25
feb
Seneste opdatering: 25/2-16 kl. 2327
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også: Lars Tvede: Det kreative samfund: ‘Hvorfor kom Vesten foran?’

Ultra Korte Nyheder: Basil Hassan-dag i retten fredag

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjørn
Bjørn
6 years ago

Min far var meget overrasket over, af svejtserne får deres stormgevær med hjem som eje efter endt værnepligt. Dermed forrykkede de forudsætningen om våbenforbudet – et totalt tabu herhjemme. Velfærdsstatens retning har alternativer, viste den, selv med en venstrdrejet omtale.

Satan
Satan
6 years ago

DRs udsendelse om Schweiz var en skandale fra den ene ende til den anden, som det også fremgår. Det var løgn og fordrejninger og dumhed af værste skuffe. Man sender et enfoldigt pigebarn (selvfølgelig lettere venstreorienteret) afsted for at lave reportagen med et bundet mandat om at Schweiz er et smånationalistisk, sexistisk og umoralsk land – fx fremgik det også at Schweiz var et dårligt land for børn, fordi institutionspladser er meget dyre. Her ignorerer man helt, at landet er en del af den sydeuropæiske familiekultur, hvor familien (kvinder) typisk har mulighed for (og gerne vil) passe små børn hjemme.… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x