12
feb
Seneste opdatering: 12/2-16 kl. 1932
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er svensk optimisme og pessimisme. Der er det gamle tungsind, der er bundet til døden, synden, Djævelen og Bergmans film, og så er der det nye, som har ramt befolkningen de sidste tre-fire år. Eliten er stadig optimister. “Vi har det jo bedre end i Afghanistan og Somalia.” Sanandaji: “Der findes stadig faktaresistens, men den er koncentreret i eliten. Regeringen bør tilsætte en uafhængig ekspertkommission og gå af.” Fra samme seminar kan man også se Jan Tullberg.

En kroat fik nok af svensk multikultur

Till er som har följt mig under min korta tid på Twitter. Ni har varit min mentala räddning under min sista tid i Sverige. Twitter blev min ventil och mitt bevis på att jag inte är ensam om min oro. Här är mitt ”final rant”, min förklaring och mitt avsked till Sverige. Ha överseende dock. Jag är inte van vid att skriva. Here we go…..Läs kroatiske Darkos avskedsbrev till Sverige – familjen fick nog av mångkulturen

Och sedan förändrades allting. Sverige började krackelera, förfalla och jag började oroa mig för framtiden. Såg mina så starka föräldrar bli äldre, orka lite mindre och sedan gick de i pension. Blev tvungna att flytta från huset eftersom de inte hade råd att bo kvar på de få slantar som låg i pensionskuvertet.

Sedan blev pappa sjuk i cancer och när väntan på operationen (vården har helt fuckat ur) blev helt absurd… skramlande vi till operation utomlands nu i mars. De kommer hit till Polen efteråt. Förhoppningsvis. Om allt går bra. Jag ska då berätta om mina planer att flytta dem hit permanent.

Er värld kommer snart att rasa ihop. Ni kommer bli tvungna att ta in militären innan 2016 är slut. Och medborgarna kommer vara i TOTAL CHOCK eftersom media hela tiden mörkar.

Nu har jag alltså tagit min familj med mig till ett annat land. Jag har flytt ännu en gång. Som mina föräldrar en gång gjort. Jag har fått en helt ny respekt för mina föräldrar – för det är ett jävligt jobbigt beslut att flytta. Vi gör det för våra barns skull.

Jag känner – och detta är ingen underdrift – ett stort hat mot de ansvariga. Att ge bort Sveriges välfärd till vad? Otacksamma ekonomiska flyktingar? Till brottslingar? Folk som har “flytt” genom hur många säkra länder som helst för att parasitera på vårt system. Som tjatar om sin jävla primitiva grottreligion? Som ger sig på våra värderingar.

Fy fan för de som gjort att jag känner så här just nu. Fy fan för media som underlåtit att granska makten. Som suttit i knäet på politikerna. Ni kommer aldrig få tillbaks medborgarnas förtroende. Fy fan för politikerna som har drivits av sina ideologier istället för folkets väl och ve. Ert FÖRSTA ansvar är medborgarna och landet. Ni prioriterat andra länders medborgare. Ni borde fan hängas. Fy fan för alla ni som har sett… som har vetat… som har förstått… men som låtit er tystnad vinna. Eller hejjat på skiten i jakt på egen vinning. Förrädare är vad ni är.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Godt sammensat video, argumenter der vil kunne virke hos mange.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Det var link til en video på omkring 10 minutters varighed med samling fra flere udsendelser.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Peter Buch
OlofdeGothia
OlofdeGothia
6 years ago

Sverige har de senaste decennierna förstörts av maktfullkomliga politiker med egna ambitioner, då att berika sig själva på extreminvandringen. Det finns otaliga exempel på det.

Svaga myndigheter har lytt deras minsta vink och har inte enligt svenska lagar vågat säga emot.

Är vi svenskar fortfarande herrar i vårt eget hus ? https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/02/12/manskliga-rattigheter/

eurozone
eurozone
6 years ago

Tino Sanandaji är fantastisk, så mycket förnuft så lite tid! Att denne fick plats i SVT’s ruta utan att behöva argumentera med vänster orienterande människor likt Pascalidou i samma sändning är en välsignelse.

invernes
invernes
6 years ago

Se hvordan Sverige ødelegges og går i oppløsning !

Stig är flykting i sitt eget hemland

http://avpixlat.info/2016/02/12/stig-ar-flykting-i-sitt-eget-hemland/

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  invernes

Forfærdeligt! Stakkars Stig! Det gjør mig så aaaaarg! Hvor skal de så flygte hen siden – altså fra Stockholm.. dét er jo spørgsmålet, og sådan vil mange europæere spørge sig de næste par år: Hvor skal vi flygte hen nu?

invernes
invernes
6 years ago

Dagens brev fra en Kroat som flyktet fra Sverige, han orket ikke mer galskap.

Läs kroatiske Darkos avskedsbrev till Sverige – familjen fick nog av mångkulturen – See more at: http://www.exponerat.net/las-kroatiske-darkos-avskedsbrev-till-sverige-familjen-fick-nog-av-mangkulturen/#sthash.R76iqB4q.dpuf

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  invernes

Han flyttede til Polen, men Polen har netop haft møde med Merkel, og nu har hun vist også fået sat Polen på ‘plads’, for de går vist med til at tage flere ‘flygtninge’ (nassere/okkupanter/terrorister!) ind! De spreder sig overalt. Det er et mareridt! Alle indfødte europæere burde sende Merkel et ‘Valentinskort’ med posten og be hende tage til Raqqah, når hun nu er så glad for dem!

invernes
invernes
6 years ago

Avskyelige mordere herjer i Sverige ! Äldre man med rollator knivhöggs till döds på öppen gata i Filipstad
http://www.friatider.se/aldre-man-knivskars-till-dods-pa-oppen-gata-i-filipstad

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  invernes

På grund af sådanne ting går jeg ind for indførelse af amerikansk våbenlov… Vi bør have ret til at forsvare os selv og andre mod krigeriske og onde okkupanter!

invernes
invernes
6 years ago

Ja hahaha når en gal mann kan lede et land, for så å bli erstattet av en annen gal mann som ny statsminister, ja da finnes det ikke håp for Sverige.

Her den gale x statsminister som startet ødeleggelsen av landet.

Fredrik Reinfeldt: Araberna “de hårdast arbetande personerna i vårt samhälle”

http://www.friatider.se/fredrik-reinfeldt-araberna-de-h-rdast-arbetande-personerna-i-v-rt-samh-lle

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  invernes

Hahahaaa! Reinfeldt hører jo til på Sct. Hans! En hårdtarbejdende araber? Og månen er laget av grøn ost….

Lenn
Lenn
6 years ago

Video med Mona Walthers, som er så uheldig at bo i Sverige – https://www.youtube.com/watch?v=d4Q8bImiPCM

Lenn
Lenn
6 years ago

Tragisk farvel-skrift! Om kort tid har vi helt samme tilstande i Danmark, takket være en totalt hjerneforladt venstrefløj, og en leder som ikke formår at lede, men lader sig styre af Merkels dirigentstok! En venstrefløj, som Kong Christian den 4. ville have lukket munden på forlængst, og kaldt landsforrædere. Jeg vil fortælle en historie, fra dengang jeg var en glad lille himmerlænding på ca. 12-13 år. Det var dengang, man ikke rigtigt vidste noget om muhammedanismen, og man havde aldrig set en hættemåge på dén egn. Kort sagt: Det var lykkelige tider, uskyldige tider. Landmændene passede sit, den oldgamle kirke… Read more »

selma
selma
6 years ago
Reply to  Lenn

Jeg fikk gåsehud (goosepimps) av å lese om din drøm, Lenn. Jeg forstår godt at den festet seg i sinnet ditt. Er du i en posisjon i dag der du kan påvirke til en bedre utvikling av samfunnet? Du skriver på nettet, og får slik dine meninger ut til andre. Kanskje har du andre muligheter i tillegg? Ellers vil jeg si at hadde jeg vært ung i dag, og visst det jeg vet nå, er jeg ganske sikker på at jeg hadde flyttet ut av Norge etter endt utdanning. Jeg ville tenkt strategisk, hvordan jeg skulle greie å livnære meg… Read more »

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  selma

Det var snillt sagt av deg, Selma 🙂 Faktisk havde jeg en endda værre drøm for ca. 3 mdr. siden, men den jeg havde som barn har jeg altid husket, som var det i går. Der var noe rart med den drømmen (det norske ‘rart’). Jeg vil ikke si, at jeg er i en position, hvor jeg har noen makt, for da var der en DEL ting, som så anderledes ud i Danmark, kan jeg godt garantere! Fx er jeg for dødsstraf af mordere, voldtægtsforbrydere og pædofile, og allerede dér ville man så skræmme en del av stymperne til at… Read more »

Hestehandleren
Hestehandleren
6 years ago

Tino Sanandajis svar; til højtuddannet indvandrer der betaler skat: “Man er ikke en HELT når man betaler skat, man skal ikke have klapsalver. Det er faktisk normen at betale skat”..!!!!
Det er et stærkt budskab, og sund fornuft… Der trækker bukserne af dem der har så travlt med, at hylde/fremhæve de enkelte lyspunkter der er blandt indvandrere… PRICELESS

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago
Reply to  Hestehandleren

Det er ogsaa deprimerende forudsigeligt, at HVER gang nogen naevner, at masseindvandring ikke er en oekonomisk gevinst, er der ALTID et kvindemenneske der rejser sig op og affejer argumentet med at HUN i hvert fald er indvandrer og HUN i hvert fald betaler skat.

Kvinder fatter bare ikke begrebet ‘gennemsnit’, de tror altid deres personlige erfaringer er det, der taeller mest.

Lotta
Lotta
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Vissa av oss är som du säger, men långt ifrån alla klarar inte av objektivitet, genomsnitt och statistik.
Men jag förstår irritationen över alla dessa irrationella kvinnor som styrt och ställt i vår moderna kultur.
Men jag tycker många män blivit lika irrationella som den värsta sortens kvinnor, dom verkar inte vilja använda sin frontallob över huvud taget…bara känslomässiga argument som ” vadå tycker du det är ok att folk drunknar i Medelhavet va, VA?”

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x