28
jan
Seneste opdatering: 28/1-16 kl. 2215
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sådan skal det lyde. Hun må have læst, hvad jeg skrev om kvinder i går og i morges. Anna, hvis du ser dette – jeg har hørt, du har kommenteret her: Du er en kernekvinde! Ellers havde jeg heller ikke brugt tid på at uploade dig.

Gammel mand på ny-svensk bus

Bladt multikulturalister findes der ikke noget, der hedder en cost-benefit analyse. Den må for deres skyld gerne koste, bare den rammer de allersvageste og ikke dem selv. Her mener de oldinge og småbørn og folk i rullestole. Derfor hører man dem aldrig tale om, lige præcis hvad “multikulturen” koster. Jeg er kommet til at betragte dem som kriminelle, ikke simple, men i langt større skala. Når flere mener som jeg, og den dag vil komme, ville jeg pakke mine nellikker, hvis jeg var dem. Så er tiden for tom snak udløbet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Invandrare fr 1970-talet
Invandrare fr 1970-talet
7 years ago

Bravo Anna, Bravo, det behövs flera såna som du.
En invandrare fr. 1970-talet

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Extra extra read all about it. Svenska nationalister spöar upp marockanska gatu”barn” i Stockholm och regeringen har beordrat blockering av artiklar i Daily Mail som handlar om “15-åringen”. Detta är en stor skandal som måste få eko över hela världen. P,S. Anna ska vara gäst i Motgift på måndag. D.S.

latmask
latmask
7 years ago

Nu ska de bilda en polisstyrka som ska sättas in mot medborgargarden. Jag MENAr, det blir inte många svenskar som kommer att ingå i denna polisstyrka. När tror ni att vi får nästa Ådalenskjutning?

trackback

[…] Taget herfra […]

Ann O Nym
Ann O Nym
7 years ago

Jeg er enig i alt du sa. Vi må få tilbake de trygge landene som vi en gang hadde før det er for sent. Anna, du imponerte meg med din gode tale. Skulle ønske at alle unge kunne se hva som holder på å skje. Lykke til Anna. Stå på. Hilsen eldre dame i Norge som er bekymret for barnebarna sine.

King Panther
King Panther
7 years ago

Tack Anna!!! Mer som dig! Objektiv och ärligt, fritänkande, ansvarstagande, intelligent. Vilken kvinna.
Ni som vill veta mer; “Trygghet för Sverige” finns på (djävelska) FB.

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Joda, Anna her er et lysende eksempel på det jeg vil kalle et objekt av Rett oppdragelse/informasjon.
Selv er jeg den stolte mor til samme eksemplariske arter…både i Norge og Sverige.
Så foreldre er de ansvarlige for hvordan deres barn blir, og det begynner allerede på barnehagestadiet hvor bevisste ikkePKforeldre gir de motforestillinger.
Er så fornøyd med mine..:) og den oppdragelse jeg selv fikk…

invernes
invernes
7 years ago
Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  invernes

Haha! Mit blodtryk var ellers lige ved at komme op, for jeg troede, at det var i stil med svenske tegnefilm, hvor de selvfølgelig ville have lagt an på dialog, hvis indvandrerne slæbte afsted med jenten…

invernes
invernes
7 years ago

comment image

Lenn
Lenn
7 years ago

SUPER tale, Anna! Jeg fik lyst til at lave boksestød ud i luften! Har tænkt på noget af det samme med at lave grupper eller indvie særlige personer til beskyttelse af fx små barn, som går alene hjem fra skole eller er i svømmehallen. Folk, som har tid, kunne stille sig selv til rådighed og hjælpe med at vogte børn og være ‘øjne’ på gaden. Et af problemerne er jo også, at medierne ikke fortæller de frygtelige historier om overgreb på både børn, ældre og handicappede, så mange lever i uvidenhed. Måske skulle I inkludere nogle af os danskere i… Read more »

invernes
invernes
7 years ago

comment image

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  invernes

Du er dygtig til at finde billeder, Invernes!

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  Lenn

Ja jeg er rene eksperten nå 🙂

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  invernes

Kanske dags att uppgradera till 291:an? 😉
comment image

latmask
latmask
7 years ago

Tänk då på att när 91:an blev erbjuden befordran till korpral, så tackade han nej.

MollyM
MollyM
7 years ago

Super godt, Anna! Vi behøver unge mennesker som dig, der bare har fået NOK og vover at udtrykke sig – også i Danmark, bravo!!

Lawrence
Lawrence
7 years ago

“Bladt multikulturalister findes der ikke noget, der hedder en cost-benefit analyse.” Det er fuldstændig korrekt, i sin direkte forståelse. Men på det ubevidste plan er det faktisk en instinktiv, individualistisk evolutionær cost-benefit analyse der motiverer selve handlingen, at blive ved med at promovere multikultur, netop når den viser sig kostbar. Jo mere kostbar, jo større er signal værdien i at promovere den faktisk. Det er den samme mekanisme der gør en påfugl attraktiv og udsender et signal om overlegne gener og tilpasningsevne: at den kan investere i noget der er så kostbart og umiddelbart ødelæggende for dens overlevelses evne. Det… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago

Älskade Anna det var ord och inga visor. Du har helt rätt hoppas bara du orkar för samtalen kommer väl från Säpo för att tysta dig. Du kommer att bli anklagad för hets mot folkgrupp. För det är ju som Tage Danielssom o Harrisburg det har aldrig hänt. Många kommer att anklaga dig för ditt språkbruk. Men jag gillar nog din moderna svenska. Läste på Aftonbladet nu har Löfven en hemlig plan för att höja opinionssiffrorna. Det är väl som vanligt höja invandringen och bättre integration. Nu tjatar dom om ungdomsarbetslösheten på TV4 nyheterna. Men klart har man tagit in… Read more »

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  invandrare1957

Jeg tvivler på, at de kan det, for flygtninge kan ikke ses som én folkegruppe. Det har intet med race at gøre. At tilbyde at være øjne på gaden og beskytte de udsatte, jenter, som går alene på gaden eller små barn, det kan ikke være kriminelt. Ellers må sagen bringes til Menneskerettighedsdomstolen i Strassbourg, og det er også på tide, at vi tager den diskussion: Har vi som oprindelige folkeslag ikke rettigheder, som står over flygtninges? Og nej, det har vi vist ikke, men hvorfor har vi så færre rettigheder end flygtninge og indvandrere?

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago
Reply to  Lenn

Konstiga är att efter svenska normer o lagar så kan man inte begå hatbrott mot en svensk i Sverige.

latmask
latmask
7 years ago
Reply to  invandrare1957

Det beror på att vi inte längre erkänns som ett folk i Sverige. Man vill inte tala om oss längre, utan vi är bara skräp som ska städas ut. Enda gången vi erkänns är när vi ska betala skatten.

GOvSx
GOvSx
7 years ago

Absolutt – Anna, du er et ærlig lysglimt i motsetning til de genus/feminist/sosialistiske skvalder kvinnfolk som ellers får sendetid og omtale i media. Og din rett fram tale om hva en blatte er – du har 100% rett.

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  GOvSx

øøh, ja, hvad er en ‘blatte’ egentlig? Lige dét ord forstod jeg ikk’. Kom til at tænke på ‘bladder’.

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  Lenn
Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  invernes

Nåååh! Tak, Invernes 🙂 På dansk er det perker.

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  Lenn

På norsk heter det svart søppel 🙂

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  invernes

hehe! På US engelsk hedder det muzzies, goatfuckers eller sand-monkeys.

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  Lenn

hehe ja jeg kaller de for kamel ryttere 🙂

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  invernes

Det med goatfuckers er jo sandt, for det er normalt blandt mange af dem. For et par år siden faldt jeg over en video, som US havde optaget med drone, af nogle jihadist-svin i bjergene, og der stod to af dem og var i gang med hver sin stakkels ged!! Det var ækelt, og de må være dæmonbesatte for at gøre sådan noget. Bvadr!

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  Lenn

Ja muslim svineriet foretrekker kameler og geiter , grunnen til alle voldtekter i Europa er at de savner sine kamel elskere, vi har kun noen få kameler i dyreparker, og de er allerede sprengt bak.

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  invernes

Ååh, jeg griner nu! Nå, det var det der kamptræning i fitness-centret, som kalder. Må nok til at ta mig sammen. Ha en bra dag oppe i det vakre fjell-landet. Mit favoritland, hadde det ikkje været for alle de fremmede….

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  Lenn

Takk det samme 🙂

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Lenn

Såg en video för ett par år sedan där någon ung muslim sparkade på en åsna vid en klippkant tills den till slut trillade ned och dog. I bakgrunden hörde man ett par fnittrande muslimer. Så det handlar inte bara om sex. Att skada andra levande varelser är en njutning för dessa sadistiska psykopater.

Lenn
Lenn
7 years ago

Ja, de er uhyggelige møgsvin, dog specielt arabiske muslimer, synes jeg. Deres opfindsomhed i ondskab kommer fra Helvedes dyb! Jeg har set videoer af, hvordan de i Irak – for sjov – gassede hunde, der var lukkede inde i små rum. Så stod de og kiggede på, det muslimske rakkerpak! Jeg nærer dyb afsky for dem, og jeg nærer dyb afsky for Merkel og de politikere, der lader dem invadere os.
Her er en video, som viser fremtidens Europa: https://www.youtube.com/watch?v=lHX5jsomq_U

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Lenn

Ordet wog korresponderar mer med blatte/perker.

intemeranu
intemeranu
7 years ago
Reply to  invernes

Äsch. Blatte/Blatta är det latinska vetenskapliga namnet på kackerlacka. https://en.wikipedia.org/wiki/Blatta

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  intemeranu

“Oriental cockroach” Ha, ha – det passer også meget bedre..!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Peter Zichau

Svensken är mycket ute och reser brukar det heta i PK-medierna. Sanningen är väl mer att det handlar om anhöriginvandring. Dom tvåbenta kackerlackorna åker ner till hemlandet och hämtar sina sexbenta släktingar.

GOvSx
GOvSx
7 years ago
Reply to  Lenn

Vi har ikke noe lignende på Norsk vet jeg. Men jeg bruker for eksempel det nedsettende ordet: nigger – istedenfor Pakistaner i en lignende sammenheng. Var på pub med noen venninner – en person med afrikansk bakgrunn, Somalier, setter seg ned, prøver å flørte med en av jentene. Vi forteller rolig til Somalieren: vi er her for å snakke sammen og du oppfører deg ikke bra, plager jentene. Vær vennlig å gå. Så begynner idioten å være aggressiv, komme beskyldninger om rasisme. Da er det helt på sin plass å si til vedkommende : du, stopp å være en dum… Read more »

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  GOvSx

Ja, ord er vores uskadelige oprør. I det mindste går vi ikke rundt og stikker folk i ryggen, når vi bliver sure. Ligesom muhammedaneren i Sverige, ham ‘flygtningebarnet’. Prøv at se denne video: Flere og flere bliver inspireret til at holde taler, og denne lastbilchauffør er virkelig rasende og stresset. Man forstår ham, når man ser de vilde barbarer, der går og skaber sig på motorvejen. De skal bare sendes hjem, eller chaufførerne skulle bare køre henover dem, for de er jo livsfarlige. Skræmmende video, faktisk https://www.youtube.com/watch?v=U4rZqCYEA7g

latmask
latmask
7 years ago
Reply to  GOvSx

OK för mig, men tvivlar på att du kan skriva så här i Avpixlat. Kan du föreställa dig hur det såg ut i kommentarsspalterna när konstnären Makode Linde skulle avhandlas? Själv använder han ordet neger i alla möjliga sammanhang för att provocera. Han har rätt till det. En av Sveriges intressantaste negrer.

USA_Svensk
USA_Svensk
7 years ago

När skall svenskarna vakna upp och stoppa detta vansinne?

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  USA_Svensk

De er dessverre hjernevasket til idioter i Sverige.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

Nåja, ikke alla.

latmask
latmask
7 years ago
Reply to  sussebassa

75 % gissar jag på.

46
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x