23
feb
Seneste opdatering: 24/2-16 kl. 2011
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewet handler i høj grad, om at være forud for sin tid. For Wilders og partiet, har det betydet, at de i de senste tre-fire år har været Hollands største parti. Det var anderledes i 2006, tiden har været med ham.

Jeg taler af og til med min norske ven om dette: Det vi skriver i dag, er main stream om ti år. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Hvad jeg skrev om Sverige for femten år siden, her og i aviserne, er almindeligt anerkendt i Danmark i dag, undtagen blandt kunstnere, Radikale og Enhedslistefolk. Jeg mener; Blandt oplyste, rationelle mennesker. De andre vil stadig kalde mig “racist” og “højreekstrem” om ti år, og det er der intet at gøre ved. Det er dem, der falder ind under, hvad Ralph Pittelkow skriver idag:

“Der er det mærkelige ved debatten om udlændingepolitikken, at den bliver ved med at starte forfra. Hver gang man tror, at et spørgsmål er blevet gennemdiskuteret, gennemdokumenteret og sat på plads, er der politisk korrekte kræfter, der begynder igen, som om vi ingenting vidste.”

Der er en vis procentedel af befolkningen, der har en politisk interesse i, at den offentlige samtale ikke rører sig ud af pletten. Til dem bidrager de nyttige idioter, kunstnerne, formentlig ikke af ond vilje, men fordi de er blanke på emnet. Wilders har været i Danmark et utal af gange på de ti år, og jeg husker jeg sagde til ham en af gangene: Din tid vil komme. Det har den gjort, men ikke så meget, at den ikke vil komme mere.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
7 years ago

Som jeg før har nævnt, så er det også værd at følge den fatale udvikling i USA, og denne sag har kørt på medierne derovre i noget tid, og den er seriøst så slem, at man tager sig til hovedet og spø’r, om det virkelig er dét USA, man så for nogle år siden??! Læg mærke til billedet af små amerikanere, som tvinges til at be til satan! Jeg er så rasende, at jeg næsten ser rødt lige nu… http://www.barenakedislam.com/2016/02/24/u-s-marine-combat-veteran-banned-from-daughters-graduation-because-he-exposed-to-the-media-the-schools-program-of-islamic-indoctrination-in-the-classroom/

Lenn
Lenn
7 years ago

Wilders er en superintelligent mand, og der er brug for sådanne som ham. Europas siddende ledere har vist sig aldeles uduelige i denne krise, og for min skyld må de gerne vælte Løkke nu; han er et nul! Man kan så håbe, at DF er sig sit ansvar bevidst og ikke handler som ved sidste valg, hvor de ikke tog magten. Jeg mener, at Europa kun kan reddes ved krig nu, for hvordan knægter man ellers islams hærgen…. PS: Igår blev der på norsk tv fortalt, at der nu er 6,5 mio. afghanske flygtninge. Mon så også de kommer herop?… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-02-24-dansk-muslim-der-er-ikke-nogen-der-skal-fortaelle-mig-at-jeg-er-undertrykt

Det er for mig at se at opfatte som kriminelt, samfundsundergravende og moralsk forkasteligt, såfremt det ikke allerede formelt er ulovligt, at støtte en organisation, hvorfra medlemmer ikke kan forlade organisationen uden risiko for deres liv.

Hestehandleren
Hestehandleren
7 years ago

Der er 50mio muslimer i Europa… Forholdet er 1:10 (versus kristne Europæer)… Hvis de ville erobre Europa… Så skulle de have holdt sig under “radaren”… Men tidlig “sædafgang” her aldrig bidraget positivt… Islam er ude af Europa om 20 år…. Vores kvinder har valget om de vil iføre sig burka eller nyde deres ligestilling…. Valget er rimeligt enkelt… Vil du bo i Europa eller mellemøsten..?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x