9
feb
Seneste opdatering: 9/2-16 kl. 2205
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Street Interview With a Woman in Hamburg

Sveriges parallelle virkelighet

HANS RUSTAD 09.02.2016 kl. 18.36

Når Dagens Nyheter skal rapportere om de 53 områdene som svensk politi anser som i ulike stadier av no-go-zones, oppstår en merkelig parallell virkelighet. Det finnes en parallell virkelighet der «ute», hvor mennesker lever utenfor svensk lov og hvis loven dukker opp går de til angrep.

Men også DN lever i en parallell virkelighet, for deres journalister ønsker ikke å vite om at det finnes 53 hvite flekker på svenske kartan og de blir stadig større og fler.

I de särskilt utsatta områdena har kriminaliteten gått längre. Rapporten beskriver parallella samhällsstrukturer dit människor vänder sig, i stället för till polisen och rättsväsendet. Ofta finns också religiös extremism och personer reser till krigsområden som Syrien för att delta i striderna.

De flesta områdena finns i och runt storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Men bland de mest utsatta områden finns också Vivalla i Örebro, Araby i Växjö och Skäggetorp i Linköping.

”I de särskilt utsatta områdena kan ett polisingripande leda till våldsamma upplopp med bilbränder och stenkastning som följd”, heter det.

Tegnet på parallelle strukturer:

Rapporten beskriver parallella samhällsstrukturer dit människor vänder sig, i stället för till polisen och rättsväsendet. Ofta finns också religiös extremism och personer reser till krigsområden som Syrien för att delta i striderna.

Det er katastrof for svenska samhället, men DN låtsas som om det er et «problem».

DN: Sverige mest utsatta bostadsområden

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Testare
Testare
6 years ago

Kom tillbaka! Allt är förlåtet. https://www.youtube.com/watch?v=h0hihr1DlQw

Hestehandleren
Hestehandleren
6 years ago

“Islam is not comp….” Selvfølgelig bliver den ældre dame afbrudt under interviewet af 3 perler… Dette er dagens ret i hele Europa efterhånden… Og nu vil Anne Mee fra KK sende brune “agenter” i byen for at registrere “diskriminering” i det københavnske natteliv… Ikke et ord eller undersøgelse af bøssetæskeri og generel knivstikken og “ganster” adfærd fra muslimer i selvsamme natteliv…. Ikke et ord om at vi ikke vil være istand til at sende vores børn på bytur om 10 år i København ect ect… Gud fri mig vel, hvor har den ældre dame indsigt… Som samtlige af vores politikere… Read more »

Coyote
Coyote
6 years ago

Men då måste också de etniska svenskarn själva få bestämma i sina bostadsområden och ha egen polis. Det betyder också att ingen skatt ska betalas till staten eftersom den inte längre klarar av sina primära uppgifter.

latmask
latmask
6 years ago
Reply to  Coyote

De etniska svenskarna skall finansiera det multikulturella paradiset medelst skatter. Det är enda gången vi tillåts existera. I övrigt får vi inte på något vis synas eller höras av, ja helst inte ens finnas.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x