16
feb
Seneste opdatering: 16/2-16 kl. 1313
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

pasion Vilks Chr Borg  2016 (72)

Der var fuldt hus og højt humør på Christiansborg i lørdags trods den alvorlige anledning, et års dagen for Krudttønde-terroren. Lars Vilks-kommitteen uddelte en pris til den engelske kunstnersammenslutning, Passion for Freedom.. Herren i den stribede jakke og med Churchill-tegningen, er Peter Batkin, tidligere direktør for Sotheby’s i London. Der skal en stor personlighed til at klæde sig sådan, og det var han.

Karin Olsson skrev i Expressen en læsværdig, ironisk artikel om svenske kunstnere og politikeres evne til at ignorere Vilks’ skæbne totalt, dog ikke uden en ursvensk hjerneblødning: “Det är bara intresset för landets enda till livet jagade konstnär som är svalt – förutom i de muslimhatande kretsar som använder honom som en maskot.”

Lars Vilks og Thomas Nydahl har skrevet om lørdagen. Et par fotografiske indtryk fra “de muslimhadende kredse.” – Fotos © Snaphanen.dk

passion (2) passion Vilks Chr Borg  2016 (6) Vilks Chr Borg  2016 (62)P1010377 P1010386P1010331

Sandelig, det er Niklas Orrenius…..

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] af historikeren Bent Blüdnikow. På fotografiet er Niklas Orrrenius til en møde i Vilks Selskabet d. 16 februar 2016 i København under arbejdet med sin bog. Der var næppe andre end Vilks og mig selv, der genkendte […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x