27
jan
Seneste opdatering: 28/1-16 kl. 1128
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En opsigtvækkende konstatering og især fra Trevor Phillips. Selvom den ikke er problemløsende, er det dog en god begyndelse på en erkendelse. Lad være med at hente flere muslimer, staves den på dansk, og lad være med at bruge flere millioner på at integrere uintegrerbare. Den film af Phillips, der omtales, er Things we wont say about race that are true.

Muslim communities are not like others in Britain and the country should accept they will never integrate, the former head of the equalities watchdog has claimed.Trevor Phillips, the former chairman of the Equality and Human Rights Commission, said it was disrespectful to assume that Muslim communities would change.

He told a meeting at the Policy Exchange think tank in Westminster on Monday that Muslims ‘see the world differently from the rest of us’.According to The Times, he said: ‘Continuously pretending that a group is somehow eventually going to become like the rest of us is perhaps the deepest form of disrespect.

‘Because what you are essentially saying is the fact that they behave in a different way, some of which we may not like, is because they haven’t yet seen the light. It may be that they see the world differently to the rest of us.’Mr Phillips added Muslims are ‘not like us’ and we should just accept they will never integrate, says former racial equalities chief Trevor Phillips

Sverige skal udvise 80.000 asylsøgere

Det er halvdelen af dem, der kom sidste år, og anledningen er, at det lykkedes den svenske regering at blive taget på sengen. Nu begynder de pludselig at overholde deres egne love: Folk uden asylgrund skal ud, og der er hundredetusinder i landet, der kunne udvises på det grundlag. Hvis de vil bruge et år på øvelsen, er det 200 personer om dagen. Politiet har bedt om en anseelig forstærkning, men lur mig om de ikke får brug forde sørgelige rester af hæren.

Regeringen har gett i uppdrag till polisen och Migrationsverket att förbereda avvisningar av upp till 80.000 personer som sökte asyl i Sverige i fjol. Chartrade plan ska användas och inrikesminister Anders Ygeman beskriver det som en ”mycket stor utmaning”.

Flyktingströmmen till Sverige under fjolåret orsakade stora påfrestningar och mot slutet av hösten höll hela mottagningssystemet på att kollapsa, vilket fick regeringen att vidta mycket långtgående åtgärder.Tiotusentals asylsökande avvisas

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Holger Larson
Holger Larson
5 years ago

Hvordan skal de udvises. Med fly???
Så er tiden måske inde til at købe fly-aktier. SAS??

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Holger Larson

Nu har Kastrup jo fået en A380 – til Dubai…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Holger Larson

Tja, hvor mange muslimer kan der være i en moderne skibscontainer? 😉

latmask
latmask
5 years ago

När tror ni att Snaphanen kommer med rubriken: “Sverige har deporteret 80.000 asylsøgere”?

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  latmask

Aldrig!

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  Lenn

HAHAHA. Så sant.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Kommer aldrig att ske. Nu harmoderaterna stigit på att ha en kritisk syn på invandringen. Bara ett billigt sätt från sossarna att få väljare o stiga i opinionsundersökningar. SD fortfarande enda pålitliga valet men människor är godtrogna o glömmer fort.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Under folketingsvalget i Danmark i 2001, lovede samtlige partier – eks. EL, SF og de Radikale – også at stramme gevaldigt op.
Men her troede mange heller ikke på det – og det gav DF en kæmpe fremgang.
Det samme kommer til at ske i Sverige. Så dumme er svenskerne vel heller ikke..

Kverulantus
Kverulantus
5 years ago

Är det någon som tror att det går att leva samman med Muslimer? Såg Tor Heijerdals fantastiska filmer om RA 1 och RA 2 på datorn. 1969 till 1971 Två försök att segla över Atlanten på papyrusflottar. RA1 kapsejsade men RA2 tog sig till Bahamas. Där gick det bra. En muslim av åtta? De seglade under FNs flagg . Speakertexten framhåller hela tiden det fantastiska att de kunde hålla sams. De satt ju for helvede på en flotte! Fantastisk film och all heder till deltagarna! I verkliga livet är det en helt annan sak. Får muslimerna övertaget så är det… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Kverulantus

Vi er alle urolige, men vi må beholde kampgejsten – eller fly! Havde ikke læst din kommentar, før jeg skrev min, men jeg blev også inspireret til at tænke på ottomannernes indtog i Wien.
Her en artikel af en dansk præst, skrevet for 10 år siden! http://jyllands-posten.dk/debat/ECE5000130/Kronik-Islam-og-den-lutherske-tradition-for-modstand/ – en virkelig fantastisk god artikel.

Ulrik Bliss
Ulrik Bliss
5 years ago

Trevor Phillips er på sin vis modtagelig og resonerende omkring fakta (med problemerne omkring multikultur) og starter godt ud. Med “black on black” crime og Rotterham… Men efter en time tager han den 360grader tilbage til sit udgangspunkt, som mikrofonholder/konklusion, for en multietnisk skoleleder med 35 nationaliteter blandt eleverne og påstande, om at dem med engelsk som 2.sprog overhaler “andre”… Dette kan udemærket være gældende for DENNE skole, men ligenøjagtig der, forlader han hele sit udgangspunkt og forkaster emperi.. Og bidrager i bedste “politiker” stil, til at forsætte faktabenægtelsen… “Things we wont say…….” Er ikke værd at spilde en time… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Ulrik Bliss

påstande, om at dem med engelsk som 2.sprog overhaler “andre” Det er fordi ‘andre’ har engelsk som tredjesprog. De sidste fem minutter er helt aabentlyst noget produceren er mester for. Laeg maerke til sidste kapiteltekst: “White and poor is the new Black”, der kommer ca. tres sekunder inden rulleteksterne. Det lyder jo som en lovende overskrift, men alt hvad der foelger er en kort udgangsboen om en bedre fremtid, det saedvanlige regnbuefarvede plidder-pladder. Kapitlet om fattige hvide, er altsaa skaaret ud og erstattet med besoeg paa en multikulturel modelskole – ‘one of the most ‘improved’ schools in the country’ –… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Ulrik Bliss

Det kan nok ikke laves bedre i nutidens England.
Til gengæld slutter han af med at konkluderer, at vi må smide den politiske korrekthed væk og lade være at kalde hinanden racister.

invernes
invernes
5 years ago

Jente (17) risikerer straff etter å ha forsvart seg mot voldtektsmann

https://www.frieord.no/utenriks/jente-17-risikerer-straff-etter-a-ha-forsvart-seg-mot-voldtektsmann/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Mageløst! 😉 Skoleeleverne skulle lære den gamle sang ”Guds kærlighed er vidunderlig” – men ”Gud” blev lige erstattet med ”Allah” http://denkorteavis.dk/2016/skoleeleverne-skulle-laere-den-gamle-sang-guds-kaerlighed-er-vidunderlig-men-gud-blev-lige-erstattet-med-allah/ 27. Jan 2016 Ralf Pittelkow En kvinde i den østrigske by Wels blev rystet, da hendes datter forleden kom hjem fra skole. Datterens lærer havde givet eleverne teksten til en meget populær østrigsk sang, som de skulle lære til næste dag. Sangen hedder ”Guds kærlighed er vidunderlig”. Men læreren havde lavet en ændring, så den nu hed ”Allahs kærlighed er helt vidunderlig”! … Læreren begrundede sin ændring med, at flertallet af elever i klassen var muslimer. Men forældreparret havde… Read more »

Anna Svensson
5 years ago

Det är ett bra sätt att ändra Österrikarnas uppfattning om “flyktingarna”. Jag tror inte de finner sig i detta.

Lenn
Lenn
5 years ago

Ja! MSM bør afholde sig fra at bruge ordet “Gud”, når der i realiteten siges ‘allahu’. ‘Alah’ betyder ‘forbandelse’ på hebraisk, og hvem er den forbandede? Lucifer! Den judeo-kristne Gud er en person, et navn, ikke et begreb. MSM prøver altså helt bevidst at forplumre noget, som er så essentielt. Forældrene til disse børn skulle se denne artikel, som er fra i dag – http://pamelageller.com/2016/01/another-jewish-woman-stabbed-to-death-by-muslims-screaming-allahu-akbar.html/ – Derudover skulle børn i alle vestlige skoler tvangsundervises i kristendom og starte med salmesang og Fadervor om morgenen. Europa var langt mere kristent, da ottomannerne forsøgte at indtage Wien for flere hundrede år siden,… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x