12
feb
Seneste opdatering: 12/2-16 kl. 1802
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hele seminaret er her.

“Mein Jihad” – tysk regeringspropaganda

Vor tids “Mein Kampf”

The Federal political education agency which inherited Nazi-era Joseph Goebbels’s state propaganda machine has released a new video encouraging young Muslim women in Germany to pursue jihad.

Entitled ‘Mein Jihad’, the video opens by translating jihad into German, calling it ‘Anstrengung’, or ‘Kampf’ — literally Mein Kampf, or ‘my struggle‘ — and works to put a positive spin on the global phenomenon of jihad. WATCH – ‘Mein Jihad’: German Govt’s Propaganda Unit Funds Pro-Jihad Infomercial

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
6 years ago

Hjärntvätten i Tyskland har lyckats över förväntan, här är en ung vänstertjej som har våldtagits av “nybyggare” och som ursäktar sig hos dem:

https://www.netzplanet.net/vergewaltigte-linke-jungpolitikerin-entschuldigt-sich-bei-fluechtlingen/

Balder
6 years ago

Douglas Murray säger klart och tydligt på slutet att det inte finns någon lösning på problemet med massinvandringen från främst MENA länder för dem som redan finns här… Men då har han låst sina möjligheter och bakbundit sig själv. Det finns en enkel samt effektiv lösningen som mycket troligen kommer att tillämpas och det är massrepatriering. Detta om vi i väst skall överleva i längden! Det är den enda vettiga lösningen om vi vill undvika inbördeskrig och massiv blodspillan i vår närhet…

Hestehandleren
Hestehandleren
6 years ago

Mein Jihad…. Der tabte jeg lige kæben… Meeeen, på den anden side er det ikke værre end Rushis Roulette på 24syv, når der er fætter/kusine fest i æteren…
Det er morsomt, når nu islam bygger på så fine, filosofiske og menneskelige sameksistens forudsætninger; hvorfor helvede er alle muslimske lande sådan nogle lortehuller på denne jord…? Helt ærlig… Er det ikke lidt sent med denne “sukkerglasur” på lorten… ?

Lawrence
Lawrence
6 years ago
Reply to  Hestehandleren

Apropos glasur på lorten, hvad så med lort på flaget? Den tyske regerings uheldige allegori for den brune flodbølge som er ved at vaske de andre farver af det tyske flag og territorie. De er ikke rykket en millimeter siden 1945, der er bare blevet rykket fortegn for hvem der er de ønskværdige: før 1945 – tyskerne. Efter 1945 – ikke-tyskere. Her en meget god analyse af deres skiden på eget flag:

http://alternative-right.blogspot.com/2016/02/germanys-teleological-flag-of.html
comment image

alexx3211
alexx3211
6 years ago
Reply to  Lawrence

Det interessante ved sådan en plakat er vel også, at den jo er lavet til et publikum. Man ved hvem man taler til, ellers ville man ikke gøre det så åbenlyst. Altså: det er en måde at tale til folk på, som i hvertfald ikke ville gå i Danmark på samme måde. Der er tale om en helt utilsløret foragt for sin befolkning ved at stille tingene op sådan, som det gøres på plakaten. En slags videreførelse af den agitation for skam og selvhad, der foregår i det tyske skolesystem, for at retfærdiggøre endnu et fuldkommen ekstremt eksperiment. Her er… Read more »

Anna Svensson
6 years ago

Jamen, vad fint det är med Jihad, hoppas vi kan få mer av det.
Att de inte skäms att producera en propagandavideo som denna med skattepengar.

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Se også det efterfølgende klip.

Linket er til samme klip som det, du har postet.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x