30
jan
Seneste opdatering: 30/1-16 kl. 2151
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en af Norges mest markante politikere, der 1. februar taler i Danmark første gang. Christian Tybring-Gjedde står i første række i indvandrings- og islam-debatten i Norge. I 2014 udgav han bogen “Mens orkesteret fortsetter å spille”.

Titlen spiller på historien fra Titanics forlis: Orkesteret blev beordnet til at spille mens skibet gik ned. På samme måde er der ifølge Tybring-Gjedde et politisk korrekt orkester, der nu spiller, mens samfundet udvikler sig i den gale retning. Et orkester af politisk korrekte stemmer, der prøver at overdøve og sværte kritikerne af masseindvandringen til. Tybring-Gjedde, der selv har oplevet tilsværtning såvel som dødstrusler, vil på mødet give en situationsrapport fra vores naboland og fortælle om sine oplevelser fra den norske indvandrerdebat

Tilmelding nødvendig:Dato: 1. februar 2016
Tid: kl. 17:00 – 19:00
Sted: CEPOS, Landgreven 3, 1301 København K.
Entré: Medlemmer af TFS: 50,00 kr./ alle andre 75,00 kr.
Trykkefrihedsselskabet   Facebook

Svensk flygtningepolitik granskes af forfatningsudvalg

Alle i fyrre år undtagen SD, er naturligvis lige skyldige. Jeg havde gerne set at man ventede med dette indtil blodige etnisk religiøse stridigheder er brudt ud. Det taler til svenskernes fordel, at de har udholdt årtier med mord, hundredetusinder voldtægter og voldstilfælde uden at gå til modangreb på deres plageånder. Den fredsommelighed vil naturligvis ikke vare ved. Krudttønden er stillet til rette, den vil eksplodere. Sergels Torg i nat er en helt ubetydelig forsmag. Venstreorienterede “forskere” behøver ikke bekymre sig om den, de skal frygte den umiddelbare fremtid, og den er helt politikernes ansvar, da den er gennemført hen over hovedet på befolkningen.

Det kan kun gå galt, spørgsmålet er blot hvornår. Det bliver meget mere ubehageligt at være Reinfeldt eller Løfven, end det er i dag, og det bliver det ret snart. Alle dem, der “skammer sig over Danmark,” er overhovedet ikke klar over, hvad Folketingsflertallet uden større succes forsøger at skåne dem for. De er slet ikke klar over, hvordan de forråder deres egne efterkommere. Lad dem ikke lykkes! Det er nu, der skal lukkes helt. Ikke om tre-fire år, når løbet er kørt. Som i Sverige. I januar 2016 er der kommet 35 gange flere ind i EU end i januar 2015. EU har abdikeret .Nu haster det for de nationale regeringer.

Først meldte det konservative svenske parti Moderaterna den svenske statsminister, Stefan Löfven fra Socialdemokraterne, til Riksdagens forfatningsudvalg (KU), fordi han efter Moderaternas mening har håndteret flygtningekrisen meget ringe.Det betyder, at udvalget skal gennemgå regeringens håndtering af flygtningeproblemerne.

Socialdemokraterne lod sig imidlertid ikke gå på af denne anmeldelse, for partiet gik fredag til KU og bad udvalget om at gennemgå den forrige regerings optræden i flygtningepolitikken. Berlingske

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lucifer451
Lucifer451
8 years ago

“I januar 2016 er der kommet 35 gange flere ind i EU end i januar 2015.”

Og ettersom det kom visstnok over en million totalt i fjor, sikter vi altså mot 35 millioner i år.

Tiden er vel moden for å bestille en enveisbillett ut av dette kontinentet.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Svensk flygtningepolitik granskes af forfatningsudvalg

Hmmm, kan någon här kanske gissa VEM som kommer att sitta i detta
“forfatningsudvalg” / konstitutionsutskott (?) ? 😉

De samma politiker från de samma partierna, som har ställt till
med att skapa dessa mycket otäcka problemerna decenium
efter decenium …

Dylsectic
Dylsectic
8 years ago

Det har liten eller ingen hensikt å la politikere granske hverandre. De fortsetter det politiske spillet mens landet de er satt til å lede går under.

ollipolli_2
ollipolli_2
8 years ago

I Sverige har vi som tradition att icke kritisera våra politiker, ehuru de lever i en bubbla som saknar internet.

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  ollipolli_2

Jodå, de har Twitter, där de kan dunka varandra i Ryggen och slänga putslustigheter på “rasister” i 140 tecken.

spirild
spirild
8 years ago

6. februar er Folkene i alle de europeiske land invitert til et stor Folkemønstring for å vise at det er Folket som har bestemmelsesretten! Det gjelder våre samfunn, vår kultur, vårt land. De som ikke har anleding til å delta i marsjen oppfordrer, Jeg, spirild, til at vi gjør det slik: Heis Flagget! :)) Le 6 février 2016 entrera aussi dans l’Histoire parce que, pour la première fois dans toute l’Europe, du Danemark à l’Angleterre, l’Allemagne, la Hollande, la France, l’Espagne, nous serons unis derrière une grande bannière commune. Sauver notre (contrat social?), sauver notre pays et sauver notre futur,… Read more »

Pluto
Pluto
8 years ago
Reply to  spirild

Takk, Spirild! Og ja; vi heiser våre Nasjonale Flagg og holder den Patriotiske Fanen høyt; samt at Vi; Folket, hever Frihetens Banner for at sikre vår egen framtid! Etter at EU-monstret og deres servile dilettanter av en såkalt «politikerelite» åpnet Global-helvetes porter i terrorens år 2015, så er et nytt kapittel åpnet vedrørende det natur- og livsfiendtlige multikulturalistiske utopi-prosjekt som det vestlige nomenklaturiat bevisstløst sverger til, og, som disse pk-potentater diktatorisk har tvangs-innrullert det europeiske folk innunder. Men noe er i ferd med å skje! Folkemakten er i bevegelse… – Og dette kapitale gode for vår framtid er at Folket… Read more »

spirild
spirild
8 years ago
Reply to  Pluto

Bonjour og merci, mon cher ami.)) Her kommer siste nytt jeg fikk snappet opp fra fransk kilder, rettere sagt TVLiberte. https://www.youtube.com/watch?v=cBGpsU9UtNg&feature=youtu.be&t=477 Fra 6.00 til 9.05 Godt mulig det er kjent fra før, men la oss ta det en gang til :)) HVEM FINANSIERER MIGRANTENE, FOLKEVANDRINGEN? NoBorders, hvem er de og hvordan opererer de? NoBorders er en VOLDELIG aktivistgruppe med base (nå) (Det startet i Tyskland i 1999) i England. Deres medlemsgruppe består for det meste av middelklassebarn der foreldrene har høyere utdannelse. Tross sitt antikapitalistiske image og deres anarkostil (anarkist-kommunister) har de mye penger til disposisjon. Deres våpen for frie… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago
Reply to  spirild

Utenfor tema (for fransktalende) Her referanse til en fransk dokumentar om “revolusjonen i Ukraina (Maidan)” og til debatt rundt dokumentaren, som sendes mandag kveld 1. februar.

http://www.les-crises.fr/paul-moreira-repond-aux-critiques-sur-son-film-sur-la-revolution-ukrainienne/

Tips: en av frankrikes beste alternative nettsider:
http://www.les-crises.fr/

mjolly
mjolly
8 years ago

Den eneste i det norske Storting som fortjener plassen og gikk inn for asylstopp lenge før asylkrisen i høst da de kom 30 000 asylsøkere som skapte kaos i hele landet.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x