27
feb
Seneste opdatering: 27/2-16 kl. 2253
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg tror, de fleste er klar over, at nok var De Radikale de mest rabiate multikulturalister, men socialdemokraterne er de hovedskyldige i milliardudgifter og angreb på velfærdsstaten, for Nyrup kunne have bedt de Radikale om at holde kæft eller fordufte. Det gjorde han ikke, han valgte magten. Hvordan det er muligt for Socialdemokraterne at være hele 33 år om at lande rigtigt på et så vitalt spørgsmål, forklarer Meir Carlsen her.

At der overhovedet findes et socialdemokrati på 26 procent i dag, betragter jeg som tegn på, at demokratiet i det hele taget har været dysfunktionelt i indvandringsspørgsmålet. I Danmark har det kun delvist fungeret, i Sverige har det været helt forhindret i at fungere ikke mindst på grund af pressen. Socialdemokratierne efterlader sig en for evigt ændret demografi, og højst sandsynligt evige etnisk-religiøse konflikter i hele Nordeuropa. “Till Æwig Spott, Skam og Skiendsel,” som der står på Corfitz Ulfeldts skamstøtte.  Poul Nyrup kommer til at gå over i Danmarkshistorien, men ikke af de grunde han forestiller sig. Svend Auken nåede desværre at dø i synden. Dette gælder også engelske Labours forrædderi:

Blair’s conspiracy to deceive the British people and let in 2 million migrants against the rules

Tony Blair presided over a silent conspiracy to change the face of Britain for ever with mass immigration, an explosive book reveals.He ordered his Labour government never to discuss in public the supposed ‘advantages’ of the unprecedented influx.

But behind the scenes ministers were instructed to wave tens of thousands of asylum seekers into the UK under cover of their being ‘economic migrants’. Astonishingly, the minister Mr Blair put in charge of borders ruled against deporting failed claimants because it would be too ‘emotional’ Daily Mail.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Hvem udspørger Meir Carlsen?

SilverSurfer
SilverSurfer
6 years ago

David Trads

Rune Hansen
Rune Hansen
6 years ago

“Nyrup kunne have bedt de Radikale om at holde kæft eller fordufte.”

Det var jo lidt svært, når han var gift med Lone Dybkjær. Han var i den grad “i seng med fjenden”.

Svend Andersen
Svend Andersen
6 years ago

Der går et spøgelse gennem de europæiske socialistpartier … spøgelset hedder PASOKificering – eller på svensk PASOKifiering – det fænomen, at de store gamle socialdemokratier (eller lignende centrum-venstre) fra ét valg til det næste næsten kollapser fuldstændigt. Det skete for PASOK i Grækenland, og det er på vej i Holland og til dels Frankrig, og det vil sandsynligvis ske i mange andre lande også.

invernes
invernes
6 years ago

Arbejderpartiernes landssvik over hele Europa.

Kverulantus
Kverulantus
6 years ago
Reply to  invernes

Tusen Takk Snaphanen!!!
Gott att det finns media som försöker vara ärlig!!
Godt Gjort!!!

leonopteryx
leonopteryx
6 years ago
Reply to  invernes

Eat shit, retard!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  leonopteryx

Hvorfor dog det? Enhver med øjne i hovedet, der kan tænke SELV, kan jo se, at manden har fuldstændigt ret – hvad havde de naive PK-tosser egentlig lige regnet med? Masser af nye vælgere som lige skulle huske at stemme på dem, når de engang blev “velfungerende” og “gode” statsborgere? 😉 Men man glemte vist lige at stille seriøse krav og at opsætte skrappe grænser for vores tolerance over for uintegrerbare fanatikere, ballademagere, kriminelle og folk med kvinderundetrykkelse og middelalderlige klannormer samt hjemlige konflikter og krige på hjernen, som aldrig nogensinde kunne drømme om at tilpasse sig på noget felt… Read more »

leonopteryx
leonopteryx
6 years ago

Neimen så får du
for helvede gøre no med det, din mindre bagavede fisse!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  leonopteryx

Sikke dog et imponerende ordforråd du har fået samlet dig – og mange tak for så tydeligt at illustrere min pointe om frelste, uvidende og landsskadelige storbytosser som dig og dine selvgode venner 😉 Mindrebegavet? Jeg er med garanti langt højere uddannet end dig og ved meget mere om de fleste emner, så den konkurrence vil du slet ikke ønske at rode dig ud, lille ven – du vil nemlig komme til kort hver evig eneste gang. Så fortsæt du hellere med at lalle rundt i din lykkelige uvidenhed og dine gratis frelste holdninger på andres bekostning – det er… Read more »

leonopteryx
leonopteryx
6 years ago

Poenget var: Hva hjelper det å sutre om problemene på et dabattforum? Hvorfor tror du at verbale angrep hjelper i noen grad? Det gjør ikke det, ser du. Det hjelper ingen verdens ting. Slike som deg og denne invernes ønsker forandring, men dere vil helst at alle andre skal stå for forandringen. Så lenge det er slik fatt, så forholder jeg meg retten til å mene at dere er noen feige fi..er! Hva gjelder din påstand: -Jeg er med garanti langt højere uddannet end dig og ved meget mere om de fleste emner, så den konkurrence vil du slet ikke… Read more »

Stereopol
Stereopol
6 years ago
Reply to  leonopteryx

Du glemte å nevne muslimers promiskuøse livsstil, der de hevder sin rett til å ha sex med alt som kan krype og gå.

Stakkars europeiske kvinner, sier jeg bare!
For ikke å glemme sauer, kyr, geiter og andre dyr som tilfeldigvis befinner seg i umiddelbar nærhet til en kåt muslim.

leonopteryx
leonopteryx
6 years ago
Reply to  Stereopol

Jeg glemte det ikke. Dette bør nå være allmennkunnskap på lik linje med muhammeds befaling om at vantro skal henrettes på bestialsk vis.

For muslimer er denne pedofile morderen, voldtektsmannen, landeveisrøveren og torturisten det perfekte menneske. Do the math…

…and weep!

Welcome to the middle age!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x