22
jan
Seneste opdatering: 22/1-16 kl. 0901
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denne udredning af hijabens politiske betydning, er helt nødvendig og fremragende. Den tager selvfølgelig sit udspring i de muslimske masse-sexkrænkelser i Europa i nytåret, men også i at canadisk politi nu vil tillade hijab’en i politiuniformen. For de fleste i Vesten er Ezra Levant og Yusuf al-Qaradawis oplysninger om hijabens betydning nok helt nye. Som dansker føler man sig privilligeret over at have kunne  læse det hos Helle Merete Brix, Lone Nørgaard og Kai Sørlander talrige gange for op til femten år siden. Danmark har haft Europas bedste og mest kvalificerede islam- og indvandringsdebat. Synd danske politikere i det store hele ignorerede den. Det betaler vi for nu og i al fremtid.

Som et kuriosum kan idag tilføjes, at FN og Iran, Saudi -Arabien, Kina, Costa Rica og Egypten synes, at “Danmark skal gøre noget ved sin hadefyulde debat.” How about that? Jo, vi kunne opsige enhver konvention, der skader vores land og bede disse lande selv bestå en “menneskeretseksamen.”


“Don’t jump on german women”

Lad være med at slå dem, lad være med at holde deres hoved under vand. Lad være med at trække tøjet af dem. Elementært tysk for barbarer.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
5 years ago

Mht sexovergreb Nytårsaften, så får Parfume nu også en del af skylden: http://www.jihadwatch.org/2016/01/muslim-cleric-blames-victims-for-cologne-sex-attacks-they-were-half-naked-and-wearing-perfume – ud fra denne artikel tænkte jeg på, om man kan blive rig på at opfinde en muslim-repellant-perfume til hvide Kuffar-kvinder..?? Den kunne fx lugte af bacon og stegefedt fra frikadeller? Overvejede også griseurin, men det vil jeg tro kunne virke tiltrækkende (grundet mange muslimers mangelfulde hygiejne og forkærlighed for geder), så det må droppes.

Lenn
Lenn
5 years ago

Om de så underviser dem i ét år i træk, hver dag i 8 timer, så vil det ikke kurere dem for islam. Som Churchill sagde: “Islam in a man is as dangerous as Rabies in a dog”.
Er det nødvendigt med kurser i opførsel, så burde det afstedkomme en engangsbillet tilbage til Bombfuckistan – på røv og albuer! Husker I denne historie? http://lrightsideofleftcoast.blogspot.dk/2016/01/she-was-strong-supporter-of-bringing.html – om venligboeren, der mødte en kulturberiger. Billedet er grusomt, så er I advaret.

Oerdoeg
Oerdoeg
5 years ago

BBC fortsätter att lovorda Finlands utbildningssystem. Grundkursen i Nordisk Kvinnosyn har blivit en gigantisk succé. “You can’t buy a wife in Finland” – Teaching migrants how to behave http://www.bbc.com/news/magazine-35353310 “So in Finland,” she [den kvinnliga läraren, Oerdoegs anmärkning] says softly, “you can’t buy a wife. A woman will only be your wife if she wants to be – because here women are men’s equals.” Her pupils, all recently arrived asylum seekers at this reception centre hidden away in the snowy depths of the Finnish forest, watch her carefully – and I watch them. Some of the young Iraqi men, who… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x