24
feb
Seneste opdatering: 25/2-16 kl. 0656
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som man kunne se i tyske aviser i går, har Tyrkiet absolut intet foretaget sig for at stoppe asylantstrømmen. I dag kan vi så se i europæiske medier, at strømmen på dette tidspunkt, er ti gange større end i 2015, og det er endda kun stilheden før stormen.

Asylanterne hober sig op i Grækenland, situationen er uholdbar i mere end en måned endnu, så mon det ikke ender med, at grækerne placerer et enkelt krigsskib i det kun 20 kilometer brede farvand mellem Lesbos og Tyrkiet? Det er som at bevogte Sundet mellem København og Malmø. Uanset hvad EU siger.

Mon ikke danske politikere har andet at foretage sig end at afholde et valg om gylle, der ikke tjener andet formål end at forære de røde magten og endelig fuldføre det Konservative Folkepartis 30 år lange selvmordsforsøg? “Vi skal ikke blive som Sverige”, har de sagt. Så er det i år de skal have fingrene ud. Flere nationer vil tage affære ved deres egne grænser i fravær af EU, så det går formentlig som Asger Aamund har spået: I år ophører Schengen med at eksistere. Lidt er der dog at glæde sig over, NATO kan sende flygtningene tilbage til Syrien og endnu et par ting her. Czech Republic ‘will follow Britain out of EU’ og Hungary to hold referendum on EU’s refugee quotas

Uppsala: Toiletnormen opdateres

Det er der ikke en djævel udenfor Sverige , der forstår. Man er nødt til at høre det. Om hen er neutrum, ved jeg ikke, men det er i al fald en undertrykt minoritet. Dem har den svenske elite været på jagt efter, lige siden arbejderne fik bil og hus, og det er vel den egentlige grund til, at de har ønsket sig en anden befolkning – og fået den.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago

MERKEL MÅSTE VARA GALEN SOM VILL FÖRHANDLA=MUTA ERDOGAN, SOM FÅR MÖJLIGHET ATT UTPRESSA EU.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago

LUF: Tillåt incest och nekrofili. Detta vandrar nu runt i Europa där man hånfullt skrattar över “den humanitära stormakten” Sverige….

Marie Vov
6 years ago

Hvad er der nu i vejen med et almindeligt toilet med bræt, som kan løftes. Jeg har et sådant hjemme. Det kan bruges af både mænd og kvinder. Hvad er problemet med det toilet?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Marie Vov

Det er ikke hendicapvenligt nok 😀

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Folk som kommer fra Tyrkia, kan vi returnere til Tyrkia. Det er avtalt med Tyrkia på regjeringsnivå, sa Stoltenberg til komiteen –
Tør vi tro på det?

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

I øvrigt kan Grækenland ikke selv sikre sig mod immigranter. Der er alt for mange øer, de kan bruge – i stedet for Lesbos og Kos. Bliver de ikke sendt tilbage til Tyrkiet, skal de nok finde en vej.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago

Funnes viljan skulle det gå. Med kännedom om den avgrundsdjupa fiendskapen mellan de två NATO medlemmarna Grekland och Turkiet är samarbete dem emellan utsiktslöst.

jasminum
jasminum
6 years ago

Marionetten Stoltenberg, det kommer helt an på andre krefter som dirigerer utviklingen.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
6 years ago
Reply to  jasminum

Två f.d. nordiska statsministrar Stoltenberg och Fogh-Rasmussen har varit civila NATO ledare.

Kanske Reinfeldt den näste?

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Ja, da sloknet nok alle stjernene, og jorden ville ikke være mer.

S Pdlr
S Pdlr
6 years ago

Det kostade EU drygt 3 miljarder Euro, plus en t,o.r-resa Berlin-Ankara, för det naiva Tysklands-fruntimret Merkel, att bara efter ett par månader efter den meningslösa gåva till Erdoscam, konstatera att “turk är skurk”. Grundlurade av en urflippad, sunnimuslimsk extremist, som strax efter gåvan krävde en dubblering av beloppet. “Annars kommer jag att dränka Europa med syriska lyktingar” hotade/lovade denne EU:s “samarbetspartner”. Och tillade…”hur kommer ni (Frau Merkel) att reagera och hantera 10 drunkade och uppspolade ‘Aylan’ i Europa? Väl medveten om snyft-, kramar- och godhetssyndromet i västvärldens media. Med ledare som Merkel är både EU, men tyvärr också Europa förlorade.… Read more »

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  S Pdlr

Naivitet er ikke ordet vi skulle bruke om slike statsledere som Merkel. Hennes sort skulle etterhvert bli benevnt som det de er; despoter og samfunnsdetroyere. Kanskje betegnelsen “naiv” virker som en beskyttelse for deres fortsatte ødeleggende virksomhet.

pica_pica
pica_pica
6 years ago

Jag vägrar att använda det löjliga hen. Uppdaterad toalettnorm! Hör hon inte hur idiotiskt det låter. Trodde vi hade allvarligare problem i Sverige att lägga pengarna på. Bättre villkor för pensionärerna t ex.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  pica_pica

Just precis – bara børja en boykot av alla dessa PK-ord och extremvensterns
skrattvækkande teorier 😀

jasminum
jasminum
6 years ago

Ja, boikott dem, la tåpene få dem til odel og eie 😉

FelixKrull
FelixKrull
6 years ago

Hvad angaar hermafrodit-lokummerne, er Sverige paa ingen maade enestaaende. Det vinder frem paa amerikanske universiteter, at man skal have lov at bruge de lokummer og omklaedningsrum som er taettest paa det koen man identificerer sig med. For et par maaneder siden var det til folkeafstemning i Houston at dette skulle gaelde for alle offentlige toiletter og omklaedningsrum i byen og 39%(!) stemte for forslaget.

http://www.breitbart.com/texas/2015/11/03/perverts-lose-in-houston-as-voters-say-no-to-men-in-ladies-rooms/

The Guardian er allerede begyndt at foere kampagne paa at faa samme regler indfoert paa britiske universiteter.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  FelixKrull

Ufatteligt! Så må de sgu bestemme sig … eller bare slå plat og krone, hver gang de skal på lokum. Magen til rablende PK-vanvid og læggen sig på maven for en mikroskopisk minoritet og dens altid kampklare, aggressive, krævende og hjernevaskede håndlangere på den mest udflippede, pseudointellektuelle og kulturradigale venstrefløj skal man da godt nok lede længe efter 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Og så ghm. i selveste Texas, som man ellers skulle tro ville være blandt de allersidste til at falde for dette nonsens og den selvgode “elites” latterlige og komplet idiotiske PK-tyranni overalt. Er de mon lige pludselig konverteret til svenskere allesammen? Er der en ny type livsfarlig virus i omløb? 😀

jasminum
jasminum
6 years ago

Kanskje Donald Trump tar hammeren og knuser dem. Dog ikke i stater hvor islamsk påvirkning motsetter seg det (?).

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

Send en tyrk hjem, hver gang en syrier får asyl.

Hans Und
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

5 (fem)

GOvSx
GOvSx
6 years ago

Toalett norm. Hen.
Sverige er mer og mer verdens dårer. Faan, jeg husker på 60 tallet. Volvo, Husqarna, Saab, Abba, Scandia, Saab 35 Draken, Bjørn Borg, Kjernekraft etc etc etc – og den første innvandringen fra Chile, Kurdistan med videre. I dag: voldtekter, kris, ran, skytinger, håndgranater, totalitære media etc etc.
By Sweden. Madhouse of the world.

Coyote
Coyote
6 years ago

hen uppfattar jag som engelska. Det betyder alltså höna.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x