14
jan
Seneste opdatering: 14/1-16 kl. 1942
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Vilks overrækker portrættet til Henrik Dahl. Det foregår i Liberal Alliances gruppeværelse på Christiansborg. I baggrunden kan man skimte et maleri af den danske musiker og maler Johnny Madsen. (Foto: Facebook)

Den svenske billedkunstner Lars Vilks, der er mest kendt for sin monumentalskulptur Nimis på Kullens kyst og sine tegninger af religionsstifteren Muhammed som en rundkørselhund, har kastet sig over et nyt motiv. Et naturalistisk portræt af Liberal Alliance ‘s folketingspolitiker Henrik Dahl, der i efteråret var vært for en konference på Christiansborg i Lars Vilks Komiteen ‘s regi. Henrik Dahl fik overrakt maleriet i dag og skriver følgende på sin Facebook profil:

“I dag har jeg haft besøg af den svenske kunstner og kunsthistoriker Lars Vilks. Vi har altid mange ting at tale om, men i dag havde han også det ærinde, at hanskulle overrække mig et portræt, han har tegnet.Når jeg er færdig med dagens dont, kan jeg sætte mig i min bil og køre hjem.

Sådan er det ikke for Lars Vilks. Han må leve med evig politibeskyttelse, fordi han har tilladt sig at benytte sin ytringsfrihed. Måske tror du, at Lars Vilks problemer kun er hans egne. Men hvis ikke alle er frie, er ingen frie. Derfor skal vi beskytte Lars Vilks ytringsfrihed med magt, så ingen tager den fra ham. Ligesom vi skal beskytte alle andre menneskers borgerlige rettigheder.

Jeg er bange for, at den dag, hvor Lars Vilks kan færdes i sikkerhed overalt, hvor det passer ham, er langt væk. Til gengæld vil jeg bruge alle mine kræfter på at lægge hindringer i vejen for de mennesker, der truer vores frihed, og på at svække dem så meget, det er muligt.”

Lars Vilks har tidligere portrætteret Mai Mercado fra Det Konservative Folkeparti.

Lars Vilks deltager 13. februar 2016 i en konference om kunst og ytringsfrihed i Lars Vilks Komiteen’s regi på Christiansborg. Uwe Max Jensen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
mjolly
mjolly
5 years ago

Apropos tegninger, hvordan Sveits skal hindre flyktningvoldtekter:
http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2016/01/Swiss%20refugees%20guide%20teaser_0.jpg
zerohedge.com/news/2016-01-14/how-switzerland-hopes-prevent-refugee-sex-attacks-cartoon

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Den svenska riksdagen börjar alltmer likna ett dagis. 🙂
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Henrik Jensen: Der må være grænser http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/taarnet/ECE8359950/der-maa-vaere-graenser/ Taarnet 12.01.2016 kl. 06:00 Overgreb i Köln Der har været megen snak om den midlertidige grænsekontrol, men hvor er det da godt at kunne trække en grænse, når det bliver nødvendigt. Trække den og kontrollere den. Og hvorfor blev det nødvendigt? Fordi EU’s Schengen- aftale ikke formåede at leve op til sin egen væsentligste forudsætning, nemlig at sikre sine ydre grænser. Man blev så grebet af grænseløshedens utopi, at man lod sig rive med og udvidede unionen over al måde og fornuft. Det er temmelig præcist, hvad Romerriget døde af. Hvis alle mennesker… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Ja, ja – lad os nu se, hvor langt de reelt har flyttet sig i S, når den ubehagelige virkelighed og de meget uhyggelige konsekvenserne af årtiers lallende naivitet, laden-stå-til og grov uansvarlighed / folkesvig for alvor melder sig, og man bliver tvunget til at træffe de hårde, politiske ukorrekte og “uhumanistiske” beslutninger for alvor 😉 Ny ansvarlighed hos S http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/taarnet/ECE8332941/Ny-ansvarlighed-hos-S/ Taarnet 29.12.2015 kl. 06:00 Henrik Jensen To tankevækkende politiske udsagn i dagene op til jul: På den ene side partilederne Morten Østergaard og Johanne Schmidt-Nielsens hovedløse dansen på en dyster baggrund af flygtninge og terrorisme – hvad var budskabet?… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x