1
feb
Seneste opdatering: 2/2-16 kl. 1526
48 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Van Gogh 2.11.2014, I 198

Fjordman tar till orda om Breiviks massmord och den europeiska så kallade utvecklingen

“Ironien i de mange nazianklagerne mot meg er at ekte nynazister vanligvis misliker meg. Det er delvis fordi jeg har vaert konsekvent pro-israelisk.”

“Hundretusender av mennesker fra India til Australia har lest mine essayer uden å skade en spurv på grunn av det.” (Citaten från Peder Jensens bok)

Peder Jensen: Vitne til vanvidd (Free Speech Libraby)

Behöver jag påminna om massakern i Oslo och på Utöya 2011? Behöver jag skriva gärningsmannens namn? Vem har för ett ögonblick glömt bort Anders Behring Breivik? Här i Sverige har vi kanske glömt bort ett av hans offer som inte dödades. Han heter Peder Jensen. Han har livet och hälsan i behåll men han är ändå ett offer för massmördaren och terroristen Breivik. Hur hänger det samman?

Jag har läst Peder Jensens bok Vitne til Vanvidd. Den är skriven på norskt bokmål och alltså mycket lätt för en svensk att läsa. Vad är det för vansinne Jensen bevittnat? Och varför tycker han att han bör tala om det? Jag ska återkomma till frågorna i form av försök till svar, men först vill jag berätta vad det är för en bok han skrivit.

Jensens bok är en mycket personlig skildring av vad som hände i Norge den 22 juli 2011. Det är alltså mer än fyra år sedan regeringskvarteret utsattes för en mycket stor bombexplosion och ett socialdemokratiskt ungdomsläger på Utöya fick besök av en kall och dåraktig terrorist som gick runt och avrättade unga människor på ön, liksom han dödade några vuxna som var där som ledare och vakter.

Terrorattentaten den 22 juli 2011 drog med sig oändligt mycket olycka för enskilda människor, för familjer, organisationer – ja, för ett helt samhälle. Jag har svårt att se hur Norge skulle kunna få en ”normal” anda av medborgarskap och civilsamhälle under de kommande närliggande åren. Allting präglas förstås av Breiviks massaker och bombdåd. Och det är i den kontexten vi måste läsa Peder Jensen. Han fick gå i exil efter händelserna. Han hade försökt uppvakta polisen och visa att han ingenting hade med Breivik att göra. Han gjorde det trots att han inte begått något brott. Han utsattes för en husrannsakan som förmodligen stred mot lagen. Men utvecklingen tvingade honom att lämna fosterlandet. I Köpenhamn fick han hjälp och kunde hålla sig undan norska medier och andra som ville skada honom. Norge surrade av konspirationer, hans liv kunde vara i fara.

Vem är denne man med ett så vanligt namn? Han arbetade med autistiska barn. Han är född på 1970-talet. Han är jämngammal med mina äldsta barn. Jag har mött honom en gång, helt kort och han gav genast intryckert av lågmäld och vänlig ung man.

Jensen har intressen som kan hänföras till Mellanöstern. Han har studerat på universitet i Kairo. Han har arbetat med en fredsövervakande styrka, TIPH (Temporary International Presence in Hebron) åren 2002 och 2003 i Hebron på Västbanken. Men han har också ett specialintresse inom ramen för detta: islam, islamism och vad massinvandringen från denna del av världen har för inverkan på våra skandinaviska samhällen. Det är legitima intressen. Jag delar dem. Jag skriver om dem. Det gör alltså också Jensen. Men han har under många år använt sig av den vackert norska pseudonymen Fjordman. Och det var som Fjordman han blev känd. Eller ska jag säga ökänd? Norska medier och den norska politiska klassen bestämde sig nämligen för att Fjordman var den ”andliga fadern” bakom massakern! De bestämde sig för att Peder Jensens essäer skulle ha utlöst dårskapen! Jensens ord i sakfrågor skulle vara orsaken till att en uppenbart sjuk man bestämmer sig för att döda så många som möjligt, norrmän eller ej, för att de på ett eller annat sätt var socialdemokrater och därmed skyldiga till mångkultureländet.

Varför blev det så? Breivik hade utförligt citerat Fjordmans texter i sitt så kallade manifest, den extremt långa text som han skickade ut till medier och enskilda i samband med massmorden. Vad fanns det i dessa citat och vilka citerade han vid sidan av Fjordman, och hur såg argumenten ut?

Peder Jensen hade ett relativt omfattande författarskap bakom sig före 2011. Han skrev mest på engelska, publicerade sig i nättidskrifter som Gates of Vienna (hans texter finns samlade på nätet: The Fjordman Files). Numera finns han nyskrivna texter också att läsa på danska Snaphanen.dk

Hans texter var – och är det också idag – stramt hållna. Han argumenterar i sakfrågor. Mycket sällan – eller aldrig – rörs det upp något känslodamm efter honom. När han argumenterar hänvisar han oftast till källor. Det är något med hans skrivande som har en akademisk ton. Han kan tala i ämnen som han faktiskt vet någonting om. När han skriver om islam och islamism är det inga skott från höften utan tvärtom väl genomtänkta texter som är förankrade i fakta. Det ser vi inte så ofta.

Miljön han verkar i är förstås islamkritisk och anti-jihadistisk. Det betyder inte att han betalat medlemsavgift till en internationell konspiratorisk organisation. Rakt tvärtom. Den internationella tendens som kallas counter-jihad är i själva verket ett antal individer som oberoende av varandra verkar i samma riktning. De kan vara politiker som Wilders i Holland. De kan vara fria intellektuella som Daniel Pipes och Ayyan Hirsi Ali i USA. De kan vara aktivister och agitarorer som Tommy Robinson i England eller föreläsningsorganisatörer som Katrine Winkel Holm eller Helle Merete Brix i Danmark. Det som förenar dem är att de förespråkar yttrande- och tryckfrihet som våra länders kvaliteter gentemot en totalitär religion och politik som ryms inom islam. Är det någon som invänder mot sådana självklarheter? Jag gör det inte. Men just detta hävdade och hävdar Peder Jensen i sitt författarskap. Och den självklara frågan uppstår: Varför skulle detta hänga samman med en massmördare och dåre bara för att han citerat från det? För att besvara den frågan måste vi nog kika på vem Breivik citerade från och fråga oss huruvida citaten kan anses vara inspirationskällor till ett norskt massmord. Vilka var då dessa citat?

Steven Emersons Investigative Project on Terrorism analyserade 1.600 namn i Breviks så kallade manifest. Där återfinns bland andra Marx, Adorno, Gramsci, Tony Blair, Barack Obama, Osama bin Ladin, Arafat, Jesus, Martell, Hitler, Churchill, Thomas Jefferson, Napoleon, Sitting Bull, Aristoteles, Shakespeare, Platon, Orwell, Freud och Salman Rushdie. De vanligaste är Jesus (63 ggr), Hitler (50 ggr) och Muhammed (36 ggr). Men på tredje plats, efter Jesus, kom Fjordman med 63 träffar.

Nå, i sådana mängder citat och personhänvisningar förvånas man över att just Fjordman utsågs till statens fiende nummer ett. Är det antalet citat som avgjorde saken? Naturligtvis inte. Fjordmans position bestämdes av innehållet i de texter som massmördaren snott. Breiviks manifest är ju ingen intellektuellt redbar text utan ett hopkok av tusentals olika texter som han klippt och klistat utifrån eget gottfinnande. Det är också en av många anledningar till att det gör ett nästan tragikomiskt intryck. Hade det inte varit för alla dödsoffren kunde man skrattande ha ignorerat det.

Peder Jensen analyserar nu inte bara Breivik som massmördare och galning. Han närläser mycket av den smörja som skrivits om honom i norsk och internationella press, men viktigast av allt tror jag att bokens avslutande tredjedel är, där han istället tittar på den politiska, sociala och kulturella förändringen av Europa och västvärlden i stort. Vad har islam och islamism inneburit för oss med massinvandringen från muslimska länder? Hur har vi lyckats stå emot den totalitära kravmaskinen? Har vi alls lyckats? Hur ser de demografiska hoten ut?

Peder Jensen bok är inte en angelägenhet för några få mer eller mindre indragna personer i skuggan av Breiviks massmord och så kallade manifest. Istället menar jag att den är en angelägenhet för alla som vill förstå vad som sker i små, sårade nationer som utifrån omfattande terroristbrott försöker finna vägar framåt. Återvändsgränderna är vi väl bekanta med. Hela hösten 2015, nyåret och januari 2016 pekar i riktning mot både oroligheter och våldsamma sammandrabbningar. Motsättningarna skärps dag för dag, inte minst här i Sverige. Det vi hittills sett av våldsamma upplopp och mord måste vi nöja oss med att betrakta som en inledning till något långt värre.

Mycket har skett i Europa sedan Breiviks förbrytelser. Kan vi gemensamt finna strategier för att stå emot? Det ter sig föga troligt eftersom det mesta som gjorts i norra Europa sedan den akuta krisen inleddes har varit felsteg, desperation och populism utan långsiktighet och nödvändiga analyser. Själv är jag stor pessimist men läser med stigande intresse Jensens balanserade och välskrivna bok just för att den sätter fingret på vad som pågår. Och det är väldigt logiskt att boken slutar med att koppla samman vansinnet med den så kallade utvecklingen.

****************

Se også  En flygtning krydsede mit spor.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
48 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] inspirerat Breivik till massmord. På bloggen Vitne til vanvidd finns recensioner men Document.no, Thomas Nydahls och Julia Caesar är särskilt […]

trackback

[…] Thomas Nydahl anmeldte min bok på nettsiden Snaphanen.dk. En annen svensk skribent, Julia Caesar, skrev en inngående og positiv kommentar på Snaphanen. […]

Lenn
Lenn
6 years ago

OT: tysk idiot-borgmester får verbale hug! Ha! Det er sørme ufatteligt, hvad det er, der lige sker for Europa! – se video af borgermøde Tyskland! Kunne det samme ske i Danmark? Næppe. Her er folk hjernevaskede. http://shoebat.com/2016/02/01/get-the-hell-out-of-here-german-grandfather-furious-at-mayor-after-he-blames-his-ten-year-old-granddaughter-for-provoking-the-refugees/

GHjo
GHjo
6 years ago

Angående Fjordmann/Peder Jensens fremragende forfatterskap,viser det at ordet om at “Det er ingenting som kan skape et slikt raseri,som -sannheten-” har sin fulle berettigelse.

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  GHjo

Har nettopp lest ” Vitne til vanvidd” av Peder Jensen “Fjordman”. Strålende. Anbefales.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
6 years ago
Reply to  Marit

Jeg også nå, Marit. Men jeg begynner igjen med en gang å lese på nytt med påfølgende notater. Og gule postit-lapper spredd rundt om kring i boken 🙂

Marit
Marit
6 years ago

Nå ble jeg glad. Flott ! 🙂

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
6 years ago
Reply to  Marit

Det var godt å høre…eh, lese. – – Har av erfaring funnet ut at å bare lese ei bok med så mye god informasjon uten notater er nesten bortkastet lesning. Og dette med postit-lapper med små notiser er meget vel å foretrekke, slik at jeg kan finne tilbake noe jeg ikke kan huske ordrett. – Har “brent” meg på dette noen ganger i diskusjoner og debatter både på arbeid/hjemme og på nett at jeg ikke kan huske helt hva og hvor ting jeg har lest står. Og ønsker heller ikke å bli tatt i løgn bevist eller ubevist. – Akkurat… Read more »

Marit
Marit
6 years ago

Hei Kenneth !
Vi kan vel alle stå på, etter evne, hver på vår kant, uansett tid og sted ? 🙂
Spesielt for deg som har “ei minstejente” som du sikkert ikke ønsker skal måtte vokse opp i et islamisert samfunn ?
Jeg VIL ikke ta fra deg motet. Men det ER alvorlig.
Vi som levde i et fritt samfunn, er veldig bekymret for etterkommerne våre.
Ta godt vare på dine. 🙂

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
6 years ago
Reply to  Marit

Tusen hjertelig takk, Marit. Dette du skriver her styrket mitt hjerte meget godt. Og ja, det skal ikke stå på kampviljen her i gården. Skal gjøre hva som er i min makt og lokalt i min kommune. For jeg ser viktigheten i å begynne lokalt. Det er der jeg bor. Og det er der man kjenner sine best. – Det at jeg bor med min famile så langt ut på landsbygden som jeg gjør. Blir virkeligheten som det er i byer rundt om i Norge og utlandet/Europa ikke så nært. MEN jeg vet at disse muslimske krafserne og tafserne sprer… Read more »

Thomas Nydahl
6 years ago

Två klargöranden bara med anledning av min artikel om boken. Jag skriver att Fjordman kommer på tredje plats i studien om de vanligaste hänvisningarna i Breiviks så kallade manifest. Det blev onödigt oklart, så här borde det stå:

De vanligaste är Bat Ye´or (71 träffar), Fjordman (63) Jesus (63 ggr), Robert Spencer (54), Karl Martell (53), Anwar Shaaban (48), Hitler (50 ggr) och Muhammed (36 ggr).

””

De tre sista raderna som avslutar min text är skrivna av Steen, det var alltså hemma hos honom Peder Jensen bodde.

Bästa hälsningar, Thomas Nydahl

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Stor takk til Steen, som huset vår kjære flyktning Fjordman !

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Thomas Nydahl …Steven Emersons Investigative Project on Terrorism analyserade 1.600 namn i Breviks så kallade manifest. Där återfinns bland andra Marx, Adorno, Gramsci, Tony Blair, Barack Obama, Osama bin Ladin, Arafat, Jesus, Martell, Hitler, Churchill, Thomas Jefferson, Napoleon, Sitting Bull, Aristoteles, Shakespeare, Platon, Orwell, Freud och Salman Rushdie. De vanligaste är Jesus (63 ggr), Hitler (50 ggr) och Muhammed (36 ggr). Men på tredje plats, efter Jesus, kom Fjordman med 63 träffar… Enten er det lige mange gange Jesus og Fjordman citeres, eller en af tingene har galt antal, for 63 nævnt to gange er ens, og Fjordman kan da… Read more »

Thomas Nydahl
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Peter, det har du alldeles rätt i, därför gjorde jag korrigeringen. “Tredje plats” är alltså bara ett faktum i uppräkningen, så Jesus och Fjordman hade samma antal (63). Jag är ledsen att jag rörde till det men får skylla på att jag ligger sjuk med feber. Det korrekta är alltså det jag skriver i mitt klargörande ovan.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

God bedring!

achantus
achantus
6 years ago

Hvorfor kan ikke venstresiden forstå Islam? Anbefaler Daniel Greenfields essay på frontpagemag.
http://www.frontpagemag.com/fpm/261674/why-left-cant-understand-islam-daniel-greenfield

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  achantus

…Hvor skulle de ellers få sitt fremtidige stemmekveg ifra,… så forstå i denne sammenhengen betyr ingenting.
Makta derimot Alt.

achantus
achantus
6 years ago
Reply to  achantus

Fra et annet godt essay på Frontpagemag: The Hypnotic Dance of Death av Alexander Mostrovoy. “…the culture of postmodernism has managed to do what couldn’t be achieved even by the Communist propaganda machine. It has degraded the instinct of self-preservation, a natural reaction embedded in humans on a genetic level, the ability to feel compassion and protect a victim – a woman, a girl, a child. An abstract ideology has suppressed the mind and senses. I left the USSR as a hater of Soviet totalitarianism. Now I realize that the cultural totalitarianism of political correctness has turned out to be… Read more »

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
6 years ago
Reply to  achantus

Oversatte dette du skrev, achantus, for min rumenske kone. Og hun kunne fortelle at det var slik i Romania også under Nicolae Ceaușescu sitt regime. Men å le av autoriteter, fortelle vitser ol var ikke smart. For han hadde over 700 000 scuritate folk og informanter som sa i fra om den minste ting. Og disse informantene visste nesten ingen hvem var. Det kunne godt være en i familien. Hun forteller også at det selvfølgelig verserte endel vitser om Nicolae og Elena. Men de ble bare fortalt i “kjellere og på loft.”Dette var nok litt of topic. Men jeg er… Read more »

jasminum
jasminum
6 years ago

Intressant hva din fru forteller; totalitært regime, terroriserende sådant.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
6 years ago
Reply to  jasminum

Yepp. Og jeg tenker det også er slik i miljøene til islam. Det tar ikke lange tiden for en informant å sende en varsel-sms til flere. Noe jeg har litt kjennskap til.
PS: min svigerfar var murer og arbeidet på det store palasset i Buchuresti i sin tid. Der forsvant det mange arbeidere. For ingen skulle kjenne til de hemmelige rommene som ble oppført. Svigerfar ble sendt hjem i tide fordi han ble syk.

achantus
achantus
6 years ago

Tror forholdene i Romania faktisk var verre enn i Russland. Godt beskrevet i for eksempel Ileana Johnson Paugh: Echoes of Communism.

invernes
invernes
6 years ago

Fjordman ble ofret som folkefiende av AP, så folket skulle glemme at AP hadde rasert politiet forsvaret og sikkerheten i Norge, tragedien hadde vert minimal om alle disse organer hadde fått de økonomiske resurser de hadde trengt, CIA uttalte at med deres resurser ville gjerningsmann vert uskadeliggjort etter 5 min , i Norge brukte politiet nesten 2 timer, en lekk gummibåt et ødelagt politihelikopter og masse rot av et håpløst politi gjorde at gjerningsmannen kunne herje fritt på øya, den homoseksuelle AP lederen stakk av med den eneste panserbåten som var skuddsikker, han svek alle ungdommene på øya og stakk… Read more »

achantus
achantus
6 years ago
Reply to  invernes

Vanskelig å glemme synet av den overfylte lille båten med politi. Jeg vet ikke om det var en komisk tragedie eller en tragisk komedie. Patetisk var det uansett. Regner med at “helten fra Utøya” er garantert en glitrende politisk karriere. Forøvrig er det ikke første gang AP ofrer mennesker. Behandlingen av krigsseilerne står for meg som et av de skammeligste kapitler i landets og APs historie.

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  achantus

Tiltredes 🙂

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  achantus

Ja, du har helt rett.
Hverken krigsseilerne eller Krigsbarna har fått sin erstatning eller oppreisning som de har rett til..ikke mange av de igjen, men deres pårørende kunne ha fått oppreisning på deres vegne.
I dag foreligger det så mye facts om hvordan uskyldige småunger ble behandlet under Ap Gerhardsen regjeringen, som ikke lar seg avvise…moralsk eller etisk.. krigsbarna.no Google…
Flere har prøvd sivilt søksmål, men retten har måttet avvise det pga foreldelse som AP regjeringen har sørget for…bevis og rettens medhold har dessverre ikke vært nok.
Ap regjeringer holder sammen…disse landsforrædere…Da og nå.

achantus
achantus
6 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, slik er det. Det kan aldri bli noen forandring så lenge hele administrasjonen og maktapparatet forøvrig er nesten totalt AP-kontrollert. Da hjelper det egentlig lite hvilket parti som styrer for øyeblikket. Det er de som mener at 1945 egentlig var et slags statskupp av AP. Sikkert ikke langt unna sannheten, uten at jeg skal påstå jeg kjenner så godt til omstendighetene rundt det.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  achantus

…hele administrasjon og maktapparatet for øvrig er nesten totalt AP-kontrollert…
Helt korrekt…alla off kontorer/etater/skoler mm er igjennomsyret av de PK, som trekker i trådene..bestemmer.

ansoen
ansoen
6 years ago
Reply to  sussebassa

Du må heller ikke glemme den Stasi lignende overvåking iscenesatt av AP etter siste krig der hundretalls mennesker fikk lide pga yrkesforbud og “vi vet best” syken. Alt med dekke av den kalde krigen. Ettervirkningen sitter fortsatt tydeligvis i ryggmargen til mange mennesker fortsatt ved at de ikke tør opponere mot AP hegemoniet med enerett på “sannheten”!

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  achantus

Om du sikter til AUF lederen så er han nå i privat virksomhet. Har neppe noen politisk karriere som utsikt. Jeg tror Ap sakte og sikkert blir utdatert. De nåværende lederne, deres adferd i flere 10-år er eksempler som taler for det.. gjennomskuet i all deres pk-virksomhet. DET går ikke lenger. At vi har en leder som bare lengter etter en fredelig stilling i det internasjonale farvann, og en muslimsk nestleder som ikke en gang kunne komme opp med, som kulturminister (utnevnt av Jens Stoltenberg & Co) hva norsk kultur sto for … er eksempler på det. Der finnes mangt… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invernes

Ja, slik var det…
Husker at etter denne hendelsen ble ytringsfriheten, det lille vi hadde betydelig innskrenket….betydelig.
bla en disksit i Aftenposten ble promte nedlagt, og forklaring fikk vi som diskuterte der selvsagt ikke utover bla bla..

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  sussebassa

Ja den eneste som lot folk få kommentere i kommende mnd ` er var Elin Ørjasæter, hun holdt hodet kaldt.

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  invernes

“den homoseksuelle AP lederen stakk av med den eneste panserbåten som var skuddsikker, han svek alle ungdommene på øya og stakk av med båten, lokalbefolkningen i området reddet de overlevende ungdommene.”

Detta var ny information för mig. Stämmer det verkligen?

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  Skåning

Ja dette stemmer ! man kan bare snakke med lokalbefolkningen i området, så får man sannheten, den norske presse er lik den svenske, de lyver og skjuler sannheten.

Rune Hansen
Rune Hansen
6 years ago
Reply to  Skåning

Det var også nyt for mig, men her er mere info om AUF-formand Eskil Pedersen:
https://giabo.wordpress.com/2012/09/05/anmodning-om-tiltale-mot-og-straff-av-eskil-pedersen/

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Skåning

Ja, det hele var – det kan knapt beskrives… vi som satt fastlimt ved TV-skjermen var lamslått. Der må finnes mye stoff å google på. “Utøya” bla.

Siri Kleiven
Siri Kleiven
6 years ago
Reply to  jasminum

Har du klippet der Jensemann kommer på tv og sier: Slapp av folkens, jeg er trygg?

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Siri Kleiven

Nei, skulle gjerne sett det. Det er jo som idag; da man klandres for å føle frykt, dempe det ned til uro gjør de ikke, nei det skal hete FRYKT, jeg kjøper den – det er jo fryktelig hva som skjer med denne tsunamiliknende innvandringen, Altså frykt, og det gis klar beskjed fra Ap-representanter om at det ikke er legitimt, underforstått skal vi ikke ytre oss om bekymringer for hverken dagen idag og heller ikke framtidens samfunn for våre etterkommere.

Er det noe som heter noldiser, så er det slike tosker som kommer med floskler, her repr. ved ja, Ap.

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  jasminum

“Frykt og bekymring”, hva er det ? Vi har da bare noen “utfordringer” ?

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Skåning

HELT korrekt! Lokalbefolkningen og ferierende turister dro i sine båter og plukket opp ungdom som svømte for livet, mange av dem med skuddskader.

LarsEven
LarsEven
6 years ago
Reply to  Skåning

Ja det stemmer. “M/S Thorbjørn” heter båten, og den er bygd i Oskarshamn i 1948. Det er et tidligere svensk landgangsfartøy av typen L-50, og den var bygd for å tåle militær ammunisjon av vanlig kaliber så som 7,62 Nato og lignende, men ikke f.eks tyngre mitraljøse-skyts. I det minste kapteinen på M/S Thorbjørn må ha vært fullt klar over at de ville være godt beskyttet mot kuler fra drapsmannen dersom de holdt hodene under ripa, men antagelig valgte han å høre på den paniske og feige AP-lederen istedet som ville flykte. Istedet for flykte kunne de bare holdt seg… Read more »

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  invernes

At AUF-lederen ikke strakk til når det virkelig gjaldt medfører riktighet. Det er også sant at han er homoseksuell. Det første er fastslått. Om noen rådet ham til å dra, så har han nok i ettertid hatt det grusomt vanskelig. At alle homoseksuelle er feige og ikke strekker til er vi nok begge enige om ikke kan være en sannhet. Spørsmålet som kan stilles er om det var lemmet ell. hjernevirksomheten som sviktet i en hva mot gjelder nifs situasjon. Grusomt det hele, og vi skal aldri glemme infernoet barn/unge ble utsatt for av en regjering og sikkerhetsstatus av skandaløs… Read more »

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  jasminum

Mani Hussaini var først flyktning i Sverige, før han kom til Norge. Gudene vet hvorfor Sverige ikke var et bra nok land å bo i.

achantus
achantus
6 years ago

“Motsättningarna skärps dag för dag, inte minst här i Sverige. Det vi hittills sett av våldsamma upplopp och mord måste vi nöja oss med att betrakta som en inledning till något långt värre.” Peter Hammonds bok Slavery, terrorism and Islam: The historical roots and contemporary threats beskriver det kommende hendelssesforløpet utfra den muslimske andelen av samfunnet til enhver tid. “As long as the Muslim population remains around 1% of any given country they will be regarded as a peace-loving minority and not as a threat to anyone. In fact, they may be featured in articles and films, stereotyped for their… Read more »

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  achantus

Skremmende !

achantus
achantus
6 years ago
Reply to  Marit

Javisst er det det. Om man ikke blir skremt, må man ha koblet ut alle evolusjonære mekanismer.

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  achantus

Og når vi vet hvor detaljregulert en muslims liv er, så er der liten grunn til å bortforklare slikt som dette. De følger nok opp, gruppedynamikken vi se til det.

48
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x