21
jan
Seneste opdatering: 21/1-16 kl. 1023
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

sartori--644x362Politiologen Giovanni Sartori: “Vi står foran en katastrofe, fordi vi har bildt os ind at kunne integrere islam. Venstrefløjen har ikke mod til at konfrontere problemet”.

Florentineren G.S. (91), som anses for at være blandt de dygtigste eksperter i statskundskab på internationalt plan, har i årevis opmærksomt fulgt dagens nøgle-emner: indvandring, islam, Europa

Hr. Professor, med disse ord siger De, vor fremtid er på spil ?

“Med disse ord siger man mange tossede ting”

Med disse ord begynder de venstreorienterede intellektuelle i Frankrig at lyde som højrefløjen. De siger, at multikultialismen har spillet fallit, at indvandrerstrømmen fra de muslimske lande ikke kan modstås, og at islam ikke kan integreres i det demokratiske Europa.

“Det har jeg sagt i årtier”

De taler også som højrefløjen?

“Højre og Venstre interesserer mig ikke, men sund fornuft! Jeg taler ud fra erfaring med tingene, fordi jeg har studeret disse argumenter imange år, fordi jeg prøver at forstå de politiske, etiske og økonomiske mekanismer, som regulerer forholdene mellem islam og Europa for at nå frem til løsninger på den ulykke, vi er havnet i.”

Hvilken ulykke?

“At tro, at man fredligt kan integrere en kæmpestor muslimsk befolkning, som holder fast ved en teokratisk monoteisme , som ikke tillader, at man skelner mellem politisk og religiøs magt, i et demokratisk vestligt samfund. På grund af denne misforståelse er den krig brudt ud, som vi befinder os i.”

Hvorfor?

“Fordi islam, som er vågnet op igennem de sidste tyve-tredive år i en ekstrem form – betændt og parat til at sprænge sig selv og bistået af ny og stadig farligere teknologier – er en islam, som ikke er i stand til at udvikle sig. Islam er en teokratisk monoteisme fra vores middelalder. Igennem lang tid, fra slaget ved Wien og videre frem, har vi ignoreret disse to fakta. Nu kolliderer de  igen.”

Hvorfor kan vi ikke leve sammen?

“Fordi frie samfund, som Vesten, er baseret på demokrati, d.v.s. på folkestyre. Islam derimod er baseret på Allahs styre. Og hvis muslimerne har i sinde at indføre dette princip i de vestlige lande, er konflikt uundgåelig.”

Siger De at islamisk integration er umulig?

“Jeg siger, at fra år 630 og fremefter kan historien ikke vise noget tilfælde, hvor islamisk integration i noget ikke-islamisk samfund er lykkedes. Tænk på Indien eller Indonesien”

Hvis muslimerne altså lever i deres lande under Allahs styre går alt godt, men hvis de derimod….

“…hvis den indvandrede derimod kommer til os og fortsætter med at dyrke dette princip og at forkaste vore etisk-politiske værdier, betyder det at han aldrig kan integreres. I England og Frankrig finder vi netop en tredie generation af unge muslimer, mere fanatiske og værre end nogensinde.”

Men multikulturalismen…

“Hvad er multikulturalismen? Hvad betyder det? Multikulturalisme findes ikke. Venstrefløjen  har lanceret ordet multikulturalisme, men aner ikke hvad islam er. De diskuterer som idioter. Tænk over det. Kineserne fortsætter at være kinesere, også efter 2000 år, og de lever roligt sammen med deres traditioner og sædvaner i vorte byer. Jøderne ligeså. Men ikke muslimerne. Privat kan og må de fortsætte med at være muslimer, men politisk må de acceptere vort system med folkestyre, ellers må de forsvinde herfra.”

Hvis en tænkende venstreorienteret hører det, kalder han Dem for’ xenofob.’

“Venstrefløjen skulle skamme sig. Den har ikke mod til at håndtere problemet. Den har mistet sin ideologi, og for at gøre en køn progressiv figur griber den fat i denne skadelige sag med de åbne døre for alle mennesker. Solidaritet er godt, men det er ikke nok”:

Hvad behøves?

“Regler. Indvandringen til Europa er uholdbar, den er alt for stor. De der kommer ind, hvem det end måtte være, må have et visum eller lignende, regulære dokumenter, en sikker identitet. De  som lever her illegalt skal smides ud. Og de som forbliver, skal ikke have stemmeret, ellers danner muslimerne et politisk parti, og med deres fødselstal vil de om 30 år have absolut majoritet. Og vi vil komme til at leve under Allahs lovgivning. Jeg har levet 30 år i USA. Jeg havde alle rettigheder, men ikke stemmeret. Og jeg havde det udmærket

Og de mange der lander på vore kyster?

“Hver nødsituation har forskellige krisefaser. Nu er vi ved den sidste, krigens fase – vi er de angrebne, og lad det være helt klart –  i en krig forsvarer man sig med alle de våben, man måtte have, fra droner til raketter.”

Hvad siger De?

“Jeg siger, at i krigsfasen respekterer man ikke territorialfavandene. Man sender fly mod de libyske kyster og sænker bådene inden de tager af sted. Om muligt uden folk om bord. Det er det eneste afgangssted for angrebet på Europa. To-tre haverier og de holder op. Så hvis de vil til Europa, må de finde andre almindelige kontrollable veje.”

De intellektuelle, som altid giver Vesten skylden ..?.

“De intellektuelle er dumme og selvdestruktive. Jeg ved godt, at inkvisitionen var en rædsel. Men denne fase af fanatisme har Vesten overstået for århundreder siden. Islam har derimod ikke. Islam har ikke kapacitet til udvikling. Den er og vil altid forblive det, som den var for 10 århundreder siden. En ubevægelig verden, som aldrig er kommet ind i industrisamfundet. Ikke engang de rigeste lande som Saudiarabien. De har olie og utrolig mange penge, men de fremstiller ingenting. De køber alle produkter færdige fra udlandet. Det er faktisk symbolsk for deres kultur, ikke industri, men handel, “il suq”.

Man siger, at kontakten mellem forskellige kulturer beriger begge parter.

“Hvis der er gensidig respekt og vilje til at leve sammen, ja. Ellers er det ingen berigelse, men en krig. En krig, hvor det mægtigste våben er demografisk, altsammen til deres fordel.”

Og hvad gør Europa?

“Europa eksisterer ikke. Man har aldrig set en mere dum politisk konstruktion end dette Europa. Det er et uhyre. Det er ikke engang i stand til at stoppe indvandringen af personer, der arbejder for ti procent af prisen for en europeisk arbejder og dermed ødelægger Europas økonomi.. Det er ikke mit Europa.”

Hvad er Deres Europa?

Et føderalt Europa kun betående af de første 6-7 medlemsstater, hvis præsident bør være leder af den europeiske bank således at han har både den politiske og den økonomiske-finansielle magt og en Højesteret som i USA. Bryssels Europa med 28 lande og 28 forskellige sprog er endødssejler. Et Europa som vil udstrække sig til Ukraine… Latterligt. Det kan ikke engang forsvare sig mod den islamiske fanatisme.”

Hvordan ender det med islam?

“Når vi når til selvmordsbomberen, til martyren, som for troen lader sig sprænge i luften blandt civile, er sammenstødet mellem os nået til sit væsens maksimum.

“Siamo al disastro perché ci siamo illusi di integrare l’islam” oversat af Spydpigen

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
7 years ago

Tror att svenskarna som inte ville ha massinvandring kommer att få planera att flytta till ett annat land, inte värt att vara kvar när allt kommer att bli sämre! Islamiseringen är total!
Nej jag ska börja planera för ett liv långt från muslimer!

trackback

[…] januar sagde den italienske professor Giovanni Sartoni: “De som lever her illegalt skal smides ud. Og de som forbliver, skal ikke have stemmeret, […]

trackback

[…] “Når vi når til selvmordsbomberen, til martyren, som for troen lader sig sprænge i luften blandt civile, er sammenstødet mellem os nået til sit væsens maksimum.Italiensk politolog: “Vi står foran en katastrofe” […]

trackback

[…] glæder mig at se, eftersom jeg fandt og oversatte artiklen den 21 januar. Bjørn Bredal har da ret i én ting: Han og hans har uden at spørge os stillet os […]

JLassesen
JLassesen
8 years ago

Se denne video, og fortæl mig Islam ikke har drevet krig i skyggerne, mod USA og Europa i snart 100 år. https://www.youtube.com/watch?v=gpIS-uPlsBQ Fortæl mig IGEN hvordan Islam er en “religion af fred”. Fortæl mig hvordan de ikke “ved bedre” når de kommer til vores land og udnytter os. Fortæl mig de ikke har seriøse intentioner om verdens herredømmet. Fortæl mig de på ingen måde er som Nazisterne, eller Kommunisterne. Fortæl mig det, og jeg skal vise jer en levende snemand, der ridder på en enhjørning. Det lyder som det rene paranoia, og jeg ville ønske det var. Men svin ikke… Read more »

spirild
spirild
8 years ago

12 juni 2015: Nanterre, convaincue de la nécessité d’aider ces migrants autant que possible, veillera à ce que ceux d’entre eux hébergés au CASH soient traités avec humanité et aient accès à l’ensemble de leurs droits. Jeg starter med denne: Nanterre er overbevist om nødvendigheten av å hjelpe migrantene så mye som mulig, ser til at de som blir tatt hånd om avCASH, blir behandlet humant og har tilgang til alle sine rettigheter. 16 juni, 2015: 16/06/15 : Nanterre : des SDF renvoyés d’un centre d’accueil pour accueillir des migrants Nanterre kaster ut hjemløse franskmenn (uten fast bosted) for å… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago
Reply to  spirild

“Alle forstår at dagens politikere må være noe av det verste vi har hatt i nyere tid.”

Så kort kan det sgu siges..!

spirild
spirild
8 years ago
Reply to  spirild

Illegale innvandrere i hele Europa anklager myndighetene for ikke å holde sine løfter! ?

Anna Svensson
8 years ago
Reply to  spirild

Déjà vu – samma där som i Sverige, i Tyskland osv. – vi ska tycka synd om dem och ge dem allt vi har och mer därtill.

achantus
achantus
8 years ago
Reply to  spirild

All denne ubegrunnede klagingen er tydeligvis en strategi. Det er om å gjøre å skape så mye uro som mulig i samfunnet, akkurat som med bilbrenning, “groping” og alle andre ubehageligheter disse menneskene finner på. Hver for seg virker de ubetydelige, men i sum skapes en utrygghetsfølelse hos de vantro, og det er det som er hensikten.

Anna Svensson
8 years ago

Vi trodde inte att islam kan integreras, men åtminstone börjar nu några röster höjas.

Tittade precis på denna video som förklarar “flykting”invasionen:

https://www.netzplanet.net/usa-leiten-fluechtlingsstroeme-nach-europa-um-es-zu-destabilisieren/

Humoral
Humoral
8 years ago

Ponera om vänster elitens taktiska upplägg har varit att kulturella sammanstötningar med Islam i Europa, skulle möjliggöra en utvecklingen där EU som en totalitär polisstat stegvis skulle upprättas.
En Demokratur.

trackback

[…] Italiensk politolog: “Vi står foran en katastrofe” […]

trackback

[…] Italiensk politolog: “Vi står foran en katastrofe” […]

trackback

[…] Italiensk politolog: “Vi står foran en katastrofe” […]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Den svenske HBQT-mafia får sig et hårdt tiltrængt virkelighedschok 😉 Regnbågsbindel? Nej – Lättklädda dansare? Ja http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article22102133.ab ”Vilket år är det – vi borde ha kommit längre” WROCLAW. Regnbågsbindeln stoppades i EM. Men lättklädda kvinnor som dansar utmanande på innerplan i timeouterna är inga problem, enligt EHF. – Vilket år är det, suckar lagkaptenen Tobias Karlsson. När grupp C inleddes i Wroclaw på lördagen bestod pausunderhållningen under timeouterna av ett gäng klassiska cheerleaders – ett dussin lättklädda, unga kvinnor som dansade välkoreograferat utmanande. ”Kom ut ur grottan gubbar” Sportbladet lade ut en bild på twitter och reaktionerna blev många. SVT-profilen… Read more »

invernes
invernes
8 years ago

Vi står foran en katastrofe som de fordømte landssvikere av politikere har skapt, og et sovende folk som stemmer på slike djevler.

Her er noen av de verste i moderne historie.

http://avpixlat.info/wp-content/uploads/2016/01/Anna-Kinberg-Batra-Stefan-Löfven.jpg

Snaphanen DK København
Reply to  invernes

Hvad jeg frygter mest, er at andre lande i Europa bringer sig i en lige så farlig og umulig demografisk situtation, som Sverige. Der er ingen vej ud af den, andet end krig. Det får man ikke bekræftet ved at læse MSM, man skal ud til de fri skribenter og man skal se hvad der foregår i mikroskop hver dag. Sverige er på vej mod en mio muslimer, og det kan meget vel være to, inden de fatter hvor farligt de lever. Daske politikere synes at ane faren, men jeg tror de er for meget amatører til at forestille sig,… Read more »

Anna Svensson
8 years ago

Tyskland ligger väldigt illa till, men till syvende och sist drabbas hela Europa, utom möjligen de forna öststaterna, som har satt stopp för invandring av muslimer.

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

Jeg ved sgu ikke om det bare er mig der er naiv. Men jeg har ligesom på fornemmelsen, at Danmark forstår at holde sig uden for den rene idioti. Tyskland og Sverige er ligesom kommet til, at kører ud af en tangent, de selv bliver nød til at ligge og rode med…

sussebassa
sussebassa
8 years ago
Reply to  invernes

Nåja,… dom gjør jo bara som Merkel har forordret…

Spaceman_Spiff
Spaceman_Spiff
8 years ago
Reply to  sussebassa

Et bilde sier mer enn 1000 ord.

Anna Svensson
8 years ago
Reply to  invernes

Den på högra sidan har nu kommit underfund med att de sexuella övergreppen utförs av svenska män!

Aril Jensen
Aril Jensen
8 years ago
Reply to  invernes

Godt bilde på galskapen, men det verste er jo at de er blitt stemt inn av folket..

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
8 years ago
Reply to  Aril Jensen

Det skal kraftig krutt til, for at folk skal forstå at partiet de stemte på er blitt et annet, som ikke leverer godene..

GHjo
GHjo
8 years ago
Reply to  invernes

Olof Palme fikk sin bekomst,men det var ikke nok lærdom for svenskene.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x