2
feb
Seneste opdatering: 3/2-16 kl. 0501
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muslims in UK top 3 million for first time

Islam i England fordobles hvert 10. år. Hvad vi ser her, er vore børns krig som ung, og noget siger mig vi ikke ser faren, før det er for sent.

England is home to more than three million Muslims for the first time ever, new figures show. The number in the country has doubled in just over a decade as a result of soaring immigration and high birth rates.

Half of those following Islam in England and Wales were born abroad while more are under ten years old than in any other age group, indicating their numbers will grow still further in generations to come.The three million milestone – representing one in 20 people across the country – will reignite debate about the changing face of Britain amid growing calls for all Muslims to integrate into society.

In some parts of London, close to half the population are now Muslims, according to detailed analysis by the Office for National Statistics obtained by The Mail on Sunday. On current trends they will be the majority in those areas within a decade. Muslims in UK top 3 million for first time… with over 50% born outside Britain: Number in country doubles in a decade as immigration and birth rates soar

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Selvfølgelig ser “vi” ikke faren, når vi er så sløve og upræcise i vores beskrivelse af den. Vi skal skrive, hvor mange procent muslimer udgør af de fertile årgange, og hvad deres fertilitetsrate er. Det er de relevante tal, og dem, folk forhåbentlig kan forstå. Hvornår de er “et demokratisk flertal” er ligegyldigt. Det handler om, hvornår der er et flertal af handlekraftige og beslutsomme muslimske mænd i et samfund, der ikke har tålmodighed til at interessere sig for, hvad vantro oldinge stemmer om bag deres små forhæng. Den problemstilling er ikke for svær at rumme for de fleste, vil… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg huskede at have læst noget om procenter og muhammedanere; hvornår bliver det seriøst farligt? Faren, uroen og kriminalitet, for ikke at tale om terrortruslen, vokser jo proportionalt med hver muslim, et land indfører, og jeg fandt en ældre udgave af en artikel, som jeg mener at have læst en anden version af på FPM for kort tid siden, men jeg kan jo huske forkert: http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=30675 Her siges, at 10 % er skelsættende for et land, men jeg er ikke enig i skribentens udlægning af det ‘planlagte’ her: “When Muslims reach 10% of the population, they will increase lawlessness as… Read more »

invernes
invernes
6 years ago

Sverige er allerede i krig men svensker vet det ikke enda , Birro: “Lågfrekvent krig pågår i Sverige”

http://www.friatider.se/birro-l-gfrekvent-krig-p-g-r-i-sverige

latmask
latmask
6 years ago

En god muslim skall vara psykopatisk gentemot kuffarer. Detta behöver inte muslimerna bry sig om, då de inte erkänner psykologi som vetenskap.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Utroligt så brand- og sprængfarlige svenske skoler og gymnasier mv. er blevet gennem de senere år 😉

Elever rystede (skakade) efter eksplosion på svensk gymnasium

http://ekstrabladet.dk/112/elever-rystede-efter-eksplosion-paa-svensk-gymnasium/5934546

Politiet har ikke fundet en årsag til eksplosionen, og ingen personer er kommet noget til, oplyser vagtchef

Af: Ritzau /112

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x