17
feb
Seneste opdatering: 17/2-16 kl. 1448
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Som egypteren siger: Europa har kun set begyndelsen af denne muslimske patologi. En i en endeløs række. Hør fra efter indledningen minut 7:45.

Den svenske klassekampslinje

Klassekampsbegrebet er stadig så levende i svensk bevidsthed, som det var i 1970. Idag er det blot “den kreative klasses rå og brutale klassekamp imod arbejderklassen:” Henrik Dahl i Humanisme på svensk

Selv efter at man i Sverige har givet op, er der partier og enkelte MFere, der ikke er i stand til at slippe »den svenske linje« i immigrationspolitikken. I egen selvforståelse er tilhængerne af den svenske linje bevæget af noget, man kalder »humanisme«. Det vil sige en etisk og erkendelsesmæssig tilgang, hvor mennesket altid er udgangspunktet og endemålet.

I virkeligheden er det så som så med humanismen i den svenske linje. For de mennesker, der skal betale prisen for humanismen (økonomisk såvel som i form af lidelse og afsavn), bliver så godt som altid skrevet ud af fortællingen. Derfor ville det være mere retvisende at omtale den svenske linje som »klassekampslinjen«. Går man sagen efter i detaljer, er der nemlig tale om den kreative klasses rå og brutale klassekamp imod arbejderklassen og den lavere mellemklasse.

Der findes ingen rationelle grunde til at tro andet end, at hvis man kører den svenske linje, er der bydele og kvarterer, der vil synke ned i lovløshed. Og hvem vil det gå ud over? Den eksisterende arbejderklasse og lavere middelklasse, som også bor i disse kvarterer.

Forringelserne af skolevæsenet og af livskvaliteten ved at være elev, sker ikke på Østerbro. De sker i mindre velstillede områder, hvor kaoter fra ghettoerne konsekvent ødelægger undervisningen og forulemper deres skolekammerater. Hvis Nordre Frihavnsgade kontrolleres af bander, er der højst tale om emsige grupperinger, der vil forhindre salg af ikke-økologiske fødevarer og engang imellem kød.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
6 years ago

Nå skal en kjempe lyxkrysser huse muslim parasittene som overflømmer Sverige..tar ca 1000 i bara lyx… friatider.se
Hvor mye smartere og rettferdig det hadde vært om de hadde fylt denne med alla dessa parasitter og seilt dom tilbaka hvor de kom ifrån…alla.
Det blir tettere og nærer for varje dag at dette kommer at kollapsa…på alla områder.
Inge analyse framover i tid hva det vil koste svenskene…det vågar man sjelvklart ikke.
En ting er sikkert…dette kaoset vil koste Løfven hans ministerpost og resten av regjeringen, som jeg applauderer.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x