11
jan
Seneste opdatering: 11/1-16 kl. 1752
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 11-01-2017

Dagens fra feministan: Nytt larm i helgen: Tiotal unga män tafsade på flickor i Eriksdalsbadet, Löfven: Massövergrepp under nyårsnatten i Malmö,  Köln bekrefter at islam betyr slutten for Europa. Leg? Tyska polisen: Den arabiska våldtäktsleken taharrush har kommit till Europa. Taharrush, Wikipedia. Kvinde, kend dine politikere. De bekriger dig. Dikkedik, tøser. Tag og vågn op af jeres slummer, mens I er i live.


Därför vågade ingen tala öppet om flyktingkrisen

Jeg kan ikke huske, hvor længe siden det er, der har stået noget læsværdigt i Dagens Nyheter, men mon ikke det var, da Gunnar Sandelin skrev ”Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna” i 2008? Det må fejres. Gå heller ikke glip af den korte, enkle forklaring på, hvorfor Sverige er et dysfunktionelt teaterdemokrati med kurs mod en failed state: Dubbeltänk. Jasenko Selimovic skriver:

Det finns andra förklaringar. Berättelsen om de senaste åren handlar också om ett politiskt spinn som går överstyr. Som okontrollerat börjar slå tillbaka på de som har skapat den: opinionsbildare, politiker, medier. Det är en berättelse om ett kollapsande politiskt samtal, om journalister som blir nyttiga idioter i en politisk maktlek, om demokratin som skadeskjuts.

Denna ledarsida är långt ifrån den mest betydande i opinions-Sverige, men den gjorde sig viktig under denna tid genom att i det offentliga rummet ägna sig åt bestraffning av människor. Nästan varje artikel eller debatt om integration eller migration bemöttes med att skribenten påstods fiska i brunt vatten. Den politiska chefredaktören, Karin Pettersson, ditplockad från posten som Socialdemokraternas kommunikationsdirektör, förklarade att debatten om integration/migration inte är som andra debatter, eftersom den handlar om människor. Påståendet var en banal osanning men ingen vågade fråga varför debatten om sjukvård, arbetsmiljö och trafikolyckor inte skulle handla om människor. En sådan fråga skulle riskera att man i  en av landets största tidningar blev kallad för rasist. Få ville det.

Att politiken svängde är en sak. Men att andra svängde är också intressant. Aftonbladet slutade pusha för kampanjen ”Vi gillar olika”. Henrik Arnstad, Gellert Tamas, Jonas Hassen Khemiri, America Vera-Zavala och andra debattörer skrev inte så många fler artiklar. Alla dessa människor som i går såg fascismen närma sig blev nu tysta. Nu när Socialdemokraterna och Miljöpartiet gjort mer än SD vågat hoppas – då sade de inget. Tycker de inte att läget är alarmerande längre? Var är alla kändisar? Protestartiklar? Var är insamlingsgalorna nu? Pengarna behövs ännu mer nu när man i praktiken har stängt gränser. Om flyktingarna var värda att försvaras i går, hur kan de sluta vara det i dag?

Sverige visade sig vara ett land där moralisk ryggrad saknas. Det kollektivistiska samtalsklimatet bidrog till det. Att stå ensam i debatten är inte populärt i Sverige, det anses vara lite rättshaveristiskt. Där skiljer vi oss från många andra länder. I exempelvis den franska debatten söker sig intellektuella till en position som är tvärt emot den rådande. Att tycka som andra är impopulärt där. Då är man ryggradslös. I Sverige är det tvärtom. Här gillar vi att vara i grupp, vi söker kompromiss. Även när det som förespråkas är idioti söker man hitta något gott i det. Det bidrog till att bara ett fåtal avvikande röster hördes. Därför vågade ingen tala öppet om flyktingkrisen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
5 years ago

Værre end en flok chimpanser! Se denne: https://www.youtube.com/watch?v=KKu6Y7FtgF4 – Kvinde trækkes skrigende af rædsel ned i metroen af en flok vilde bastarder! De skulle knagme ha været skudt på klos hold!

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Jeg klikkede på Wikipedia-linket, men både den tyske og den tilsvarende danske side er i overhængende fare for at blive slettet igen som “racistiske”.

Denne side er foreslået slettet hurtigt
This is a racist Wikipedia page based only on false facts and subjective information. The conclusions in this article are based on prejudices and unverified facts [. . . .]
https://da.wikipedia.org/wiki/Taharrush_gamea

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

Läs den svenska artikeln som är någorlunda utförlig.

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  latmask

.Tak for tippet. Jeg kan se, der kommet nye sprog: Svensk, fransk og hollandsk men alle er indstillet til sletning / “å bli tatt bort”.

River
River
5 years ago

Måske en dag man hører kvinder i flok bede mændene om beskyttelse. Det virker som om at de ikke generelt er interesseret. Det har i de sidste ca 40 år været mænd der har advaret og stået for skud som rascister og dermed har betalt en høj pris.

Lenn
Lenn
5 years ago

Jeg håber, at vi snart ser nogle kvinder, der gør kort proces og kan forsvare sig! I Østrig har masser af kvinder ihvertfald købt pistoler, så de skal passe på, hvem de udser sig som offer dér. Men Merkel laver vel snart en lov, der forbyder, at man kan anmelde muslimske psykopater, for de er jo i en kategori for sig. (Hun vil vel ikke risikere at miste den store, fede ordre, som hun modtog fra bl.a. Saudi for flere mdr. siden…)

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Kristna o muslimer ar levt i samma kultur sida vid sida i tusentals år. Så det är afrikanamerikansk o araber som våldtar Europa i islams namn. Smart att våldta i islams namn dom får skulden och dom kristna får fördelar. Bara att inse att Bilderbergs gränslösa kulturlösa samhälle fungerar inte.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Jeg ved ikke, om jeg misforstår dig, men muslimer har slagtet kristne, jøder og andre, som de anser for at være infidels, lige siden den djævelske dødskult så dagens lys. De voldtager ikke i islams navn, nej, de ER muslimer, de ER islam. Om de voldtager udelukkende pga. DNA, fordi de er ondere og mere uintelligente end den kaukasiske race, eller om det primært skyldes en afstumpet ideologi, som de kalder religion, det er ikke til at vide. Det er vel en blanding.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

“Det kunne nøjagtigt lige så godt have været nogle fregnede danske “hvide mænd””-pladen kører atter. Også i Danmark. Forfra. Forfra. Igen-igen.

– – –

Solvind Danmark
Solvind Danmark
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Men jeg troede at race var helt ligegyldigt, Morten. Det var da det du så fromt påstod for et par måneder siden. Hvad er der sket i mellemtiden? Er virkeligheden halet ind på flosklerne?

latmask
latmask
5 years ago

I Sverige i Botkyrka vill “afrosvenskarna” införa rasregister över invandrare. De kallar det för “jämlikhetsdata”. Sådana register är lagliga – om rätt personer eller grupper sköter om registreringen.

Kasper K
Kasper K
5 years ago

Det luktar inte lite när Selimovic, tidigare bland mycket annat hos etablissemanget Ullenhags högra hand, nu vänder 180 grader under galgen. Han lär knappast vara siste kappvändare när vi nu med stormsteg randas räkenskapens dagar.

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Kasper K

Han är folkpartist och islamist och vill att svenskarna bör förhindras att rösta på Fel Parti. Den som tror på honom har jag inget hopp om.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x