15
jan
Seneste opdatering: 15/1-16 kl. 2036
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En tragi-komisk video. DR Debatten med blandt andre SF’s formand Pia Olsen Dyhr, læge og debattør Ayhan Al Kole, forfatterne Jens Christian Grøndahl og Henrik Marstal samt Marie Krarup fra Dansk Folkeparti. Bortset fra Krarup og Grøndahl var det “vi må sende dem på kursus-segmentet.” Det skal man nok være politiker eller venstrefløj, for at tro på. De har altså ingen bud på de ulykker, de har påført danske kvinder. Bevæbn jer kvinder, disse personer er farlige.

Europe’s rape coverup

Se den engelske “rape survivour” min 10. “What does the future look like for UK and Europe?”

There is a rape-culture in Islam. If politicians don’t realize the extend of the problem, the UK is heading for a civil war. It can be no other way. Sharia law is here, it is operating, and it is legalized rape.

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjørn Rasmussen
Bjørn Rasmussen
5 years ago

I Dortmund ville tre negere voldtage to tyske kvinder. Da negerne fik rigtigt fat åbenbarede de tre kvinder sig dog som mandinder. Denne usædelige adfærd kunne kun godtgøres med døden ved stening, mente de ædle indvandre. Da straffen var under fuldbringelse, kom en patrullievogn fordi og standsede steningen i Dortmund.
Jeg vil vædde på, at de to mandinder selv har støttet de rød-grønne fantaster og raset mod mandschauvinister, sexister og rassister og ligger som sådan som de har redt. Men hvornår får Tyskland et nationalt trauma ? Og hvad så ?

http://www.metropolico.org/2016/01/16/steinigung-in-dortmund/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Hmm, begynder det ikke så småt at ligne et mønster? 😉 Tysk by lukker svømmehal for mandlige flygtninge http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8370250/tysk-by-lukker-svoemmehal-for-mandlige-flygtninge Europa 15.01.2016 kl. 13:56 Tilfælde af seksuel chikane får Bornheim til at forbyde mandlige flygtninge adgang til svømmehallen. SARAH KOTT »Vi siger det helt tydeligt: Vores værdiforståelse, når det gælder ligestilling er ikke til diskussion.« [ Nåda, det var da ellers også på tide 😉 ] Sådan lyder det fra rådmand i den tyske by Bornheim Markus Schnapka til tv-kanalen WRD. Han har indledt en række informationsdage i det lokale flygtningecenter, efter flere tilfælde af seksuel chikane mod kvinder i den… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Lidt off topic – men man tror simpelthen, at dette må være løgn?! Er der nogen, der har hørt om det med træning af psykofanterne fra Mellemøsten, i Sverige? http://shoebat.com/2016/01/15/why-is-the-swedish-government-training-muslim-invaders-posing-as-refugees-to-be-snipers/ Her en til, som ingen MSM har berettet om – over 51.000 okkupanter til Tyskland på 2 uger: http://shoebat.com/2016/01/15/did-you-know-that-51395-muslim-invaders-posing-as-refugees-have-poured-into-germany-in-just-the-first-two-weeks-of-2016/ I dag hørte jeg på dansk tv, at der er kommet over 18.000 muslimske okkupanter til DK i 2015, og at 13.000 af disse skulle være unge mænd i kampdygtig alder. Og nu undrer det kaglende segment sig så over, at en dansk pige er faldet i kløerne på en tidligere… Read more »

Anna Svensson
5 years ago

Jag fick tänka på Robert Brobergs “Underbara uppblåsbara barbara”.

River
River
5 years ago

Hov jeg kommer til at gentage:
Måske en dag man hører kvinder i flok bede mændene om beskyttelse. Det virker som om at de ikke generelt er interesseret. Det har i de sidste ca 40 år været mænd der har advaret og stået for skud som rascister og dermed har betalt en høj pris.

Red Herring
Red Herring
5 years ago

It was definitely a bad idea to give voting rights to women. Now, the problem is: how do we take it back?

CLAIM: FINNISH WOMEN PURCHASING SEX FOR 20 EUROS FROM ASYLUM SEEKING MINORS……
http://tundratabloids.com/2016/01/claim-finnish-women-purchasing-sex-for-20-euros-from-asylum-seeking-minors/

see also a comment to Steve Sailer’s article (http://takimag.com/article/forecasting_a_million_muslim_mob_steve_sailer/print)

http://www.unz.com/isteve/forecasting-a-million-muslim-mob-sailer-on-tetlocks-superforecasting/#comment-1284375

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  Red Herring

Why am I not surprised?

Marie Vov
5 years ago

Ham, den brune, som hopper på dukken, minder mig om en hanhund, som hopper på mit ben. Måske kan man ikke blot sende nogle sex dukker til de muslimske lande. Det letter måske trykket.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Marie Vov

Om det bara hade löst problemet.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Marie Vov

Ja, men ellers kan man jo donere nogle tusind dukker til hver asyllejr i DK. Jeg så hellere, at de enten blev sendt hjem eller blev kastreret. Man burde faktisk kastrere hele Mellemøsten og Afrika. De er for mange, og de er uduelige og farlige.

Bjørn Rasmussen
Bjørn Rasmussen
5 years ago
Reply to  Lenn

IQ gennemsnittet for Afrika syd for Sahara er 70. Det er samme intellektuelle udviklingsstadie som et typisk 12 årigt hvidt barn.

Marit
Marit
5 years ago

– ” et typisk 12 årigt hvidt barn” ville neppe oppført seg slik.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Marie Vov

Ja, det er jo synd for fårene, gederne og æslerne ellers 😉

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x