15
feb
Seneste opdatering: 16/2-16 kl. 1005
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 15-02-2016 161246

Jeg var hos tandlægen i dag, og hørte for en sjælden gangs skyld dansk radio. Jeg bruger det til at overdøve den ubehaglige støj af boret. Det er en udmærket bedøvelse. Der kunne jeg konstatere at journalistandens and om “Danmarks dårlige rygte” lever videre uafficeret af virkeligheden. Nu skal jeg heldigvis ikke høre dansk radio det næste halve år. Jeg tænkte på, hvad disse glade amatører ville have syntes om de overskrifter Sverige har trukket de sidste seks måneder, men de læser nok ikke Daily Mail og Foreign Policy og mange andre publikationer, hvor Sverige har skabt de mest pinagtige rubrikker. Jeg tør også godt love, at rubrikkerne ikke er nær så slemme, som de vil blive. Dagens artikel med den saftige rubrik, er solid journalistik for beslutningstagere. For meget velorienterede er der måske ikke så meget nyt, men alle andre kan roligt læse den.The Death of the Most Generous Nation on Earth


‘The immigration wave will change Sweden beyond recognition’

Joanna Teglund is a native Pole who has been living and working in Sweden for the past thirty-five years. Last November she was interviewed at length by the Polish website Euroislam.pl. The short version translated below was published at Wirtualna Polska, the largest Polish news site. The full version was published by Euroislam.pl.

The enormous wave of refugees currently flooding Sweden will change this country beyond recognition. Unfortunately, Sweden has begun to speak openly about the reality too late — says Joanna Teglund who has lived in Sweden since 1981 and for the last twelve years has worked in the Swedish Migration Department. In an interview with Grzegorz Lindenberg from Euroislam.pl — the largest Polish website critical of Islam and Islamism — the expert talks about the financial and social costs of the huge influx of foreigners.* “Immigration Will Change Sweden Beyond Recognition”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sinnamor
sinnamor
6 years ago

Svenskene er forført av tanken om sin egen snillhet. Det er ikke generøst å begå kollektivt selvmord men totalt idiotisk er det. Og det er en grusom ting ting å tvinge de som ikke vil være med å skulle dele skjebne. Jeg vet ikke hva det kan kalles når det går nasjonalsport i å legge seg ned å dø for å kunne overlate det en har til fremmede hvorav en brøkdel er trengende mens resten er grådige. Svenskene må inneha en ekstrem lydighet til det offentlige apparat for å finne seg i dette. Kanskje motstandskampen under WW2 har gjort nordmenn… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  sinnamor

Mere omfattende enn det…, men 200 år uten krig setter sine spor….og med politikere som ordnet opp for de, slapp de å tenke sjelv…hjernvasket inn i kommunismen/kulturmarxismen.
Slikt tar tid å komme utav.

invernes
invernes
6 years ago

Enda en demonisk sak i fra sinnssykelandet Sverige.

Dömd till utvisning för rekordvåldtäkt men får stanna ändå: “Afghanistan vägrar ta emot honom”

http://www.friatider.se/d-md-till-utvisning-f-r-rekordv-ldt-kt-men-f-r-stanna-nd-afghanistan-v-grar-ta-emot-honom

invernes
invernes
6 years ago

Sparkade in huvudet på sjukpensionär – misstänkt för nya grova våldsbrott

http://avpixlat.info/2016/02/15/sparkade-in-huvudet-pa-sjukpensionar-misstankt-for-nya-grova-valdsbrott/

Diar Mahmoud flinar i rätten efter att ha nästan misshandlat ihjäl en äldre svensk sjukpensionär.

http://avpixlat.info/wp-content/uploads/2016/02/Diar-Mahmoud-flinar.jpg

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  invernes

….bare å gjøre kort prosess her…

invernes
invernes
6 years ago
Reply to  sussebassa

Tiltredes 🙂

Lazze
Lazze
6 years ago

Tyskland og Sverige kan ikke agere som normalt fungerende lande, de har en overtaget en helvedes “dårlig samvittighed” fra deres forfædre, hvilket gør dem inkapable i at agere logisk tænkende i dette morads. I de sidste timer i Berlin erkendte Hitler og hans generaler, at deres nederlag ikke kun skulle betales økonomisk, men ville falde ned de nye generationer af børn som fremover ville være Tyskland. Sveriges slingrekurs som “neutralt” land, men med masseeksport af jernmalm til Tyskland, jernbanetransporter af tyske soldater, modtagelse af importeret olie fra Mexica og lækre benzinraffinaderier klar til den tyske hær, er også en tung… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Generøse overfor terrorister, voldtektsmenn, mordere og rånare ..disse økoflyktningar som regjeringen ønsker velkommen…Bevares..
Overfor egen befolkning..nope, det er jo de disse det går utover med manglende/innskrenkende fellesgoder/nødvendigheter…på Alle områder…de betalar priset..som sosseregjeringen mener er ok.
Så generøsitet imot hvem er frågan.
For egen regning tror jeg svenskerne tar igjen…SD`s framganger dom bare økar, og skulle det blir nyval, ja da er Løfven og sossernas dager talte, då er det SD som styr og rydder opp i flyktningekasoet,..Sveriges eneste håp.

Anna Svensson
6 years ago
Reply to  sussebassa

Om det nu inte är för sent för Sverige.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Anna Svensson

Som norska bosatt og arbeider i Sverige, tror jag på den svenska fornuften…ca 1.3 mill stemte på SD, som økar i metningene.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x