11
jan
Seneste opdatering: 11/1-16 kl. 2009
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jyllands Postens havde en stor artikel om dem den 2 januar »Staten har et voldsmonopol. Vi udfordrer det monopol«. Hør journalisten. Han interesserer sig ikke for, om politikerne har opsagt samfundskontrakten. Og så har vi Søren Pind, der vil sende voldsmænd på vredeskurser. Det er politikernes alternativ til selvtægt. Han skal nok blive til noget stort.

Lars Hedegaard må igjen i retten

Lars Hedegaard er bedt om å stille i retten 26. februar. Han vet ikke selv grunnen, men sannsynligvis er det fordi han kom “i skade” for å nevne sin attentatmanns navn. Det er Basil Hassan og retten har nedlagt navneforbud. Hvorfor er det ingen som forstår.

Basil Hassan kom aldri “hjem” til Danmark. Tyrkiske myndigheter utleverte ham til Islamisk Stat, hvor han sannsynligvis gjør nytte for seg. Det er vanskelig å se at der skulle være nogen grunn til å holde hans identitet hemmelig, annet enn å beskytte hans navn. Men hvorfor vil man beskytte en IS-attentatmann? Det er vanskelig/svært å forstå. Enda sværere er det å forstå hvorfor hans offer skal stilles for retten for å ha nevnt navnet på sin attentatmann.Det lyder som et teaterstykke av den surrealistiske rumenske dikter Ionesco. Document.no og Document.dk


Sexopfer. “Ich hatte in mein Leben noch nie so viel Angst.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjørn Rasmussen
Bjørn Rasmussen
5 years ago

Godt Asger. I går ind og fylder det magttomrum ud, som politiet ikke længere magter at hævde højhed over. Hverken mere eller mindre!

Lenn
Lenn
5 years ago

Danerværn er kun interessant, hvis det vil beskytte civile mod muhammedanske terrorister. Eller blot mod muhammedanere… Som vi ser af hændelserne i Køln, Hamborg og mange andre steder, så har den muhammedanske djævel mange ansigter.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x