25
feb
Seneste opdatering: 25/2-16 kl. 0252
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

østerbro

Sådan ser der ud i gangtunnelen under Østerbrogade ved Sortedamssøen: Resultatet af pivåbne grænser og et bevis på, at vi slet, slet ikke kan rumme den nye underklasse, der vokser frem og nu også har ramt speltsegmentets højborg på Indre Østerbro. Et tragisk tegn på velfærdsstatens endeligt. Behøver jeg sige, at der lugter….skriver Aia Fogh, der også har fotograferet

Da jeg boede der i min barndom omkring 1958, var det ret broget og folkeligt, men området er gentrificeret til det utlålelige for mange år siden. Det pittoreske forsvandt, tilbage er de tomme kulisser. Slagtere, oste- og fiskehandlere blev til cafeer og atter cafeer. Henne ved trappen for enden af tunnelen, ligger Sortedams Gymnasium og Dosseringen 101-103, hvor kgl. skuespiller Ebbe Rohde boede i mange år, den franske café og lidt længere henne Per Olov Enquist, da han forsøgte at drikke sig ihjel i København. Det er også det hjørne, hvorfra Chresten Købke malede Sortedamssøen en efterårsmorgen i 1838.

For den anden ende Rosenvænget, Slagelsesgade og Nordre Frihavnsgade med Ingrid Jespersens Højere Kridhvide Pigeskole. Jo højere på strå folk er, jo mindre ser de ud over deres egen næsetip. Mere verden til Indre Østerbro, hvis jeg skulle bidrage med noget.

Den seksuelle elendighed i den arabiske verden

Det siger sig selv, at slippe så seksuelt frustrerede og aggressive mænd løs i Europa i stort antal, er et direkte angreb på europæiske kvinder og børn udført af deres egne politikere. Det er at slippe ræve løs i en hønsegård, en umisforståelig aggression.

Det er allerede gået meget galt, og det vil gå værre. 6.500 voldtægter om året i Sverige plus mørketal x 10 = 65.000 voldtægter, er bare en af de mest tabuiserede og undertrykte effekter. Det er mange ofre og pårørende, og kommer der en voldelig konfrontation mellemborgere og politikere i Sverige, vil den være grundlagt i disse  hundredetusinder af ofre. Det ville være trist, men forståeligt, hvis bare en brøkdel af dem valgte at gå fysisk løs på de skyldige politikere.

Folk protesterer i dag åbenlyst  imod kommunerne over asylanter tæt ved deres skoler og børnehaver. En far i Haninge truede kommunen med mord, hvis der skete hans datter noget. Har svenskerne snorksovet i fyrre år, gør de det ikke mere når det gælder deres børn, og de mener business. Her stopper politikerlegen og her begynder konfrontationen. Et par pluk fra Jyllands Postens oversættelse af Kamed Daoud i New Yourk Times: The Sexual Misery of the Arab World

Folk i Vesten er med gru ved at få øjnene op for den muslimske verdens sygelige forhold til sex, skriver Kamel Daoud i dette essay, som har vakt voldsom debat. Den algeriske forfatter og journalist Kamel Daoud har trukket sig midlertidigt fra den offentlige debat efter reaktionerne på denne artikel.

At lade dem gå utildækkede rundt ville vække det begær, som islamisterne, de konservative og de rastløse unge føler, men ønsker at fornægte. Kvinder overvåges, folk er besatte af mødommen, og moralens vogtere patruljerer.Men i dag har flygtningestrømmene fra Mellemøsten og Afrika sat fokus på det betændte forhold, som nogle arabiske lande har til deres kvinder.

I dag er sex et stort paradoks i mange arabiske lande. Man lader, som om det ikke findes, men alligevel bliver det en bestemmende faktor for alt det usagte. Fortielse og fornægtelse formår ikke at fjerne tankerne om det. Selvom kvinder bærer slør, er de i centrum for alle relationer, udvekslinger og bekymringer i den arabiske verden.

Folk i den arabiske verden håber på at opleve kærlighed, men det, der skal få den til at gro – stævnemøder, forførelse og flirt – forhindres. Kvinder overvåges, folk er besatte af mødommen, og moralens vogtere patruljerer. Nogle piger betaler sågar læger for at genetablere deres jomfruhinde.

Sex er overalt. Især efter døden. Orgasmer er kun acceptable, efter at ægteskab er indgået eller efter døden, og de er samtidig underlagt religiøse forskrifter, der kvæler begær. Jomfruerne i paradis er et af prædikanternes yndlingsemner, og de bliver lovet som belønning til mennesker, som lever i seksuel elendighed på Jorden. Drømmen om paradisets belønninger får selvmordsbombere til at overgive sig til surrealistisk form for logik: Vejen til orgasme går gennem døden, ikke kærligheden. Kamel Daoud, klummeskriver for Quotidien d’Oran i Algeriet, er forfatter og kommentator. © New York Times

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
6 years ago

Det kallar jag för kulturberikning! Trodde sådant fanns bara i Sverige.

Heinz Breinholdt Tomis
Heinz Breinholdt Tomis
6 years ago
River
River
6 years ago

Vesten er bygget på kristendom. Når man fornægter og skider på den kendsgerning får man selvfølgelig en forskel på før og nu. Elegant udtrykt i Esajas 65.14:
…se, mine tjenere skal juble af hjertens fryd, men I skal skrige af hjerteve, jamre af sønderbrudt ånd.

Lenn
Lenn
6 years ago

Godt skrevet af snaphanen! Om de muslimske sex-monstre – http://www.barenakedislam.com/2016/02/25/muslim-women-wearing-bags-on-their-heads-try-to-convince-us-that-they-are-no-different-than-women-everywhere/
Billederne siger alt. Udtalelserne fra imamerne burde være en øjenåbner for de, som er fortalere for ‘religionsfrihed’ og udbredelsen af moskéer i Vesten.

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  Lenn

Godt skrevet; En eminent dyktig skribent. Takk til deg Snaphanen.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Østerbroerne kommer susende på cykler gennem tunnelen, det går hurtigt, De holder øje med vejen og “undgår” behændigt at se svineriet.

Rune Hansen
Rune Hansen
6 years ago

Man behøver slet ikke at bruge tunnelen. Man kan bare gå over vejen – der er sågar en helle på midten.

Lenn
Lenn
6 years ago

Hvorfor rydder nogen ikke op og kører disse efterladenskaber på Vestforbrændingen? Det må da være en opgave for politiet. Mærkeligt.

Hestehandleren
Hestehandleren
6 years ago

Man skal ikke være skadefro…. Men jeg kan ikke lade være… Må Alternativet, de Radikale og SFs vælgere drukne i den nye virkelighed og få speltbollen galt i halsen… Viva la “Det Nye” Østerbro…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Hestehandleren

Ha, ja – det er jo lige inden man burde betale denne nye gruppe af “kulturberigere” for at slå sig ned der og i andre af de mest PK områder samt Gentofte, Klampenborg, Sorgenfri, Hellerup, Skodsborg, Søllerød …. bare kom allesammen!
😀

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x