mere eller mindre frivilligt er kommet til Europa, vi skal skabe de forhold der gør at de af den ene eller anden grund foretrækker at mere eller mindre frivilligt tage et andet sted hen igen, helst hjem. Alle som een er de kommet fordi anti-europæiske politikere har gjort det muligt og attraktivt, – pro-europæiske politikere kan gøre det omvendte. Og som det var det med indstrømningen skal det være en gradvis ting, først rejser… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Lawrence

Der er ikke mere at gøre, ganske enkelt. Ingen tror vel på, at de kan integreres eller sendes tilbage? Vi taler om mange, mange millioner, som burde sendes ud på røv og albuer, men som ikke bliver det. Mange amerikanere mener, at vi allerede nu befinder os i 3. verdenskrig, og jeg er tilbøjelig til at give dem ret. Verden går mod sin ende.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Lenn

Kemoterapi. Der er ingen garantier, men det er bedre end at lægge sig i et hjørne og klynke. Vi biologiske organismer er ikke udviklet til et liv uden overlevelseskamp, og måske er det der foregår vores civilisations underbevidsthed der modvirker vores teknologiske succes’ dysgenetiske effekter. Prøv at tjekke “Mouse utopia eksperiment”. Det minder grangiveligt som om vorherre afprøver samme eksperiment på os, som denne videnskabsmand gjorde på mus, og med samme resultat…

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  Mogens

Innan de har fött sitt första barn, tack.

Mogens
Mogens
6 years ago
Reply to  latmask

Håller med, men det vågade jag inte att skriva;-)

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Mogens

Sverige er gået under, men de har bare ikke opdaget det endnu… “Der var ingen modstand, for svenskerne sov”, vil der stå i historiebøgerne, om ikke verden afsluttes ved atomkrig inden længe…

Nilsv
Nilsv
6 years ago

Der røg Øresundsregionen. Det var eller en god ide. Stockholm fik lige tværet konkurrenten ud, og det synes centralmagten nok ikke er så tosset. Der skal ikke være for meget selvtillid ude i provinserne.

Danmark burde indføre pastvang ved grænsen til Tyskland og så åbne Øresund igen, men det er Bertel Haarder nok imod.

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago
Reply to  Nilsv

Mener du at Stockholm om 10 år udgør en konkurrent til Kbh??? mht. investeringer osv??? Stockholm kalder sig pt capital of Scandinavia – mon ikke det i endnu højere grad end idag kommer til at hedde Capital of rape – capital of violence – ….? Tror du amerikanske diplomater og forretningsfolk tør bo der??? Mht. Øresundsregionen, så er den død alligevel – Malmø kan ikke bruges – byen er desværre blevet dødvægt – det så mgt lovende ud da broen blev indviet i 2000, men byen er blevet dødvægt – samtidig er Kbh blevet en darling i hele verdens øjne,… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Dom er redan Capital of rape…
Ligger som nr 1 på verdenstoppen i voldtekter.
Hmm, kanskje Skåningene skal søke om å få tilhøre Danmark, som de jo gjorde engang…
men da uten Malmø og Trelleborg..må ryddes opp først iallef.

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago
Reply to  sussebassa

“må ryddes opp først i allef.” haha… som du kan sige det 🙂

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Regner jo med at danskene ikke er så dumma at de tar “byene med dets innhold” slik det er i dag…det ønsker jeg ikke for dere.

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago
Reply to  sussebassa

Med tanke på Gibraltar, kan vi sagtens tage Skåne, uden Malmø mm… som så forbliver bystater/evt. tilknyttet til Stockholm… 🙂

Lawrence
Lawrence
6 years ago

Latterligt – de tjekker et blond nordisk par om de er immigranter. Når man spilder ressourcer på nogle man åbenlyst ved er indfødte nordeuropæere, så ved man at vores systems måde at forholde sig til hvem der er skandinaver og hvem der ikke er, i realiteten er sat til side for at tage hensyn til politisk ideologiske abstraktioner, så er vi afskaffet som folk, og en død idé om alle menneskers ensartethed har fået plads over folket af kød og blod. Jeg tror snart almindelige mennesker er overraskende modtagelige for revolution, af et nyt regime, blot de revolutionære ikke vil… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago
Reply to  Lawrence

Ja man må jo ikke diskriminere, så hellere genere alle.

mjolly
mjolly
6 years ago

Dagens:) “Germany Deploys 143 Officers To Stop Migrant Rape, 1,500 Officers To Stop Anti-Rape Protest” (Breitbart)

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  mjolly

Det gäller att prioritera.

eurozone
eurozone
6 years ago

Apropå Sverige och skapandet av lågkvalificerade jobb!

Søren Petersen
Søren Petersen
6 years ago

http://www.nytimes.com/2016/01/10/opinion/sunday/germany-on-the-brink.html?smid=tw-share&_r=0 Dette link fra Snaphanens Tweets fra New York Times, er dog det mest hårrejsende som jeg har læste længe… hvor er tyskerne dog – undskyld udrykket – sindsyge – deres ledere, deres presse og åbenbart flertallet af befolkningen – ok – ikke særlig meget bedre i andre lande heller… Hvordan undgår man som iagttager til dette vanvid at få en depression? -jeg læste på Snaphanen forleden en forudsigelse at om 5 år er de nuværende politikere væk, og så kommer der nye til at rydde op. -men det er en foudsigelse – intet sikkert Den danske presse er også… Read more »

Polka Charlie
Polka Charlie
6 years ago

Klimaet ændrer sig næppe meget på Grønland – klimafantasteri eller ej – og grønlænderne er næppe interesseret i en kæmpe dansk invasion. I øvrigt vil Grønland jo bare være endnu et territorium der skal underlægges Islam.

Det er NU kampen står – får DF’erne ikke hænderne op af lommerne (såvel deres egne som skatteydernes), så tror jeg faktisk allerede det er for sent om 3-4 år. Skaden vil være umulig at rode bod på igen, forudsat tilstrømningen fordobles år efter år, som meget jo kunne tyde på er tilfældet.

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Polka Charlie

Skaden bliver aldrig uoprettelig, blot mere og mere beskidt og hård…

Lotta
Lotta
6 years ago

Vill bara lägga in den här! En påminnelse om den humanitära stormaktens planer! Dom kvinnliga fredsmäklarna i Stefan Löfven heliga armé.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  Lotta

Det är inte en statsminister det är en sektledare. för att driva den svenska familjen i döden och göra dom till slavar.

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Sektledare som gått och gömt sig. Har inte sett till honom på sistone. Men han kanske anar att hans mission ledde in i en avgrund. Han blev instruerad att spela flöjten och leda sitt folk dit när han var på bilderbergermötet.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  Lotta

Du har nog mera rätt än du anar.

Maja Dacke
Maja Dacke
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Visst har hon rätt och hon mer än anar det.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invandrare1957

Alt for stemmekveget.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lotta

Det är ju några månader sedan detta beslöts, man kan ju undra hur det har gått. har Wallström t ex varit och “mäklat” med IS än?

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Heliga Margot? Ingen aning faktiskt. Hon kanske inte kommit på vad hon ska säga för fiffigt.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  Lotta

När hon väl är där behöver hon nog inte fundera över det 😉

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Anna Svensson

Då hade hon nog kommit hem med huvudet under armen.

Anna Svensson
6 years ago

Tror du? Hon har ju talat med den palestinske ledaren och han sa till henne att han vill ha fred. Det vill väl IS också om de talar med Margot, eller?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Anna Svensson

Fast hon har väl redan huvudet under armen ärligt talat?

Anna Svensson
6 years ago

Vilket huvud? 😉

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Anna Svensson

Kålhuvudet?

Anna Svensson
6 years ago

Ärtan som kläcker ur sig dumheter på löpande band?

Polka Charlie
Polka Charlie
6 years ago

Hvad skal vi med ‘security’ og ‘politi’? “Vi” skaber jo bare vores egen imaginære virkelighed, hvis den faktiske virkelighed ikke lige passer ind…

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8356722/antallet-af-overgreb-stiger-op-mod-500-aggressive-maend-skabte-kaos-ved-diskotek-i-bielefeld/

60
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x