13
jan
Seneste opdatering: 13/1-16 kl. 2325
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En på én gang tragisk og opløftende historie. Man er aldrig mere et offer, end når man ikke tør sige sandheden og drage konsekvenserne af den. Sandheden er frihed, og frie vil vi være. Når staten groft svigter anvsaret for at beskytte os, tager vi ansvaret for vores liv i egne hænder. At det er ulovligt, er ikke et antageligt argument, og skyld i dilemmaet er udelukkende politikernes samfundsopløsende dagsorden. De sælger ud at statens autoritet i disse år, ikke de der protesterer imod udsalget.

“Jeg NÆGTER, at være den næste kvinde, der bliver overfaldet i en europæisk storby, imens uniformerede betjente kan se magtesløse på.”

Det skriver Stinna Goldbach på de sociale medier. Derfor er hun begyndt til skydning og har anskaffet sig en peberspray, så hun kan føle sig tryg.

“Imens I tilsyneladende indleder 2016 med at bekymre jer om eget lønniveau, og hvor mange millioner og tjenere en pensioneret wannabe royal skal have. Så har JEG travlt med at shoppe nye accessories, som passer i min håndtaske…” Radio 24-syv. Stinna Goldbach, Facebook,  Stinna skrev om frygt for sexoverfald: Fik sit hjem ransaget af politiet

Denne gang var politiet meget vakse. Politiet har allerede kontaktet hende for at ransage hendes lejlighed. Tysk politi er mere imødekommende. På deres hjemmeside giver de anvisninger på, hvordan man søger våbentilladelse: Kölner Polizei gibt Tipps für den Waffenschein

lov

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
5 years ago

Video: Pistolen reddede franskmanden fra at blive banket til plukfisk af hjernedøde, voldelige afro’er! Det er knagme uhyggeligt, at vi skal finde os i at møde en bevæbnet fjende i egne lande – og endda Tvinges til at brødføde dem!! http://denkorteavis.dk/2016/video-en-mand-bliver-angrebet-af-indvandrere-men-han-har-en-overraskelse-til-dem-som-de-ikke-havde-regnet-med/

trackback

[…] hobbyknive. Politiet, derimod, efterlever lovens ånd og bogstav med imponerende nidkærhed. Som Snaphanen kan fortælle, tog det ikke mange minutter inden ordensmagten mødte op og ransagede en kvindes […]

samuelafugglas
samuelafugglas
5 years ago

Det är mycket viktigare att vi får avväpnat politikerna och deras korrupta hantlangare. Det är utan tvekan de farligaste. Varför är deras liv och egendom viktigare än Ditt och mitt?

invernes
invernes
5 years ago

Hey fuckings Muslims, want to do your Arab rape-game “Taharrush” again ?

http://snaphanen.dk/upload/2016/01/CYjVQGuWAAQXRad.jpg

invernes
invernes
5 years ago

Föräldrarna: 15-åringen mördades för att han skyddade svensk flicka från arabiska sextrakasserier

http://www.friatider.se/f-r-ldrarna-arminas-m-rdades-f-r-att-han-skyddade-svensk-flicka-fr-n-invandrare

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Dette leser man ikke om i Pk media…
Bli forsøkt skjult for svenskene..jfr. Ikeamordene….
Den Svenske regjeringen/pk media skjuler saningen.
Alt for sine arab venner…som etter hvert blir for synbart for alla.
Løfvens oppslutning går nedover…og nedover…som fortjent.

Lotta
Lotta
5 years ago
Reply to  sussebassa

Dom gör snyfthistorier om gärningsmannen.

Skåning
Skåning
5 years ago

Tyskland har väldigt liberala vapenlagar. Exempelvis är alla svartkrutsvapen (eller egentligen patronlösa vapen) är helt licensfria. Du kan exempelvis gå in i en tysk vapenaffär och köpa en Colt-replika (som ni sett i gamla spaghettiwesterns) med kulor, tändhattar och allt. Krutet kan vilken idiot som helst koka ihop i köket.

I Tjeckien och Schweiz kan man till och med köpa halvautomatiska vapen licensfritt, men det krävs medborgarskap.

Gørr Stare
Gørr Stare
5 years ago

Ja, her har VG blitt tipset, og i panikk legger de ut nytt bilde med den mistenkte med hendene i lommen!
Sannheten skal skjules. Vg er ikke bedre enn PK media i Køln!

Lenn
Lenn
5 years ago

Ak ja! Danmark forfalder. Ransager politiet mon de mange unge, kampklare arabere, som vælter ind over grænsen? Tjekker de deres mobiltelefoner og ser, om der er halshugningsvideoer?? Tjekker de for knive og pistoler?

Anna Svensson
5 years ago

Det blir säkert snart vanligt med Medborgargarden överallt när polisen inte gör sitt jobb. Såg idag bilar i vår by som hade texten “Trygghetsbilen i …” på sidan. Pepparspray borde vara tillåtet att äga och att använda när det behövs.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Anna Svensson

Har hört på Radio Nordfront att SMR tänker börja nattvandra för att skydda svenska kvinnor från berikarna. Får inte SD tummarna ur röven så kommer väljarna strömma över till dom istället. Ingen har någon glädje av munväder i riksdagen eller andra retoriska utspel i media. Det håller ju inte dom muslimska tafsande händerna borta direkt.

latmask
latmask
5 years ago

Jag undrar när Kasselstrand och co. ska komma igång med sitt mer nationalistiska parti så att SD kan få litet sund kritik från höger.

Anna Svensson
5 years ago

Nej, det krävs action!

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Ett samhälle i förfall. Politiskt förfall ett samhälle i demokratur där fria val hålls. Sverige borde skämmas ifrågasätta demokratin i Polen när SVT är ett krav att man är ordentlig vänster och där det inte spelar någon roll att man har begått brott. Spelar. Ingen roll om man har mördat bara den mördade var emot vänster. Sverige ett land som troligen inte går att rätta till på demokratisk väg längre. Utan den dag svenskarna gör uppror då kliver Nato in och rättar in svenskarna i Bilderberg ledet igen det kulturlösa gränslösa slavsamhället.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Sverige är väl i högsta grad en del av Bilderberggruppen, det enda som fattas är medlemskapet i Nato, men det är ju mer eller mindre beslutat också.

Ja, att se denne förljugna Hanna Stjerne att oja sig över Polen och snacka om oberoende public service var direkt komiskt.

Gørr Stare
Gørr Stare
5 years ago

Nå er de begynt å pixle hender i Norges PK Aviser
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/taxi-sjaafoer-siktet-for-misbruk-av-funksjonshemmet-skolegutt/a/23590791/

Skal ikke mye fantasi til for å se hvor vedkommende pedofile ikke kommer fra..

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Gørr Stare

VG påminner om svensk gammelmedia för några år sedan, när man kunde visa upp en pixlad brottsling på förstasidan. Nu har emellertid 25 % av svenska folket genomskådat manövern så nu visar man bara upp brottslingen om han är vit (och helst också svensk). Det har gått så långt att om en brottsbeskrivning verkar vara stympad eller vinklad så går man över till alternativmedia (t ex Snaphanen) för att se vad som utelämnats. En god lektion i detta förfarande fick jag 2010 när Taimour Abdulwahab sprängde sig själv på Drottninggatan i Stockholm. I flera dagar kunde man jämföra DN med… Read more »

Polka Charlie
Polka Charlie
5 years ago

http://www.b.dk/globalt/nafrier-er-saa-farlige-at-politiet-ikke-maa-naerme-sig-alene

Nordafrikanere er så farlige, at det anbefales tysk politi kun konfronterer dem, når det kan se af to eller flere betjente. ‘Mutti’ har lukket mere end een million ind alene i år…

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Polka Charlie

Hun har bemektiget seg selv med dette stuntet som omhandler fritt leide av 1-en million asylsøkere. Et tegn på en politisk leders mistillit til demokratiet.

Polka Charlie
Polka Charlie
5 years ago
Reply to  jasminum

“40 pct. af de nordafrikanske asylsøgere er kriminelle, viser en analyse fra Köln.”

Det nye ‘demokratur’ bliver så bedre… 🙂

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/international/ECE8365636/nordafrikanere-er-en-voksende-tysk-hovedpine/

latmask
latmask
5 years ago
Reply to  Polka Charlie

En sådan analys skulle jag vilja se bli gjord i Sverige.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Har läst att man snart kommer kunna 3-D printa ut pistoler. Minns dock inte om det samma gäller ammunitionen. Så säkerligen kommer sådana skrivare bli förbjudna av EU inom inte alltför lång tid. Herre Gud, dom vita européerna skulle ju kunna försvara sig själva. Hur skulle det se ut? Den blir ju rena rama vilda västern. Bäst att förbjuda innan det blir försent.

latmask
latmask
5 years ago

Inte ska vi kunna försvara oss. Då blir det ju svårare att utrota oss. Enligt greve Kalergi så ska framtidens européer vara lika bruna som forntidens egyptier. Då förväntas vi också vara dummare än idag och därför lättare att hålla som slavarbetare.
Den gamle Kalergi verkar ha varit rasist, minsann.

Lenn
Lenn
5 years ago

Go, girl!! Remember: Carry concealed 🙂 Nej, det er ikke kun nattelivet, og det ligger i deres dna og skide kultur og religion! Det kan jeg skrive under på, for jeg har boet i den nok mest muslimoinficerede storby i Europa, Paris, og det er endda mange år siden. Der gik nærmest ikke én dag i de 6 mdr., jeg boede der, hvor jeg ikke blev fulgt på gaden, gramset på, gnedet på, fik tilråb fra marokkanere og andre arabere. Jeg følte mig i livsfare mere end én gang, når jeg gik fra Metroen over broen til Isle St Louis,… Read more »

Bjørn Rasmussen
Bjørn Rasmussen
5 years ago

Mon ikke, at mange snart begynder at forberede sig på, at ZOMBIELAND ankommer ??

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x