12
jan
Seneste opdatering: 12/1-16 kl. 2002
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Polischefen Dan Eliasson är i blåsväder igen. Nu skall han utreda varför polisen mörkar när invandrare begår brott.

De “rigtige journalister” i Sverige er for bange til at bide sig fast, det er den lille borgerradio Granskning Sverige, der gør det, og magten lyder på samme ynkelige måde hver gang. Se også en menig politibetjents karakteristik af politiledelsen: På samhällets botten

Germans’ Google searches for “gun licence” up 250% in one week

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
eurozone
eurozone
5 years ago

Satir!

Observant55
Observant55
5 years ago

Självklart är det allvarligt att kvinnor utsätts för trakasserier. Men det är trots allt ännu allvarligare om hela landet tar skada av ökat stöd till SD än att ett fåtal kvinnor kommer till skada. Polisen har inget lätt val i den här situationen men jag tycker trots allt att man handlade rätt när man satte 9,7 miljoner människors intresse framför 10-talet kvinnors obehag.

eurozone
eurozone
5 years ago
Reply to  Observant55

Du talar inte för 9,7 miljoner svenskar!

Observant55
Observant55
5 years ago
Reply to  eurozone

87% av väljarkåren håller med mig, missat det?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Observant55

Nä, Inte als – det var ju länga sen, för att sanningen började stå klar för riktigt många svenskar på alvar 😉 Hur tror du resultatet skulla se ut, om man bare en enda gång vågade fråga svenskerna om deras åsikter krig den icke-västliga “kulturberikningen”, islam-importen, og deras mycket alvarliga konsekvenser för det engång så säkra, harmoniska och fridsamma Sverige? Och vad de verkligen tycker om det sociala vansinnesexperiment i full skala, som en flok av djupt naiva, totalt okunniga, passiva och grovt ansvarslösa politiker, den självutnämnte PK-“eliten” och de verklighetsbefriade och självgoda pseudointellektuella – på andra svenskars mycket dyrbara… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Observant55

Ha, hur desperat är man, om man får rösta upp sin egen idiotiska kommentar,
om man öht. ska få några röster als? ROFL

eurozone
eurozone
5 years ago

Riktigt så Niels, jag känner igen signaturen Observant55 från tiden då Svenska Dagbladet tillät kommentarer och retoriken är densamma. Nu tycks det t.o.m ha gått så långt att han är beredd att offra kvinnors fri och rättigheter,bara inte SD får komma till tals.
Sanningen tycks ju ligga i knät på SD ändå när vi nu börjar titta på vad som händer i samhället!

Kungssten
Kungssten
5 years ago
Reply to  eurozone

Observant-femfemman skrev vid något tillfälle att han själv inte bor i taharrush-kvarteren (även kallat förort), så han är en hycklare av stora mått.

Lotta
Lotta
5 years ago

I TV soffan idag sitter dom oemotsagda och kastar skit på Nyheter Idag, kallar tidningen för konspirationsajt. Varför, jo för att NI har avslöjat hur DN mfl mörkat om övergreppen på flickor i Stockholm! Chang Frick får inte ens försvara sig som sig bör enligt pressetiska regler. Domstolen i TV har all makt. Fyfan! Hycklare!
http://nyheteridag.se/svts-att

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

En imam forklarer, hvorfor islams kvindesyn er godt for kvinderne – hvis bare de ikke var så utaknemmelige og oprørske 😉 https://www.youtube.com/watch?v=SiWgEkOnjLI http://denkorteavis.dk/2016/efter-koln-er-der-stor-debat-om-muslimske-maends-kvindesyn-her-saetter-en-forrygende-imam-det-hele-pa-plads Muslimske mænds brutale sexovergreb på kvinder i Køln og andre europæiske byer har udløst mange debatter om det kvindesyn, der ligger bag. I marts 2015 kastede en imam Mohamed Khattabi fra Aicha Moskeen i Montpellier lys over islams syn på kvinder. Man kan følge hans betragtninger på denne video. … Utaknemmelige og selviske kvinder Men kvinder er desværre utaknemmelige og selviske, forklarer imamen. Uanset, hvor meget godt mænd gør for dem, vil de altid benægte det. Det… Read more »

Anna Svensson
5 years ago

Det är då verkligen en expert på kvinnor.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Ja, vi måsta strax få honom att komma hit til Skandinavien, så han kan få upplysa os
allihopa om, hur det verkligen ser ut på detta området – moderna kvinnor har ju
tydligen desperat bruk för hans och hans kompisars vägledning 😉

Lotta
Lotta
5 years ago

Oj jösses!
Han borde gå en egen TV show.
“Fråga Imamen om sex och samlevnad”
SVT kan nog haka på den idén.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Lotta

ROFL – bra ide 😉

Det skulla ju även kunna bli nån sorts skrattväkkande omedveten satirprogram.

Marit
Marit
5 years ago

Hva kommer det av at muslimske menn er så livredde for kvinner ?
Forstår de ikke at det er nettopp derfor at deres samfunn er så tilbakestående, siden 50% av befolkningen, kvinnene, aldri får utnyttet sine ressurser ?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Marit

Därför att de aldrig har lärt sig att kontrollera sina reaktioner, om de är i selskapp med kvinnor – särskillt inte västliga kvinnor eller tjejar, som inte har slöja, niqab eller burka, så de inte kan undvika att få se deras hår etc – och därför utesluttande tänker på sex konstant, vilket ju kan vara ganska utmattande, om du förstår? 😉

Och om det då inte finns några villiga får, getter eller åsnar till hand,
då kan det ju gå helt galent för dom 😉

Marit
Marit
5 years ago

Det er bare sinnssykt og patologisk det forhold muslimer har til de to kjønn.

Skåning
Skåning
5 years ago

När det gäller Dan Eliasson så får vi aldrig glömma hans karriär som punkrockare i bandet Bad Boo Band. Det måste ha varit innan han lärde sig “alla människors lika värde”, för låten handlar nämligen om en svensk kille som heter Olle och är så ful att han inte kan få en svensk tjej. Därför flyger han till Bangkok för att få “knulla”, men när han kommer hem så är det ännu svårare att få en tjej, eftersom han har varit med thailändska prostituerade.

Zoo, meine damen und herren. “Knulla i Bangkok” med Dan Eliasson på bas 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=l9V1sN84Iws

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Skåning

Som nok er den enaste “utbildingen” denne typen har…rekker for å vara politisjef i Sverige…og partiboka selvklart.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  sussebassa

Det räcker med partiboken.

mjolly
mjolly
5 years ago

Politimann snakker ut In a brief interview with German mainstream-tabloid Bild, an anonymised member of the state-wide Federal police identified only as 22 year old ‘Bernd’ reveals the extraordinary nature of police work in modern Europe. The officer told the paper the public do not get an accurate idea of what is really happening in the migrant crime wave, because events are mis-reported by police to prevent outrage. Most remarkable in the report of Bernd of conditions on the frontier were the crippling orders he was under duty to follow, even if they made his job near impossible: “If a… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago

En politisjef…i landet Sverige sier på sin blogg/ut til offentligheten at han hatar SD og alt dom står for..,. Herlige signaler til de av folket som stemte på SD..sympatisørene…ca 2 mill. mennesker…men sier i et intervju på rapport igår at muligens uttalte han seg for hardt, og er absolutt sikker på at ingen av hans underordnede ikke henger seg opp i det ifht å rapportere det de ser…selv om det skulle gavne SD. Leser at SD mener han burde avgå etter elendig politiarbeide iforbindelse med ikkerapporteringen av sexskandalene. Nå skal han la utrede dette… Snakker om bukken til havresekken…man stoler… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Du finder altid sådan nogle sjove editorial cartoons, Invernes! 🙂

invernes
invernes
5 years ago

Både regjering politi og myndigheter i Sverige er kriminelle ! som jeg ser det , er eneste løsning for Sverige at hæren tar over makten der, og fengsler samtlige landssvikere.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

JA! Samme her i Danmark! Først tjære og fjer, så hjul og stejle! De inviterer mordere, lemlæstere og voldsforbrydere ind i vore lande. Se billederne fra Madrid bombningen her, som vist aldrig er vist før. http://www.barenakedislam.com/2011/02/19/horrifically-graphic-photos-the-media-never-showed-you-of-the-al-qaeda-madrid-train-bombing-in-2004/
Var vore regeringer bare en smule normale i hovedet, så ville de sige til Merkel: “DU har inviteret dem! DU tager dem ind, og vi lukker vore grænser nu!”

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Lidt off topic. Se denne – der vil blive voldtaget i tusindvis af børn fra nu af, hvis ikke europæere lærer at indrette sig efter den ny virkelighed – som er blevet påtunget os. Hvorfor finder vi os egentlig i det her..?? http://www.tv2.no/2016/01/12/nyheter/7914608
Her kan man se en historie fra Pakistan. https://www.youtube.com/watch?v=StSbvmoXlus&feature=player_embedded#at=27

Sanningskommision
Sanningskommision
5 years ago
Reply to  invernes

Hæren er redan förstörd. Nästan enbart politiskt korrekta kvar. De riktiga soldaterna har avskedats eller tvingats sluta av olika skäl.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

..og inte er det mye utstyr kvar heller…det mesta står på museum…

Marit
Marit
5 years ago
Reply to  sussebassa

Er det noe bedre stelt med hæren/militæret i Norge, mener du ?

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  invernes

Kriminella hela högen! Jag är så arg idag! Jag kokar!

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x