16
feb
Seneste opdatering: 16/2-16 kl. 1743
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det glæder mig at se, eftersom jeg fandt og oversatte artiklen den 21 januar. Bjørn Bredal har da ret i én ting: Han og hans har uden at spørge os stillet os overfor et fait accompli: Enten “integration” eller varierende grader af krig. Bredal er ikke overraskende jubeloptimisten i indslaget. Det ville jeg også være, hvis jeg havde påtaget mig så stort et ansvar.

Kim Bodnia følte sig ikke tryg i “antisemitiske Malmø”

Bodnia’s medspiller, Sofie Helin, er stolt over Sverige og sagde i november: “Og Danmark, I skal fandeme tage jer sammen.” På én eller anden måde går der uvægerligt kage i kunstnere og politik. Jeg skal tilføje, at jeg aldrig har set “Broen.”

Danish actor Kim Bodnia has revealed that one of the reasons why he quit hit show The Bridge was because as a Jew he did not feel safe working in Sweden. Bodnia played detective Martin Rohde in two seasons of the Scandi-crime show, but after first signing up for a third, he later dropped out. The 50-year-old had previously cited issues with the script, but has now said his departure was also caused by of the rise of anti-Semitism in Sweden.

‘It’s not very nice, and not very comfortable to be there as a Jewish person. ‘So of course this also had something to do with it [quitting The Bridge]. ‘It’s easy for me to say no to work in Sweden. Its very easy, when they didn’t have the script right, I could say; “well, I don’t feel safe there”.’

Bodnia was born in Copenhagen to a Jewish family with Polish and Russian roots, and recently finished filming television show Hostages in Israel.During the interview, he also indicated that there is a connection between the rise in anti-semitism in Sweden and Denmark and the influx of migrants and refugees in recent years. Jewish star of Scandinavian BBC crime drama The Bridge reveals he quit the show because he was fed up with filming in ‘anti-Semitic’ Malmo,  – Svensk jødehad gjorde det nemt for Bodnia at droppe “Broen”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Historymandk
Historymandk
6 years ago

“Rigdom og gå på mod, som vi har så meget brug for” En ven til mig spurgte engang, hvornår kan man definere den adfærd og de synspunkter som Bjørn Bredal og Politiken generelt ligger for dagen, som landsskadelig. Dvs. at avisen ikke kan påberåbe sig manglende viden eller naivitet om islam og omkring muslimske verdens opfattelser. Hvornår er adfærden og apologien så mærkværdig at den må defineres som skadelig for nationen, Danmark. Dette er ikke en beskyldning om landsskadelig handlinger eller adfærd, men et spørgsmål om hvornår, kan man sige; “Nej dette kan IKKE passe, i handler i ond tro… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Vi skal bare tage os sammen og gøre mere, og holde op med at være så dumme og dårlige o. s. v. Så kan vi undgå at havne i samme situation som de endnu dummere franskmænd, som har været for dovne og tåbelige.

Sådan hører jeg i hvert fald Bjørn Bredal.

– – –
P. S. “Jeg siger jo heller ikke, der ikke er problemer” …

invernes
invernes
6 years ago

comment image

MollyM
MollyM
6 years ago

Hvor jeg forstår Kim Bodnia! Selv tør jeg ikke engang rejse en lille tur til Malmö …. ak, hvor forandret ….!

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  MollyM

Igjennom jobben må jeg reise til Malmø…2 g pr. uke…
For 8 år sedan nær jag børjade i jobben, tenkte jag inte på å skydda meg, fordi leget var mycket mere lungt och trevlig.
I dag reiser vi 2 stk, med pepparspray og liten spiss gjenstand i lommen, och aldri nær det er mørkt, och unngår skumla platser…på vakt hela tiden.
Så nei, inte trevlig als i Malmø nå, och bare verre blir det..Løfvens ønske…en forsøpling av hela Sverige..med alle muslimer…deras sjuka och hatefulla adferd.

MollyM
MollyM
6 years ago
Reply to  sussebassa

Just min anke også. Om mange muslimer virkeligt bare ønsker at leve helt normale fredsommelige liv i deres nye lande, hvorfor i hede hule etc. står de så ikke op for dette synspunkt?! OM de gjorde det, kunne jeg måske mobilisere mere sympati for dem

invernes
invernes
6 years ago
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x