2
feb
Seneste opdatering: 2/2-16 kl. 0335
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A young woman was first harassed by a refugee in the subway of Munich, Germany. After she ignored the guy, he became very aggressive and pushed against the window. When the elderly men told him to stop, the other refugee attacked one of them. Men who wanted to intervene were attacked! Watch this disrespectful behavior…Shocking footage claims to show a group of migrant men ‘attacking two pensioners who stood up for a woman they were harassing on the Munich subway’

Svenske kvinder “i upprop mot rasism”

Jeg har fortvivlet over dem, men man skal huske, de ikke er så forfærdelige, som pressen fremstiller dem. Expressen have en interessant artikel, at de mener det samme som mændene, de er blot mere bange for at stemme på partier, der er svinet til at pressen. De kan ikke lide, at stå på øretævernes holdeplads.

Det er en ærlig sag, at være frygtsom, men ikke alle frygtsomme vil vedblive at være det. Her fremstiller Dagens Nyheter dem som rene dompapper, fordi det passer i avisens kram. Og avisens kram er, at den har støtter en dødssejler i 40 år, og den vil så nødigt indse, at den er i færd med at gå ned i sammenstødet med virkeligheden. Svenske aviser vil tabe slaget. Indse det og lad være med at lave mere larm.

Svenske journalister kæmper a losing battle. I kommer til at tabe endnu mere, end I aner. Slap af. I taber ad Helvede til alligevel. Fis af først som sidst, såkaldte journalister. I får jeres penge fra staten, for at kæmpe en tabt sag. Hvem ville ofre deres liv for en af USA’s krige for demokrati i Mellemøsten? Når finanserne udebliver, skriver I ikke mere. Giv mig en ærlig luder.

I har i 40 år arbejdet for ødelæggelsen af jeres land, og mon ikke den umiddelbare fremtids frihedskæmpere vil sige om jer, som den danske frihedskæmper Gunnar Dyrberg sagde: “Vi skød ikke nær nok  af landsforrædderne.”. Tyg på den, DN. Tiderne er allerede skiftet, lad være med at fjolse jer og kæmpe en kamp, der er tabt i går. Én af grundende til, at det vil gå skrækkeligt galt i Sverige er, at pressen har undertrykt enhver advarsel i årtier. Nu er det ved at være pay-back time.

Danskere ved ikke, i hvilken grad det svenske demokrati har været dispenseret af disse “journalister,” men jeg gør. Svensson måtte af med sit land som et diktat, ingen brød sig om, hvad han mente. Sverige er overhovedet ikke noget demokrati. Svenske journalister lever stadig som om, nettet ikke var opfundet. De er lakajer for en svunden tid, og gidsler for den nærmeste fremtid, og de støtter den æfmægtige fortid, fordi de ikke tør andet.

De vil altså miste deres land uanset et aktuelt  flertal ikke ønsker det, hvad enten det nu tager ti eller tredive år.  Andre kræfter vil tage over, det står i kortene i dag.

Nu reagerar kvinnor på beskrivningen från högerextrema grupper att de skulle behöva skyddas av dessa. ”Det är ER jag är rädd för”, skriver en av initiativtagarna.

Hashtaggen #inteerkvinna trendar på sociala medier. Uppropet sprids som en löpeld efter att hundratals kvinnor lagt ut bilder på sig själva, och skrivit twitterinlägg, i protest mot att fredagens planerade huliganattack på gatubarn i Stockholm försvaras med att syftet var att ”skydda våra kvinnor”.

”Min kropp och mina rättigheter ska inte användas för att rättfärdiga rasistiskt hat och våld”, skriver en av kvinnorna.

Det är inte första gången som flyktingkritiska grupper eller partier anser sig kunna föra olika gruppers talan. När Sverigedemokraterna i början av november förra året delade ut flygblad på en Lesbos i ett försök att avskräcka flyktingar från att ta sig vidare till Sverige, då undertecknade partiet bladet med Sweden Democrats, SD-Women och The People of Sweden – Det svenska folket.

I lördags anordnades en invandringskritisk demonstration i Stockholm som kallade sig ”Folkets demonstration”, en demonstration som samlade invandrarkritiker och högerextrema.Men det är fredagens flygblad som har fått ett stort antal kvinnor att ta avstånd ifrån att bli hopbuntade till en grupp som inte själva kan föra sin talan. Tusentals kvinnor i upprop mot rasism

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Motgift med Anna Svensson och Daniel Friberg som gäster.

https://www.youtube.com/watch?v=bEL31Sw-4MQ

Spaceman_Spiff
Spaceman_Spiff
6 years ago

Oh, well… Now they learn… Next time, at least outnumber the germans. Continue business as usual.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Dagens gode grin 😉 Weiwei har trukket sin kunst i protest mod regeringen. Kan vi leve med tabet af hans bambusmand? http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE8410456/weiwei-har-trukket-sin-kunst-i-protest-mod-regeringen-kan-vi-leve-med-tabet-af-hans-bambusmand/ Rune Toftegaard Selsing I protest mod regeringens udlændingepolitik har Ai Weiwei trukket sit kunstværk tilbage fra udstillingen på Aros. Vi kæmper benhårdt med smerten. Ai Weiwei er én af verdens mest indflydelsesrige kunstnere. Dog ikke i hjemlandet Kina, hvor han i det store og hele er ukendt. I Vesten har han derimod status af guru. Derfor kunne Weiwei også forleden trække et par overskrifter, fordi han i protest mod regeringens asylstramninger valgte at trække sit kunstværk tilbage fra… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Er det ikke stuerent at være national? http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8407103/er-det-ikke-stuerent-at-vaere-national/ Kronik 01.02.2016 kl. 06:00 Ole Hyltoft, forfatter, Tisvildeleje At være national og synge med på ”Vi elsker vort land” er ligesom ikke rigtig stuerent. Men folk i almindelighed blæser på, hvad kulturradikalerne ikke finder stuerent. [!!!] De fleste handler efter hvad deres følelser og fornuft tilsiger dem. Det er blevet uanstændigt at holde af sit land. Ja, for mange kulturradikale er det at have nationalfølelse det samme som at være racist, fremmedhader og fascist. Når en kulturradikal lufter sådan en fordom, kommer jeg til at tænke på de stakkels indianere i Nordamerika.… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Ikke engang Robin Hood ville være lige så naiv som Bo Lidegaard og den øvrige venstrefløj http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE8412562/ikke-engang-robin-hood-ville-vaere-lige-saa-naiv-som-bo-lidegaard-og-den-oevrige-venstrefloej/ 02.02.2016 kl. 14:43 21 Mikael Jalving Chefredaktørens fiktive danmarkshistorie er ikke bare ønsketænkning, men funderet i en historisk usandhed. Det går ikke så godt, når Politikens ansvarshavende chefredaktør Bo Lidegaard læner sig op ad andres tekster. Det går ikke stort bedre, når han opfinder sine egne kendsgerninger. Sidstnævnte var læserne vidne til søndag morgen, da chefredaktøren følte sig kaldet til at kommentere flygtningestrømmen og var så sød mene, at de tilrejsende havner i et sort hul, når de kommer til Danmark. Nu er… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Vel skrevet af Jalving.

Der er dog noget jeg ikke helt fatter. Er det virkelig sådan at jeg ikke engang kan se kommentarer, eller er det min computeropsætning, såfremt jeg ikke logger ind via en konto hos Facebook, sådan en som jeg ikke har?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Ja, JP bruger Facebook til deres kommentarer, så det er man nødt til at have
for at kunne se dem og evt. svare på dem.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Tak!

Lawrence
Lawrence
6 years ago
niklasr
niklasr
6 years ago

Om DN påstår att det är “tusentals kvinnor” så är nog sanningen att det är nog runt ett hundratal socialister som skrivit under.

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  niklasr

Precis! Tror inte på att det handlar om “tusentals”.

Lotta
Lotta
6 years ago

Dom här kvinnorna är så fruktansvärt aningslösa så att hälften kunde varit nog. Jag blir bara så trött. I söndags angrep tio/ tjugo st unga maskerade invandrarkillar med batong vanliga resenärer i tunnelbanan. Tåg fick inte stanna och polisen hade automatvapen och det såg ut som en krigszon enligt vittnen. Killarna infångade men släpptes direkt…der verkar vara “barn”” Men media som först skriver om det tar sedan bort sina texter på nätet…tystnaden brer ut sig och denna dramatiska händelse blir en icke- händelse. Kod 291 mörkning? Dessa kaxiga kvinnor är så i händerna på MSM och det narrativet som målas… Read more »

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Lotta

I söndags angrep tio/ tjugo st unga maskerade invandrarkillar med batong vanliga resenärer i tunnelbanan. Tåg fick inte stanna och polisen hade automatvapen och det såg ut som en krigsz……

Det var da vel ikke innvandrarkillar, maskerade med batonger ….. ref. flygblad og aksjon fra svenske maskerade menn…. du vänder på historien (?)…..

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  jasminum

Nej BÅDA händelserna har hänt. Den ena har media skrivit stort om, den om ” medborgardet” som delade ut flygblad. Två dar senare härjar tio till tjugo maskerade i vandrarkillar med batonger i T banan på Odenplan. Polisen hade till och med automatvapen som dom använde och siktade med, så situationen bedömdes tydligen allvarligt. SVT skriver om händelsen men under dagen ändras texten, men det finns skärmdump.
Man har tystat ner händelsen och killarna skickades bara hem efter gripandet. Ansågs de vara “för unga” ?
http://www.friatider.se/bevapnade-invandrare-gick-till-attack-vid-odenplans-tunnelbanestation

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  Lotta

Här kan man se hur SVT ändrat i texten https://www.anony.ws/image/JLGN först skrev dom att det var invandrare med batong, men sen tog dom bort det och skrev bara ungdomar och inget om batonger.

Och chefredaktören på Expressen var så upprörd över att polisen släppte killarna och twittrade om det (frågan är dock om det var för att han ännu trodde att det var “nazister” som låg bakom angreppet?)
Det sorgliga är att nu vet inte folk precis jasminum och hennes plussare att det inte har hänt. På så sätt så styr media hundra procent vår verklighetsbild. Mörka mörka mörka!

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Lotta

Godt, og takk for utfyllende informasjon.

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  jasminum

Vi får hjälpas åt att reda ut sanningen så gott det går 🙂

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  Lotta

Det synes som det er bare “baarn” som for tiden styrer i hele Sveariket. Tragisk !

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  Marit

Ja det är som ett dagis. Jättebebisar som styr och ställer och dikterar villkoren för vuxna människor.

Lenn
Lenn
6 years ago

Mange svenske kvinder er tilsyneladende for dumme til at fortjene, at nogen beskytter dem.

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  Lenn

Tyvärr är det så. Jag har träffat på en sån på nätet…helt otrolig människa!
Men faktum är att de flesta i den diskussionen går emot henne helt och hållet och säger att de alla är tacksamma för att män vill beskydda dem. Det är mest feminiztsocialisterna som hörs i media.

Breidablikk
Breidablikk
6 years ago

Kvinnenes kamp mot “hvite menn” vil måtte ta slutt. Den dagen kommer når skandinaviske kvinner atter beundrer sine egne menn som store, sterke og stridsdyktige, “voldelige” i eminent forstand. – Men det forutsetter selvfølgelig også at skandinaviske menn våkner opp, stålsetter seg, blir menn igjen, og begynner å ligne igjen på de menn man hadde i antikken og hele historien, fram til oppstod “Den syke europeer” som Nietzsche eksempelvis skrev om. – Det er bare å legge vekk manualer på “likestilling” og paroler om antirasisme, og lese Aristotoles: Es ist durch die Gottheit die Natur des Mannes und des Weibes… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  Breidablikk

Sverige kan dårligt betegnes som et kristent og Gudfrygtigt land længere. Det, der til gengæld kendetegner de tre lande, som jeg mener bliver de første til at bukke under, det er et enormt had til jøderne (og et tiltagende had mod kristne). I Sverige hader mange Israel/jøderne, og det er det samme i Frankrig. Jøder opfordres til at flytte permanent fra Frankrig, og de gør det! Hadet mod jøder og kristne er voksende i Europa. Ganske som i islam: “Først sabbatsfolket, dernæst søndagsfolket.” I Gl. Testamente, Jeremias 51:20 står der, at Israel er Guds “(Israel) you are my battle axe… Read more »

Steinadler
6 years ago
Reply to  Lenn

Hverken Sverige, Frankrike eller Tyskland skiller seg spesielt ut i europeiske sammenheng når det gjelder antisemittisme. Les feks rapporten fra det norske Holocaust-senteret som ble publisert i 2012. At man har fått en stadig større befolkningsandel med bakgrunn fra Midt-Østen og Nord-Afrika, og som faktisk i langt større utstrekning preges av direkte jødefiendtlig innstilling er en annen sak. Men ser man på de “innfødte” i flere av de nordvesteuropeiske landene så er faktum snarere at man tildels har latt seg moralistisk presse av ledende jødiske miljøer til å akseptere masseinnvandringen fra disse muslimske landene. Og spesielt gjelder dette selvsagt Tyskland… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
6 years ago
Reply to  Lenn

Jo, men 1000 år med kristendom preger landet fremdeles, iallfall ubevisst. Den svenske hyllest av “olika” mørkhudede folk på jorden må jo forstås ut ifra protestantisk, pietistisk opptatthet av egen, dvs hvit manns synd og skyld. “Selvtukten” som alltid har vært et element av kristen tro er blitt selvstendiggjort som anti-hvit og anti-svensk moralisme. Og folket tar imot denne “moralistiske dommedagspredikenen” som det var sant og rett, Guds ord, Amen! Og folket sier trosbekjennelsen: “Ja, vi gillar olika” – og ikke oss selv, rasistisk-syndige hvite folk! Norge er likedan. Bare i land hvor i århundrer misjonsbevegelsen har vært de største… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

“Andre kræfter vil tage over, det står i kortene i dag.” Korrekt, det er på vej. Velfærdssystemerne bryder sammen. De, der har betalt og betaler til det, får intet for pengene. Gadevolden stiger, politiet er ikke i stand til at løse blot de daglige opgaver, så militær eller paramilitær må sættes ind (herhjemme er det allerede sket ved bevogtningen af den gamle Sjælsmark Kasserne, i Frankrig er der skarpt bevæbnet militær i gaderne.) De såkaldte “retssamfund” bryder sammen, dommerstanden bidrager selv kraftigt dertil med politiske domme, Tilliden til det offentlige og ordensmagten forsvinder, private “vagtværn” oprettes, vigilantes bliver almindelige og… Read more »

Bjørn
Bjørn
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Måske ja, hvis der sker et rigtigt “event”. Ellers lad os finde en mand af mod, mod til at sige fra. Ikke en spytslikker som Søren Pind eller mor Lars.

Søren Pind, som græder ud i offentligheden over den stigende politikerlede og at politikkerne ikke nyder den samme agtelse som tidligere og at leden er uberettiget, for fjernsynsnyderne har ikke det samme overblik som politikkerne, og forstår følgelig ikke, hvor svært det er at være Søren Pind og mor Lars !

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

De kvinder skyder sig selv i foden igen. Nu kommer der endnu mere de skal tage afstand fra senere.
De kæmper en tabersag. Når de ikke længere kan gå i fred nogen steder – hvilket mange jo allerede ikke kan – ender de med at få den kolde skulder og et #inte er men…

Godt gået tøser…

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x